חברי הפורום הנכבדים...

montgomery

New member
חברי הפורום הנכבדים...

שלום לכם חברי הפורום. אני פה פשוט כי אני חייב לפרוק את מה שיש לי להגיד מהלב, ואם כבר, אז עדיף פה. אז ככה. אני בחור בן 18, ואני מסיים שנה א להנדסת חשמל ואלקטרוניקה. את התואר שלי התחלתי בגיל 17, וכצפוי, מירב האנשים שלומדים שם, הם לפחות 5 שנים מעלי. היכן הבעיה? כל חיי הרגשתי שאני לא שייך, לא במקום. אני לא אגיד לכם שאין לי חברים, או לא הייתה לי חברה מעולם (למעשה היו לי שניים, וכל אחת הייתה עמי שנה).עכשיו, עם הלימודים,שבהם אני מסתובב עם חבר'ה מבוגרים ממני זה רק מחזק את ההרגשה של ריחוק. כאשר אני מסתובב עם אנשים בני גילי, ההרגשה היחידה שאני יכול לתאר, זה זקנה. פשוט זקנה שנופלת עלי, כל פעם שחברי רוצים לצאת לשתות ולמועדונים, אני מרגיש דחף להמנע, שכן אני לא אוהב רעש, אני לא רואה תכלית, ובכללי אני לא נהנה ממקומות הומי אדם ורועשים. בקיצור, סבא. אז בדיוק איפה הבעיה? הבעיה היא... שבחורות בנות 18, לא מחפשות מהנדס צעיר, או אדם מיושב וזהיר, ששוקל את צעדיו, אלא הבחור הרע.. שמבריז מלימודים, עושה בעיות בצבא וכו.. את האמת דווקא חשבתי על לצאת עם בחורות מבוגרות יותר, אבל איזו בחורה תצא עם בחור ב 18, (מה גם, אני לא נראה בדיוק סוס מטר 90, אלא בחור עם גובה של מטר 70, וטיפה רזה) בקיצור, אני לא יודע מה לעשות.. אני לא אוהב הרבה אנשים, ואני תמיד יעידף זמן ביחד עם החברה, מאשר לצאת עם החברים. ולכן אני מחפש חברה, אבל כמו שהבנתם, אין עונה לקריאה. אז תודה לכם על ההקשבה חברי הפורום. ושיהיה לכם לילה טוב.

sh a ch a r

New member
מופתע לחלוטין

אתה לומד הנדסת חשמל ויש לך בכלל זמן לחשוב על זה? כנראה שהעומס בתואר הזה ירד באופן מאוד משמעותי מאז שאני (התחלתי) לעשות אותו. הייתי אומר "תתחיל עם הבנות סביבך", אבל אני יודע את יחס הבנים/בנות בהנדסת חשמל
בסך הכל, נשמע כאילו שמצבך האובייקטיבי הוא לא הכי טוב שבעולם, אבל בכל זאת הצלחת להסתדר איתו עד עכשיו. תקרא לזה "תקופה קשה" (אני יודע שהתארים שלי היו, כולם, "תקופות קשות", עם או בלי חברה) ותמשיך הלאה. שחר

dudusch

New member
אני מתאר לעצמי

שאתה לא העתודאי / סטודנט היחיד במקום בו אתה לומד, ולכן ישנם גם כמה "ילדים" כמוך. האוניברסיטאות מבצעות כל מיני פעילויות לסטודנטים שאתם יכולים ללכת יחד, כקבוצה, להתחבר בלימודים וכו'. נכון, זה מאוד לא פשוט להיות "ילד" בעולם של "מבוגרים" ו"מבוגר" בעולם של "ילדים" (מזכיר את משל הארנב עם האוזן), אבל לא הכל שחור. לגבי הבילויים, בטח יש אחד / שניים מהחבר'ה שלך מביה"ס שמעדיף / ישמח לצאת איתך גם אם זה לא למועדונים רועשים אלא סתם לפאב או קפה, וביננו... לא יקרה לך כלום אם פעם בכמה זמן תצא למועדון, תראה אנשים חדשים, בנות וכו'. בהצלחה!

yaeli008

New member
סליחה על הקטנוניות,

אבל הסיפא שלך קצת בעייתי. "בקיצור, אני לא יודע מה לעשות.. אני לא אוהב הרבה אנשים, ואני תמיד יעידף זמן ביחד עם החברה, מאשר לצאת עם החברים. ולכן אני מחפש חברה, אבל כמו שהבנתם, אין עונה לקריאה." לא אוהב הרבה אנשים? ידידי המלומד, אתה לא חייב ליפול בנשיקות וחיבוקים על כתפיו של כ"א שנקרה בדרכך. ממש לא. אבל ,טיפת אמפטיה [ גם לאנשים שהם לא הקאפ אוף נס שלך] מעולם לא הזיקה. חבל לך למתג את עצמך כאנטיפאט. לא בריא לתדמית. שנית, בחיים, אבל בחיים אל תמדר את הזמן הפנוי שלך [ ואני מניחה ש אין לך הרבה ממנו] רק לפי החברה שלך. לא מומלץ. שער בנפשך מה יקרה אם חלילה החברה שלך תפרוש כנפיים- אתה עלול להישאר קרח. סליחה, לא עלול. תישאר קרח- בלי חברה ובלי חברים. שלישית- "מחפש חברה" זה נחמד. אחלה סטטוס לשווק את עצמך. מה אתה עושה כדי לצאת ממנו? יוצא למסיבות? מבקש מחברים שלך שיכירו לך? מנסה באינטרנט? מתנצלת אם הגישה תוקפנית, היא לא. פשוט זה נושא שקרוב לליבי, תרתי משמע. אם תרצה תמיכה מוראלית, טכנית וכו'- אתה מוזמן בפרטי.

