חברי הפורום מספרים על עצמם!

לנצח nir

New member
ואנייייייייייייייי.................

ניר הקקה בן 15 וחצי שונא ללמוד חולה על טלנובלות אממממ כן יערש מלידה עקב מחלה מתועבת בשם אדמת (מישהו מכיר?????) חוץ מזה המחלה המתועבת גרמה לי ל........ חירשות (כבד שמיעה בעצם) נכות קלה, וברשותי עדשות מגע אבל לא נורא נסבול ניר הקקה (לא הגזמתי) נ.ב. משעמםםםםםםםםםםםםםם

קולללללל ../images/Emo13.gif

סבבה שיש בנים שאוהבים טלנובלות..
וכן.. כן.. אני מכירה את האדמת.. עשו לי חיסון נגד זה.. אתה הולך ליהוד? אם לא, לאן? איזו מגמה תבחר?

שלום אני....

אני קרן בת 12 עוד חודש. אני לקויית שמיעה עקב נוזלים באוזניים.

טו נצטרף למקהלה...

אז קיצר, אני רביב, חייל (
) , עוד מעט 19 מיבנה. כבד שמיעה, בגלל עצב שמיעה פגום, מלידה (כנראה תורשתי). והעיניין של המכשירים מבאס כשמשחקים כדורגל, כי אז המכשיר "מתמלא" בזיעה. אז הפיתרון הוא לשחק בלי מכשיר (ולא לשמוע כמעט כלום) או לשחקעם איזה מכשיר ישן מאוד ודפוק (אבל לפחות לשמוע בכ"ז). לפחות לא צריך לוותר על הכדורגל

saka

New member
רביב, לי יש גם את אותה

בעיה ... שנה שעברה שיחקתי כדורסל ועכשיו אני משחק כדורגל . שנה שעברה לקחתי מכשיר ישן ודפוק שאיתו שיחקתי אבל הוא נהרס לגמרי שכבר לא עזר כלום . אז בכל פעם אני משחק עם המכשיר עד שהוא נדפק ... אחר כך שאני חוזר הביתה אני שם אותו במין כזה מכשיר שמייבש אותו, למרות שזה לא מי יודע מה עוזר ...

ככה גם אני עושה.

אבל האמת היא שאין לי מכשיר מיבש את המכשיר שמיעה.. אז מה אני עושה? לוקח את הדבר הזה שאיתו מייבשות הבנות את השיער. חברים שלי באים אלי: "רביב, מה אתה עושה עם זה?!" אני אומר להם: "אל תדאגו, זה בשביל המכשיר שמיעה..." ואכן, המכשיר לפעמים נדפק כל כך חזק, שאי אפשר להפעיל אותו אפילו, אז אני פשוט משחק בלי מכשירים. אמנם לא שומע כלום, אבל לפחות משחק כדורגל. שמע, אני פשוט לא יכול לשחק עם החדש, כי כל טיפת זיעה הורסת אותו.. עד כדי כך הוא רגיש...

גילתוש!

New member
מזל טוב ואני נותנת לך ../images/Emo25.gif../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב, אושר ועושר,
בלימודים ותמשיכי להיות כזאת המתוקה באהבה גילת............

VinceCarter

New member
אוקי, ראיתי ואז אני מצטרף גם ../images/Emo13.gif

אני בן 22, ליקוי שמיעה עקב לידה לא נורמלית( פגיעה בעצב באיזור האוזן ולא תורשתי במשפחה) סטודנט למחשבים(סיימתי בחודש שעבר ועכשיו עובד על פרוייקט בשביל לקבל תעודה), משחק כדורסל 7 שנים 5 שנים בקבוצות (מכבי י"ם(נוער) אס"א רנה קסין י"ם(בוגרים) ובקרוב צפוי לחזור לפעולות ב.. :) ) הקטע הזה עם מכשיר שמיעה בספורט, מדובר פה במכשיר שמיעה חוצוני או פנימי(בתוך האוזן)? אצלי אף פעם לא קרה שום דבר עם מכשיר שלי כשאני משחק..

מקום הלימודים

אפשר לדעת איפה אתה למדת??? מפני שאני מנסה לברר באיזה מכללה אלמוד במגמת הנדסה

VinceCarter

New member
למדתי ב...

מכללת צעלה אדומים לתואר הנדסאי במחשבים, ושנה הבאה אני הולך למכללת הדסה בירושלים ללמוד לתואר ראשון(B.A) למדעי מחשב

אוי כמה מתוקה שלי....../images/Emo23.gif

שוב תודה רבה לך!!! אני מאוד אוהבת אותך! ממחברתך, עיניים חומות

brbrita

New member
אני...

לירן פולק בת 14.5 מתל אביב אני חירשת מלידה רוב ממשפחתי חירשת שלכם, ברבריטה נ.ב. למרטה שוב מזל טוב!!!!!!!!!!!!!

גם אני מצטרף ^_^

הכינוי המלא זה יוני זה כל שוני אניבן 20 כבד שמיעה מלידה (סיבה לא ברורה) אני כעת בצבא בתחום מעניין מי שרוצה לדעת שיפנה אלי ^_^

למעלה