סתם אני ועידו
I I dont belong here New member 30/5/05 #559 ../images/Emo11.gif כי.. היא תפוצץ אותי מכות אם היא תדע שפרסמתי תמונה שלה בפורום
N NE6AMMA New member 30/5/05 #561 באמת שבלי כוונה נכנסתי לבקר! וראיתי את השרשור...איך אני יכולה להגיד לא??? איך??????
N NE6AMMA New member 31/5/05 #609 תזהר אני אנצל את ההזמנה לתועלתי האישית! ובאתי לבקר...אבל אפ'חד לא זוכר אותיייייייי זונות!!!!!!!
N NE6AMMA New member 31/5/05 #610 את עושה ניתוח להגדלת ה***? אם כן אז בכיףףףףףףףףףףףף אאא וכמה קארט הטבעת? כי חסרלי כסף לחפיסה
X Xsposed New member 31/5/05 #648 את ... את יא בת זונעעעעעע יפה שלייייייי בואי כבר לפה חחחחחחחח אוי הזכרת לי "בנייייי" "מהההההההההההההההההההההההה" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
את ... את יא בת זונעעעעעע יפה שלייייייי בואי כבר לפה חחחחחחחח אוי הזכרת לי "בנייייי" "מהההההההההההההההההההההההה" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ע עידו דו New member 30/5/05 #574 אין ספק שזה השירשור הכי ארוך שראיתי בחיים שלי (הוא כל כך ארוך שהמחשב שלי טוען שקשה לו לפתוח אותו כי הוא עמוס...) נגיע ל600 תגובות?
אין ספק שזה השירשור הכי ארוך שראיתי בחיים שלי (הוא כל כך ארוך שהמחשב שלי טוען שקשה לו לפתוח אותו כי הוא עמוס...) נגיע ל600 תגובות?
T TheBeast New member 30/5/05 #575 גם אם כן וגם אם לא... היה כאן שרשור אחד עם למעלה מ700 תגובות המחשב שלי קרס בגללו פעם אחת
ק קשמר New member 31/5/05 #576 מוזיקה שחורה - השירשור האדיר של יפתי 826 תגובות אם אני לא טועה. אם לא יותר. אבל בטוח מעל 800.
S swordy New member 31/5/05 #581 אוףףף אני לא מצליח לשים תמונה =\ ניראה לי השרשור הזה כבר עמוס מדי או משו... הוא תוקע לי את כל המחשב..
אוףףף אני לא מצליח לשים תמונה =\ ניראה לי השרשור הזה כבר עמוס מדי או משו... הוא תוקע לי את כל המחשב..