חברים
מהו הנושא של פרויקט

Lורליי

New member
אני חושבת שגלי התכוונה

שמי שיעלב הם אלו שמקבלים את המתנה... אז.. אנחנו קיבלנו (אחותי) קופסא לטישו, לא נראה לי שהיא נעלבה... גם אני מתכננת לתת כאלה אני תמיד מחפשת רעיונות מקוריים למתנות (הם כמעט נגמרים לי...)

נכון. זו היתה הכוונה ../images/Emo8.gif

החברים שלי יעשו מזה צחוק ויחשבו שזה איזה רמז דק למשהו.. למרות שבמחשבה שניה אם זו מתנה הם יתלהבו. את החמסות שעשיתי הם אהבו ותלו במקום של כבוד בסלון

idithgal

New member
אתן מעצבות את קופסאות הקרטון עצמן

או הכוונה לאלו מהעץ שמכניסים לתוכן?

brtal

New member
קופסאות טישו !!!!!!!!!!!!!!!!

בתור חדשה בפורום גם אני מאד הייתי רוצה להשתתף בנושא החודשי . בהחלט אני חושבת שמתקן לטישו ושאר מוצרי ההגיינה הם נושא נהדר ואני די משוחדת כי בדיוק עברתי לבית חדש

idithgal

New member
אה....רגע פרסות ודגים?

יש לך דוגמאות ? איך עושים? נשמע נהדר!

idithgal

New member
ולמען האחדות בעם..... ../images/Emo99.gif

בחודש שלם אפשר לעשות גם קופסאות טישו וגם חאמסות.... ובא לציון גואל....

lilachh

New member
בננות יש עוד כל כך הרבה חודשים...

צריך לשמוח שיש לנו כל כך הרבה רעיונות שמהם אנחנו צריכות לבחור, מניסיון, לאט לאט הרעיונות מתחילים להצטמצם...בינתיים יש מספיק חודשים להכל
..אם לא החודש אז חודש הבא...

bell2002

New member
אני בעד מתקנים לטואלטיקה

שלטים לחדרי אמבטיה ושירותים.

dili

New member
נראה לי שצריך להחליט מראש...

צריך לרכז רשימה של כמה דברים שעלו פה ולחלק אותם כבר מראש לחודשים, מה יעשה מתי...נוכל להחליט שאביבה (או מישהי אחרת שנבחר) תהיה זו שאחראית על חלוקת הפרוייקטים ולפי רשימה מסודרת שתצא נדע כבר מה יהיה פרויקט החודש הבא... בסופו של דבר נעשה את כל הדברים שאנחנו מעלות פה, אז במקום לנהל דיונים בני יומיים או שלושה על מה נעשה החודש, נראה לי שאם תהיה רשימה מוכנה לכמה חודשים, זה יחסוך את הדיונים האלה. ובינינו, מי שממש רוצה או צריכה לעשות עכשיו שלט (סתם דוגמא), תעשה אותו ממילא, אז כדאי לצלם וככה תהיה עבודה מוכנה לפרויקט

lilachh

New member
מסכימה בהחלט ../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif

רשימה של כמה חודשים מראש זה אחלה רעיון, יחסוך דיונים ארוכים כל חודש מחדש....הרי במילא הרעיונות קיימים רק צריך להחליט מה בכל חודש. וכמו שאמרת...בסופו של דבר כל אחת תיצור את מה שבא לה וכיף לה גם בלי היצירה החודשית... נחכה לאביבה, ומוכנה לעזור ולרכז את הענין אם צריך.

למעלה