חברי הפורום הנכבדים...

smile2life

New member
כל-כך מתחבר אליך. גם אני סוג של סבא

רק שאני גיליתי כי הישראליות מחפשות הרבה ריגשוים מיידיים, יופי, אופי, ריבועים בחזה ויכולת לרקוד ולשדתות כמעט 24/7 - כל שאני מחפש זו מישהי שתהיה שם בשבילי ואהיה שם בשבילה, כמובן חכמה, ונאת מראה, עצמאית, אכפתית, לא אגואיסטית ואם אפשר דגם אלטרואיסטית. הכי חשוב שתהיה פנויה. כמובן שישנה אחת כזו, אך לצערי אינה פנויה, אחת מושלמת בשבילי אך היא אינה פנויה ריגשית ומאוד לא "שמה עלי". לכן מזמן הבנתי שבין הישראליות לא אמצא את מבוקשי, אהבת חיי ואם ילדיי - בהחלט מצאתי לנכון לנסות ולמצוא אותה באסיה או באירופה. בהחלט מתחבר למה שכתבת - ולו מכיוון שאני יודע מה עובר עליך, מכיר את בדידודתך וזוכר אותה גם בימים אלו... בדידות זו צצה מאחר ואינך מוכן להתפשר על אושרך. וזה סבבה. כולנו ככה.

ריבועים בחזה?

מה קרה באמת אז עם החיפוש כלה במזרח? פתחת אז את אחד השרשורים היותר גדולים שהיו פה...

smile2life

New member
ממש לא

פשוט חוסך כסף נסיעה לתאילנד - ובינתיים מנסה להתחיל עם פיליפיניות בארץ - רק שעושה רושם שהפיליפניות בארץ מתקלקלות ומאמצות מנטליות של ישראליות - נראה לי שהפתרון הטוב ביותר הוא ליסוע לתאילנד או לסין

הגזמת...

אז אולי נשים בכל מקום עדיין נשארות נשים, וזה לא משנה מאיפה הן באות ועד כמה הן מחפשות ספונסר?

smile2life

New member
יכול להיות שהגזמתי

אבל עד עכשיו לא קיבלתי סיכויים ממש טובים מהישראליות - כל מה שאני מבקש הוא סיכוי הוגן עם נשים בטעם שלי מבלי להתפשר על חכמה, נימוסין, תפיסת עולם, אהבת הטבע, ליברליות, אלטרואיזם ומראה. זה לא הרבה - אני פשוט מכנה את העדפותיי במילים.

Single1980

New member
יצא לך להכיר זוגות שהגבר ישראלי והאישה היא...

זרה? ואני לא מדבר על איזו שוודית שהכרת בטיול להודו והתאהבתם, אלא על נשים פיליפניות או רומניות. אני מכיר זוג אחד שהאישה רומניה וזוג אחר שהאישה פילפינית. בשני המקרים זה נראה מביך, אומנם יש את כל הפוצי-מוצי שהאישה מרעיפה על הגבר הישראלי שלה (להלן "הספונסר") אבל זה שקוף שאהבה אמיתית (מהכיוון שלה לפחות) אין שם. אני מניח שיש הרבה זוגות נשואים שהם חברים והילדים הם הדבק היחיד שלהם אז בעצם אין הרבה הבדל, אבל לפחות זה לא בולט לעין כמו זוגות שהאישה היא לא ישראלית. הגברים במקרה שאני מדבר עליו מאוד שמחים.. יש אפילו ילדים קטנים, אבל בפנים הם היו מתים להיות עם ישראליות, עם משפחה בארץ מבלי להתעסק בכל השיט הזה של משפחה פיליפנית\רומנית. החבר עם הרומניה אפילו אמר לי בוא נטוס לרומניה נמצא לך מישהי (ויש שם בכמויות, סקס נמכר בפיצוציות שם) וזה פשוט הגעיל אותי. אותו החבר גם היה משנן מנטרות של "הישראליות הן סנוביות, הן רק רוצות ריבועים ...בבטן
וכל המנטרות שאני קורא בשרשור הזה" ... לי זה נשמע תירוצים. אבל בכל מקרה אני מאחל לך בהצלחה.

smile2life

New member
קודם כל כן לא אחד ולא שניים או שלושה אלא יותר

ורק מי שלא מכיר את המציאות שאני חי בא ינסה לשפוט אותי או את מעשיי. מוזר, כשלחמתי בצבא נשים נפלו לרגליי ואחרי שנוריתי והייתי שנה בלוינשטיין פתאום נשים החלו להתרחק ממני. הפסד שלהן - אין מה לעשות. תאמינו לי אני בטיפול פסיכולוגי התנהגותי אינטנסיבי ורוב הדברים המקולקלים שלי סודרו, עשיתי סדנאות אין ספור וכל מיני קורסים לשיפור עצמי ואישי ועדיין הנשים הישראליות מצטיירות בעיני כפרינססות, שחצניות וכל מיני תארים אחרים. אז אנא חסכו ממני את השיפוטיות ועיברו הלאה. למרות איך שזה יכול להצטייר - הבעיה אינה בי אלא במה שהנשים מחפשות.

Single1980

New member
צודק

אין לי זכות לשפוט אותך ואני גם לא חושב שאני יכול. רק הצגתי את הזווית שלי על העניין. אני באמת מאחל לך הצלחה.

אם הישראליות עדיין מצטיירות בעיניך

כפרינססות - זה אומר שעדיין כל הגישה שלך לנשים דפוקה מיסודה. וכן, הבעיה היא בך. לבכות "הייתי שנה בבית לוינשטיין" זה לא תירוץ. ץיקח את עצמך באמת בידיים ותעשה את השינוי. איך אומרים, "השינוי מתחיל בתוכי"?
בהצלחה, איש

smile2life

New member
ולעיניין

חוץ מזוג אחד שהתגרש כל שאר הזוגות שאני מכיר (ישראלי ואסייתית) חיים באושר ואושר. נכון שהתחלה יש קשיים הסתגלות אבל סה"כ האהבה פורחת, כמו אצל כל זוג אחר שאני מכיר. ושוב אני מכיר לפחות חמישה-שישה זוגות בארץ ועוד שני זוגות של ישראלי ואסייתית שחיים זוג אחד במנצ'סטר והשני בטורונטו. לצערי הזוג במנצ'סטר בהליכי גירושין

למעלה