חברי המתנגדים לשחיתות ו"לקדימה"

ramizzz

New member
חברי המתנגדים לשחיתות ו"לקדימה"

לא להכנס לפורום הזה יותר כדי שיסגרו אותו לאלתר ככה שאנחנו היחידים שנמצאים פה ומנהל הפורום ככה שאם לא נהיה פה לא יהיה הצדקה לפורום

אשרת

New member
אתה חצוף.

לא מתאים לך, אל תכנס. מה זאת ההתנהגות הילדותית של לעשות חרם על הפורום ועוד לפרסם זאת על גבי הפורום? עד כדי כך משעמם לך, ואין לך כוח להתעסק עם העבודה שראש הממשלה הראשון שנחקר אי פעם בפלילים היה .. לא אחר מ.. בנימין נתינהו?

ramizzz

New member
נראה לי שהחוצפה היתה של "קדימה"

ונתניהו לא נחקר בגלל פרשה שנקשרה רק אליו בפרשה הדימיונית הזאת הנחקר האמיתי היה צחי הנגבי (שיש נגדו כתב אישום) בניגוד לאולמרט שהחקירה הזאת זה רק חקירה ראשונה בסידרת חקירות של המושחת מספר 1 קדימה קרעה את הליכוד ולכן אין לה זכות קיום ולכן דין המפלגה להתפוגג כלא היתה אשרת את מדהימה אותי אך את נותנת גיבו למפלגה שכל ענינה זה להשאר בשלטון ולהשחית אותו מפלגה שהביא את ישראל לתקופות הגרועות ביותר שלה שחיתות בכל מקום מלחמה שנגמרה בכשלון טוטאלי פינוי עמונה הכואב הממשלה הכי לא חברתית שיש למרות שהונו בוחרים רבים ממשכים למכור להם לוקשים הטרור מרים ראש קאסמים נוחתים מיום ליום אין תהליך מדיני אין כיוון ממשלתי הכל מתנהל כמו בסרט מצוייר רע שר אחרי שר לחקירות משטרה צבא מפורק וחסר כיוון משטרה מגלומנית קדימה תזרק לפח האשפה של ההיסטוריה וגם קדימה וכל נכנופיה של אולמרט כולל נפורום המושחת הזה

קדימה נלחמת בלוחמי השחיתות..

תראו איך בורובסקי שהוא לוחם מובהק נגד השחיתות אולמרט וחבריו מנסים להשתיקו בכל מיני עלילות.. תראו את ירון זליכה איך הוא מותקף על ידי הירשזון יד ימינו של אולמרט שמנסה לכופף אותו ללא הצלחה.. תראו את מבקר המדינה שלא חושש מאולמרט וחבריו.. ותראו את ציפי ליבני שפשוט סותמת את הפה ולא אומרת כלום על מעללי ראש הממשלה.. והיא שרת המשפטים שלנו.. אם היא חושבת שהיא מנהיגה הגיע הזמן שתפתח את הפה שצריך.. ולא לפחד מראש ממשלה שגם ככה גוסס פוליטית..

אשרת

New member
../images/Emo6.gif

פרשה דמיונית?
עד לרמה כזאת נמוכה אתה מוכן לרדת על מנת להגן על נתינהו?
אני מבינה שאתה יודע טוב יותר מהיועץ המשפטי לממשלה דאז רובינשטיין... תפנים: נתינהו, אהוב נפשך, היה ראש הממשלה הראשון במדינת ישראל שאי פעם נחקר בפלילים. משום שהוא לא ממש מצליח לזכות במשהו חיובי, אז הוא החליט ללכת על התואר השלילי "ראש הממשלה הראשון שנחקר אי פעם בפלילים"... אחרי כן השאר הלכו בעקבותיו. כן.. חצופים קדימה. איך הם העזו לקרוע את הליכוד, ואת שינוי, ואת מפלגת העבודה. אני בכלל חושבת שצריך להעלים את כל המפגות, ולהשאר רק את הליכוד. כך תהיה הכי מאושר , אה?
עכשיו בוא תסביר לי - מה מושחת בפורום הזה?

דוקו1

New member
אז למה אף אחד לא קיבל כתב אישום?

