חברי הפורום - הודעה חשובה

חברי הפורום - הודעה חשובה../images/Emo124.gif

הפורום הזה נוצר כדי לשמש מקום מפגש וירטואלי ומקום חמים וביתי לשוחח על נושאים הנוגעים לנושאים כלליים בכלל של תושבי העיר ונושאים הקשורים לעיר בפרט - לשתף , לספר חוויות , להמליץ , לדון בנושאים הקשורים ויכולים לעניין את תושבי העיר, לבקש עזרה בכל נושא הקשור לעיר , להחמיא ואפילו "קצת" לקטר.
בימים האחרונים הפורום הפך לסוג של צ'ט וזו לא כוונת ומטרת הפורום. על כן אני פונה בהודעה זו ומודיעה כי מי שרוצה לשוחח ולדון בכל נושא , מוזמן לעשות זאת כאן בכייף , לצורך - " היי ו - ביי " ושיחות אישיות זה לא המקום , יש תוכנות אחרות לשם כך. מקווה שתבינו את כוונתי ותנהגו בהתאם. המשך יום טוב

mamakes

New member
מקובל מאוד, אכן הפורום קצת הלך לאיבוד

אבל טוב שאת מחזירה אותו לתלם !

בוקר טוב חברי פורום !

מחקתי את ההודעה של ידידיה בשל ניבול הפה ושימושו בשפה מאוד לא ראויה ומכובדת. אל תאלצו אותי למחוק הודעות ולחסום גולשים ! המשך יום מוצלח

שוצאן

New member
מילים לא יפות! ניבולי פה!../images/Emo220.gif

XDDDDDDDDDDDDDDDD אני אספר לך כשניפגש^^~ תגידו אתם מוכנים למיפגש?

dirty look הרגת אותי../images/Emo6.gif

אם ההודעה נמחקה אז את שואלת מה הוא כתב , הרי אם אענה לך מה הוא כתב אצטרך למחוק את ההודעה של עצמי
לא חשוב , ו - טל מתוקה , בינתיים לא חסמתי אותו רק מחקתי את ההודעה , אם ימשיך כך - ייחסם..... דרך אגב , תענו על הסקר - אם בא לכן

פגישת פורום זה

שנפגשים עם האנשים מהפורום, את יודעת... אבל חלק מהאנשים פה אני מכירה. אורלי וטל הן אחיות שהן חברות של חברה שלי בתאל שהיא חברה של רעות ונגה (שנראה לי שהן החליטו לפרוש מהפורום) והן מכאן, מהפורום. מיכל קוגוט גם פה, אבל נראה לי שהיא גם ברחה לה... נגהלי היא אמא של רות (כן כן, רות מהבצפר שלנו. זאת אמא שלה... ספוקי!) ונתוש היא המנהלת של הפורום- שאין לי ממש מושג מי היא, אבל היא בטח בגיל של מאור.

למעלה