חברים...תנו לי אחד..תנו לי שתיים...

:-| אני בשוק ממה שאת מספרת!!

אם זה היה קורה פה,אני הייתי מקימה שערוריות במשרד החינוך,עד ששרת החינוך בעצמה תבוא לרדת על ארבע ולהתנצל על זה שאומרים לי לעשות את העבודה של המורה,שעוד מקבלת על זה משכורת! יש פלא שהנוער היום הוא בגדר סכנה לציבור? (בלי הגזמה כן? ואני מדברת על הנוער הקיצוני) בכלל,אחרי כל מה שקורה עם מערכת החינוך וגם מה שקורה בימים האחרונים עם המחדל הלא יאמן הזה של המקרה של בני סלע,אני מרגישה עוד ועוד שאני חייבת לעזוב את הארץ הזאת! הציבור חייב להפסיק לוותר לשלטון ולעשות עם זה משהו!

מסכימה איתך../images/Emo45.gif

מחדלים לא חסר במדינה שלנו,אבל כל מה שקורה בזמן האחרון גורם לשלטון ולשאר המוסדות במדינה להראות כמו בדיחה גרועה..
אני לא חושבת שצריך לעזוב את הארץ,אני חושבת שהפתרון הוא שהציבור,העם,סופסוף יעשה את המתבקש ויעיף את חבורת הליצנים הלא יוצלחים שמככבים בכנסת
אמא שלי כבר בעבר הקימה שערורייה בגלל יחס גרוע שאחי קיבל ממנהלת בית הספר שלו(זה היה לפני שנתיים בערך),והיא הגיעה עד למנהל מחוז חיפה אם אני זוכרת נכון,שנתן למנהלת על הראש,ומאז היא התייחסה אל אחי כמו שצריך.. במדינה שלנו,רק אם תדפקי על השולחן תקבלי את המגיע לך

אחחחח

לא ברור אבל למה צריך להגיע למצב שצריך לדפוק על השולחן בשביל לקבל את המגיע לך. אני חושבת שאמא שלך עשתה בצדק שהיא הקימה רעש בשביל לקבל את המגיע לה כחוק,רק שאני בטוחה שזה שינה את המצב שלכם ולא באמת השפיע על שום דבר אחר וזה ממש חבל. לגבי הלא יוצלחים בכנסת....
זה כל מה שניתן להגיד כבר בימינו. ואני חושבת שמהתחלה השלטון עשה מעצמו בדיחה,ואחת גדולה אפילו, ואם אנחנו נהיה מספיק חכמים נבין למה מדינות אחרות מתייחסות אלינו כמו שהן מתייחסות- תראו את היצוג שלנו! זה פשוט לא יאמן
לגבי המעבר לחו"ל....אני לא בדיוק דוגמא כי אני מאז ומתמיד רציתי לעזוב את הארץ הזאת ולנסות לשפר את איכות חיי במקום שזה אכן אפשרי מבחינתי, אני גם רואה הרבה הזדמנויות בחו"ל ככה ש.... זו רק דעתי האישית
בקיצור ולעניין- מצבנו חמור, ואם לא נקום ונעשה משהו, הוא רק יחמיר יותר ויותר. הפכנו את זה לחתיכת דיון פוליטי, מוזר שהגענו לזה, אבל כנראה שהיינו צריכות להוציא את זה איפשהו
נהניתי לדון איתך, אני אשמח לדבר גם במסן, שלחי לי את הכתובת שלך במסר או משהו

LadySilkworm

New member
-נדחפת-

אני שמחה שסוף סוף עוד אנשים רואים את מה שאני רואה. אין סיכוי שאני נשארת פה. ולא רק בגלל הפוליטיקה.

באמת לא ברור...../images/Emo4.gif

זה מרתיח שצריך להגיע למצב כזה בשביל לקבל יחס שראוי לבני אדם. בכל אופן,אני מסכימה עם כל מה שאמרת.ממש עם כל מילה
האמת היא,שגם אני רוצה לעבור לחו"ל.אבל לא כדי לברוח מהמצב פה,אלא בגלל שכמו שאת אמרת,בחו"ל יש יותר אפשרויות. לא יודעת מה איתך,אבל אני בהחלט הייתי צריכה להוציא את זה
גם אני נהניתי לדון איתך ובהחלט אשמח להמשיך לדבר במסן.
הכתובת שלי: [email protected]..את מוזמנת להוסיף אותי,וכמובן גם כל האחרים

box 5

New member
ווווע!!! יפה לך לגמרי!!! כל הכבוד!

אבל... 38 אימפריה!

box 5

New member
join our club!

ביולוגיה סאקס! בעיקר כשזה שנה שלמה חובה :(

Itay Simons

New member
ביולוגיה, זה מזכיר לי קטע משעשע

למישהו בשכבה שלי שבמגמת ביולוגיה היה בוחן לא מזמן, ואני מצטט את השאלה האחרונה: "10 נק': מה שלומך?"

../images/Emo6.gif

פעם היה לנו במתמטיקה שאלה של 10 נקודות שהלכה ככה: "איציק המורה שלכם להיסטוריה רוצה להשתתף בטור דה פראנס, בשביל להתקבל לשם צריך לרכב 24 קילומטרים, האם יש לו סיכוי?"
כן, בלי עוד שום פרטים, זאת הייתה שאלה שכל מי שכתב עליה משהו שנשמע בסדר קיבל את הנקודות
(זה איזה מורה מוזר כזה שהייתה לו פעם תוכנית בערוץ הספורט על האופניים והוא גם ניהל (מנהל?) את פורום אופניים).

box 5

New member
חחח מורה שתיין!

לנו יש תמיד בשיעורים של מחשבים סיפורים הזויים כאלה... "הצבא הטורקי רוצה להכין שקשוקות. יש בלהבלה גדודים וכל אחד צריך 4 עגבניות 6 בצלים 8 כיכרות לחם ובלהבלה כמה הוא צריך?" לפחות לא משעמם...! =]

למעלה