פרשת חברון לא היתה ולא נבראתה זה קישקוש עיתונאי שמבוסס על ספקולציות ולכן אפילו דרעי לא קיבל כתב אישום האשמה היחידה של נתניהו זה שהוא מקיף את עצמו באנשים לא ראויים

אשרת

New member
שטויות.

זה שאף אחד לא הועמד לדין לא מעיד דבר חוץ מזה שחוזק הראיות לא בהכרח היה יכול להבטיח 'ניצחון' במשפט. זה שמישהו אנס, ויצא זכאי, זה לא אומר שהוא לא באמת אנס, זה יכול להעיד, שהעו"ד שלו הוא מעולה
נתחיל עם זה. שנית, אנשי ציבור, ונתינהו בכללם, מחוייבים גם לנורמות חברתיות גבוהות יותר וראויות יותר. נתינהו חטף על הראש, בתור ראש ממשלה, על צורת התנהלותו הקלוקלת בפרשה הזאת. אגב, לגבי פרשת עמדי, יצא לי לקרוא שבחודש אוקטובור או נובמבר , הוא קיבל הודעה מהפרקליטות, שאם המדינה תחוייב לשלם 300 אלף ש"ח, הוא יצטרך להוציא את זה מכיסו הפרטי. מעניין למה. עוד נקודה למחשבה. ושוב פעם - אתם מאמשמים את כל העולם חוץ מאשר את נתניהו. אתם באמת חושבים שהוא טיפש? שהוא ילד קטן? מישהו הכריח אותו לקרוא לעראפת 'ידיד' וללחוץ את ידו?
אה. סליחה, הוא חסר יכולת וחסר רצון ונתן לאחרים להכתיב לו את התנהגתו. אולי לנו, אם זה יהיה ראש הממשלה הבאה, משום שבכך, הוא בהחלט לא שונה מאולמרט.

ramizzz

New member
כמה שטויות ../images/Emo6.gif

נתניהו היה ראש ממשלה 3 שנים ואם הימין לא היה מפיל אותו הוא היה ראש ממשלה עד היום כל השטויות שאמרת אין בהם דבר וחצי דבר מהאמת הכל רכילות חבל......

אשרת

New member
תהיה לי בריא...

אתה לא טרחת להפריח שום דבר ממה שנכתבב, אלא על ידי כך שאתה טרחת לכתוב "שטויות". נו טוב, אני עכשיו מצליחה להבין למה התעמולה של הליכוד לא ממש הביאה תוצאות כי כאשר לא טורחים להביא נתונים הפוכים, ולא טורחים להתייחס עניינית אלא לצווח שזאת הסתה ו"שטויות"-- ככה זה נראה. אתם פשוט גורמים נזק לנתינהו, אתה והכפיל שלך.

Fasz

New member
מדוע את ממצבת את עורכי הדין כאלוהים

? פרקליטים אינם יכולים לעשות כל העולה על רוחם בבתי המשפט, ובאם אנס מובא למשפט והתשתית הראייתית מספקת, גם עורך הדין הטוב בעולם (כיצד קובעים את הפרמטרים, אגב?) לא יוכל לעשות יותר מאשר להמתיק את עונשו. פרשת בראון-חברון הייתה פרשה מבישה של נתניהו, אך הוא לא היה היוזם, הוא לא היה הקטליזטור אשר איחד את כל הגורמים- אשמתו הייתה בכך שהוא לא פעל לעצרה, ואכן לא היה זה 'ממלכתי' מצידו, ולא לחינם יצא זכאי בבית המשפט. נתניהו חתם על הסכמי השלום הטובים ביותר עליהם חתמה ישראל עם יישות ערבית מכל סוג שהוא- חברון רגעה, ואף אירועי המנהרה לא גלשו לאיתיפאדה, אלא טופלו במהירות וביעילות. אם ניקח את הביטחון והכלכלה כפרמטרים במשוואה אשר תקבע אם כהונתם שלר אשי ממשלה טובה או לאו, נגלה כי היה הוא ראש הממשלה השני הטוב ביותר בשני העשורים האחרונים. לנתניהו יש מגרעות, ואת התייחסותי לדעתך המתעלמת מנתוני הסביבה האזורית כמו גם המצב הפוליטי המשתנה וההשפעה התקשורתית, פירטתי לא פעם. ברם למרות הכל- אין אדם ראוי ממנו בסביבה, וחבל שכך.

