סליחה שאני מתפרצת...
"להכיל" ? כנראה שממש לא הבנתי את השימוש במילה הזאת בהקשר של "חברים" ! אם מישהו נתן לך אמפתיה זה אומר שהוא "מכיל את היחס שלו לעצמו"? ואם משהו שפט אותך במצב כלשהו - אולי הוא מנסה להראות לך צד אחר של העניין ובכך לעזור לך ? הרי אנשים שונים מסתכלים אחרת על דברים ולפעמים אפילו יכולים להאיר את עינייך, לא ? ואם אני ממש לא מזדהה עם היחס שלך לעצמך, או עם דעותיך ואולי אפילו עם מעשיך זה אומר שאני לא אעמוד לצידך כשיהיה לך רע ואנסה לעודד, לעזור, או אולי להיות פשוט איתך, לידך, או סתם באזור למקרה שתצטרך ??? חבר בעיני הוא אך ורק מי שיודע להיות לצידי בכל מצב. גם אם אני מכילה את היחס שלי לעצמי וגם אם לא. גם אם הוא מסכים לדעתי וגם (ואולי בעיקר) אם לא. גם אם טוב לי וגם (ובעיקר) אם רע לי. ואולי אפילו גם אם אני "זורקת" אותו ו"בועטת" בו. והוא חש שאני עדיין זקוקה לו אבל לא מוצאת את הדרך. לי, למשל, יש חברים שאני לגמרי לא מסתדרת עם הדרך שלהם, הדעות שלהם, השימוש שלהם במילים ובמושגים. עדיין תמיד אהיה באזור לחוש אם הם זקוקים לי, אם אני יכולה להושיט יד, להראות צד אחר של הדברים, או סתם להיות נוכחת. כמובן, זא משנתי בלבד. מישהו כאן מבין אותי ???