ד נ י ת3

New member
זו אחת הבעיות הידועות

של העתודאים. כשהם לומדים באוני' הם צעירים מכולם. אח"כ כשהם בצבא - הם מבוגרים מכולם. לדעתי הכי חשוב - לא לאבד את הקשר עם החברים שהם באותו גיל שלך. ובהצלחה לך. <בטוחה שתמצא חברה>

montgomery

New member
תודה על הביטחון..

"לכל סיר יש כיסוי" ועדיפה שעה אחת קודם

smartblonda

New member
באם אתה רוצה להכיר

תתעלה מעל כל ה"עקרונות" שלך וצא לבלות עם החברים שלך. תקדיש לזה פעם השבוע ,תשכנע אותם לבילוי שקט יותר פעם בשבוע ,כמו בית קפה ולא דאנס בר. תגלה מוטיבציה ,כי לשבת בבית ולכתוב לנו שלא הולף לך ,זו לא המתכונת הטובה ביותר להכיר בחורות.

montgomery

New member
עקרונות שמקרונות

אני את כל העקרונות שלי זנחתי מזמן. אני הולך למועדונים ומסיבות, מדבר עם כולם. וסחפק פה אחלה לשיחה... ותו לא. מה שכן, אל דאגה, המסר שלך הוהבר. רק רציתי הבהיר, שזה לא חוסר יוזמה שיש לי, או חוסר ישירות.. זה חוסר קוביות!

smartblonda

New member
בולשיט

כתבת בתחילה שאתה לא יותא איתםם ועכשיו פתאום כן?! ונניח שכן ואתה רואה בחורה שמוצאת חן בעייניך תקים את עצמך עם כל הביישנות ותיגש אליה ,כי באם לא תעשה את הצעד הראשון תשאר לבד עוד הרבה זמן. ואת הקוביות תשים בצד אין להם שום קשר.

Marion Silver

New member
נשבעת לך, מעולם, אבל מעולם, בתור עתודאית

לא היו לי את הבעיות האלה. כשהייתי בלימודים, כל החברים שלי (שנשארו כאלה עד היום, אגב) - היו יותר מבוגרים. ועכשיו בצבא, כמעט כל מי שאני משרתת איתו הוא בגילי ובאותו סטטוס כמוני (אחרי לימודים, עתודאי, וכו'). אין הרבה פואנטה לדברים שלי - למעט העובדה, שכרגיל, הכללות זה דבר מטופש, שלא תופס בשיט. אנשים "חריגים" או כאלה שפשוט Don't fit in, תמיד ימצאו במה לתלות את האשמה.

montgomery

New member
לא נחשב!

העתודאיות שלנו מסתדרות יופי עם כולם... עם יחס מדהים של 1 ל60, בחורים זורקים את עצמם אחד על השני. ואני מסתדר יופי עם החבר'ה שלומדים איתי, אבל עכשיו שאלה אליך, בת כמה את? 25? 26? 24? משהו בסביבות לא? האם את היית מוכנה לצאת עם בחור בן 18, כאשר הכרת אותו הוא היה בכלל 17? היה בכלל עולה בדעתך? (תחילת שנה א' הייתי 17 וקצת)

Marion Silver

New member
אני בת 23. ואני יוצאת עם מישהו

יותר צעיר (במקרה:)). אבל סביר להניח שגם בגילי הצעיר, לא הייתי מפליגה למחוזות העשרה. לא בגלל הגיל, אלא בגלל הבדלי המנטליות המטורפים שקיימים ביני לבין ילדים שרק עתה סיימו בית ספר - צריך משהו משותף מאוד עקרוני וגדול (מעבר לחדווא או קוונטים) שיאחד זוג אנשים זרים ויגרום להתעוררת ענין חזקה שתצית קשר. אבל תכלס, אני לא מבינה את הבעייתיות; בגיל 17, יצאתי עם בן 18 וחצי - למה אתה נסחף למחוזות ה-20 פלוס? מה רע בבנות בגילך? או נניח בנות 20 שרק סיימו צבא והתחילו ללמוד?

montgomery

New member
בדיוק אותם הבדלי מנטליות...

מבחינתי סוף שבוע אידיאלי יהיה אחד שבו בשישי אני עושה סידורים בבוקר, קורא עיתון בצהריים, ובערב יוצא למסעדה קטנה על הים. אני לא מעשן ולא משתכר (בקושי שותה למעשה). אני נמנע ממקומות רועשים והומים, ומאוד מחפש את האינטימיות והשקט. ולמה בחורות על ה20+? מהסיבה הפשוטה שההשערה שלי (ייתכן שגויה), שבגילאים האלה נשים הן כבר יותר מתונות ומנוסות, ונמנעות מכל הבלאגנים של מועדונים, שתיה, עישון כי הן כבר עברו את השלב הזה.

Marion Silver

New member
אני בטוחה שתוכל למצוא מישהי בגילך עם

העדפות זהות לחלוטין. בכל מקרה, אני לא טוענת שיחסי 25 לעומת 18 הם בלתי אפשריים; אבל הסבירות שלהם היא נמוכה יחסית (מסיבות מובנות, או שאני טועה?), ולכן לדעתי עליך לכוון למקום אחר, תקרא לזה הקהל יעד שלך. אני מכירה מספיק עתודאיות חנג'יות שיזדהו איתך וימנעו מכל אתם ה"בלאגנים".

montgomery

New member
חנג'? יחי השפה העברית!

נו, אז יופי, יכולת לעשות לי את החיים הרבה יותר קלים אם היית שולחת שמות ומספרי טלפון :)

למעלה