אשרת

New member
המציאות מלמדת דברים קצת

אחרת. פרקליט טוב יוכל לעשות המון למען מרשו, ואתה יודע זאת
אירועי המנהרה לא היו המורים בכלל להתרחש... , לא? מה קרה? אסור להתייעץ עם השב"כ? נתינהו הוא הטוב באדם? הוא לא יצא זכאי משום בית משפט, משום שמעולם לא הוגש נגדו שום כתב אישום. הוא קיבל על הראש הן בפרשת עמדי והן בפרשת חברון-בראון מהיועץ המשפטי. לגבי עמדי - יש מצב שהוא כן יצרך לשלם את ה-300 אלף ש"ח, וזאת משום שהוא עשה מה שבא לו ולא שם על התקנות שמתייחסות לכך. לגלבי הסכמי שלום - זאת דעתך. זכותך. ושוב - אם הוא היה כ"כ טוב, אזי כיצד הוא לא הצליח לנצח את ברק, סליחה - הוא הובס על ידי ברק! והצליח להוריד את הליכוד לשפל המדרגה? מה עם חוק הג'ובים שהוא תמך בו, אה? מה עם חוסר האמינות שלו? ובכלל, מה עם הזיכרון שלו? מה עם הזיגזגים שלו? נו באמת. כמו שאמרתי בפורום שינוי, הוא יהיה ראש הממשלה הבאה לצערי הרב, ולו משום שהוא האלטרנטיבה הגרועה פחות. זה לא הופך אותו למנהיג טוב.

Fasz

New member
המציאות נתונה לפרשנויות שונות

באירועי המנהרה, מדינת ישראל עמדה על ריבונותה, ואין בסמכותו של השב"כ לפסול זאת, או להצדיק זאת, שכן מהלך מן הסוג הזה יהווה פלישה בוטה למתחם האפשרויות ה'אזרחי'-ממסדי (אם אשתמש בז'ארגון הישראלי-עכשווי), שכן לא הייתה אמורה ההחלטה על הפתיחה לנבוע משיקולים בטחוניים בעיקרם. לרוב, נוהגים להתייעץ עם אנשי מערכת הביטחון טרם אישור מהלך כזה, על מנת לקבל סקירה כללית על האופן בו מסתכל הצד השני על המהלך, ואני מניח שההתייעצויות נעשו. המחיר במאורעות המנהרה, היה כואב, אך עם זאת, היה זה בלתי נמנע. נתניהו פעל באותו הזמן באופן רציונלי, ואירועי המנהרה הסתיימו תוך יומיים, שלשה, ולא גלשו לאינתיפאדה. אנו חיים במזרח התיכון אשרת, ואי עמידה על ריבונות פירושה התנוונות וכניעה. לא כתבתי שיצא הוא זכאי, אלא כתבתי שהוא זכה במשפטים, כאשר אני מפרש את המילה 'זכה' כ'נחל ניצחון תודעתי'. מה הכוונה? נתניהו הוכיח שטענותיו של עמדי הינן שגויות, ועל כן הושגו הסכמי פשרה, וביה"מ דווקא הצדיק את עמדת נתניהו בחצי פה. באשר למאות אלפי השקלים אשר לא שולמו- ראשית, על פי הבנתי מן העיתונות, היה זה בבחינת איום להצבת קנסות והגבלים מוניטרים שונים, ובשל העובדה שאיני משמש כסנגורו, לא אוכל להתייחס לכך בשל חוסר מעורבותי בתיק. איני יודע מה יחס פרקליטיו של נתניהו, ושל נתניהו עצמו לחוק. שנית, האין זה מעט קטנוני להזכיר את פרשיות המנהרה, עמדי בראון-חברון וחוק הג'ובים (איני זוכר אם נתניהו תמך בו, לכן אקבל את תגובתך אך בתגובה אמסור עובדת נגד- נתניהו חיסל את כוחו והשפעתו של מרכז הליכוד, מדוע אינך מזכירה זאת?), כאשר לא ניתן להיתלות בעפאי כישלון נוספים? תקופת כהונתו של נתניהו הייתה סבירה ותו לא. הבעיה האמיתית הייתה עם אנשי לשכתו אשר הדליפו, תקעו יתדות בגבו, סובבוהו בכחש, ובזמנו הבלגן בלשכתו חגג. הביקורת הציבורית בזמנו הייתה מוצדקת, ובזמנו אני סלדתי מנתניהו, ואני חושב שאין זו הפעם הראשונה שאני אומר זאת. ברם לאחר התנסות עם ברק שרון ואולמרט, אני כמה לנתניהו, ואני מאמין שהוא למד מטעויתיו וכעת הוא אדם שקול יותר. מדוע נתניהו הפסיד לברק בזמנו? מדוע ב2001 נתניהו יכל, ע"פ הסקרים, לנצח את ברק בפער של 40% (בחירות ישירות)? את צריכה לקחת בחשבון את התמונה הפוליטית-סביבתית הכוללת, לא מאורע יחיד ולהשליכו על הכלל.

