חברי הפורום - הודעה חשובה

אה! ועוד...

בפגישות פורום נפגשים במקום מסויים, פוגשים את כולם מתלהבים, קופצים אחד על השני בחיבוקים וכו'... ת'אמת היא זאת הולכת להיות הפגישת פורום הראשונה שלי, ככה שזה יהיה ממש מגניב! אני ובתאל הכנו שלטים (בתאל! אני אחזיר לך את הכובע ונעשה את המשולשים! מבטיחה!) אבל ת'אמת הפגישות פורום היותר שוות אלו הפגישות בתל אביב... שם אתה פוגש את גל המאגניבים והמאגניבות למיניהם. (טוב, יש רק שני מינים לפי הידוע לי. אבל מי יודע, אולי נגלה איזה חוצן!) יש גם מפגשי מעריצים וכאלה, שזה בכלל נשמע מגניב. כי לפי כל הבלוגים שקראתי וראיתי, הפגישות האלו ממש שוות! יש גם פגישות פורום שאלה של מעריצי אנימה (אהמ... בתאל ורעות היו שם. אני לא מאמינה שהצלחת להשיכ "אי לאב יאוי!"#$%@) כולן מוזמנות לעשות פלאיירים! נחלק לאנשים ונתלה. יהיה מגניב! D: אבל יאללה! באמת! מתי לכל אחת נוח לעשות מפגש? תזרקו תאריכים! יום ראשון נוח? יש שביתה. בשעה 4 זה סבבה? (אני גם צריכה לשאול את ההורים שלי. נקווה שהם יסכימו!) מה-21 לאוקטובר אני מתחילה לגמור את הלימודים יותר מאוחר, וכך גם ציייייפורה. (זאת אומרת, צפורה. בלי י'. היא תחנוק אתכם. כן, היא מעיזה. יש לי נסיון רב תחומי בדבר הזה...) יש לנו מסלול לימודים יותר ארוך, ואנחנו בערך גומרות ב 5:00 או 4:30 משו כזה. למי מה שידוע לי, יש לנו רפואה אומנות ועוד איזה כמה מקצועות של תנ"ך, כן? O: יש לנו גם את החודש ארגון בפתח, ככה שצריך לארגן שעות, מתי נוח לכל אחת... (נראה לי שכבר חפרתי יותר מידי על החודש ארגון הזה... לאמשנה -.-") ימי שלישי וחמישי כמו שחפרתי רבות על הנושא, אני וטל לא יכולות, כי לטל יש נוע"ל ולי יש בני עקיבה וגם למישניה. נתוש, תודיעי לנו מתי את יכולה! דרך אגב, לכל חברי הפורום החדשים, צפורה, מישניה (מיכה) זיו וכו'- יש לנו פינת יומולדת, אז אנחנו צריכים את התאריכים של היומולדת שלכם. כל פעם שיש למישו יומולדת עושים שרשור ברכות. ת'אמת היא שחשבתי שנתחיל לעשות משחקים מעניינים בפורום, כדי שיהיה יותר כיף! מה דעתכם? D; סליחה על ההודעה החפרנית ^^"

נא לא לציין שמות של אנשים בפורום !

להזכירכם , פליצי קפיצי, יש לכבד את הכלל שרק האדם עצמו יכול לחשוף את שמו האמיתי, אין להעלות כאן שמות של אנשים אחרים , זיכרו , שהפורום פתוח לכל מי שגולש , זה לא משהו אינטימי וקטן שאף אחד לא רואה.... אנא, הקפידי על כך ( זו פעם שניה שאני מעירה לך ) ודרך אגב , בן כמה מאור?

אויאויאוי! ><

סליחה סליחה סליחה! מצטערת -.-" אווווווו.... למה את קורצת כשאת כותבת "בן כמה מאור?" סתם. מאור זאת בת, והיא הייתה פעם מדריכה שלנו בבני עקיבה, אבל היא גמרה את ההדרכה. אבל אנחנו יכולים לנסות למצוא לך שידוך הולם! O: (היי מישניה וידידיה, בואו נשדך לה את אילן. P:)

אוח! איזה באסה!

אבל ממתי?! איך?! למה זה קרה?! הידעת שאחותו הייתה עם אחותי בצבא ביחד? מוזר..

למעלה