אשרת

New member
אבל שים לב, שוב פעם...

אתם מאשימים את כל הסביבה, פרט לנתינהו. אתם טוענים שנתינהו טיפש? שהוא תמים? שהוא לא ידע מה שהולך מסביב? מה שכן, לך יש את היושר להודות שנתינהו הוא לא כליל השלימות כמו שחלק מלהקת המעודדות שלו טוענת כך.

Fasz

New member
נתניהו הוא מגלומן המבסס את משנתו

המדינית על מנטרות קצרות, וקסם אישי. הבעיה היא, שלעומת דמגוגים אחרים, הוא צודק, והוא בעל הכישורים להוביל את מדינת ישראל-זאת לעומת כל אסופת חדלי האישים האחרים המנסים לקחת את השלטון. זאת דעתי, כמובן. אני לא חלק מ'אתם', ולא טענתי שנתניהו הוא טיפש ו\או תמים, הוא ידע מה הולך מסביבו, אך לא עצר זאת מפני שזה תאם את מטרותיו.נתניהו אשם, אך בלתי אפשרי לנתקו מן הסביבה, ומן התהליכים אשר פקדו את האזור, ואת החברה בישראל באותה העת בה הוא התמודד על ההנהגה. עברתי מזמן את הגיל בו יכלתי לקחת חלק בלהקות מעודדות של פוליטיקאים, וכעת אני משתדל לשים בקלפי פתק הממוען לאדם המתאים ביותר מבין המתמודדים.

trigotrigo

New member
אז אתה מעדיף ראש לשועלים

מזנב לאריות.. טוב, אם תתעורר בוקר אחד כשנתניהו ייקח לך את הכל חוץ מהתחתונים, נראה מה תעדיף.

Fasz

New member
מי הזנב לאריות שלך?

נתניהו יקח לי הכל חוץ מהתחתונים? כל הכבוד מר טריגו, כעת אם תנסה להתאמץ קצת יותר ולהעלות משלים מעט מתוחכמים יותר, ייתכן וה'חברתיים' מש"ס ישמחו לקבל אותך ברשימתם לכנסת, ואם אלת המזל תרצה להיטיב עמך, ייתכן ואף תוכל לרוץ ברשימת העבודה לכנסת, ובכך לפעול במסגרת הרשות המחוקקת על מנת להצמיח עדרי פרזיטים ובטלנים נוספים אשר בעבורם כל אזרח עובד משלם. כל הכבוד!

trigotrigo

New member
אתה מתעקש להפוך אותי לפוליטיקאי?

צר לי, אבל אני לא אהיה כזה.

s k y b l u e

New member
הגנה די עלובה על ביבי

מה זאת אומרת 'הוא לא היה היוזם'? מה הוא, סמרטוט שדרעי או מישהו אחר מסובב על האצבע במזימה עבריינית? איזה מין 'מנהיג' הוא זה ש'איננו יוזם', אבל נותן את ידו לעבריינים?

Fasz

New member
לא הגנתי על ביבי

נתניהו היה פסיבי, הוא לא היה היוזם. הוא היה שותף מלא לפרשה, ככל הנראה על רקע ההערכה כי תוצאות המהלך יטיבו עם מעמדו. האמירה כי נתניהו היה היוזם, המארגן ומוביל המבצע העברייני, הינה פסולה לטעמי, ואינה עולה בקנה אחד עם המציאות.

למעלה