חברי פורום יקרים, אני מאמין שאתם

• פותח הנושא yen d
  • פורסם בתאריך

yen d

New member
חברי פורום יקרים, אני מאמין שאתם

תוכלו לעזור לי, הרי אתם המבינים האמיתיים בנושא
אז ככה... הייתי בהופעה של Broza5 שבוע שעבר בזאפה. היה מדהים. שאלתי היא כזו, בהופעה, היה איזה שיר, שאני מצטער על הבורות, אבל אני לא יודע את שמו. בשיר הזה "הפעילו" את הקהל שיצעק... "no different"... "לא שונים"... מישו יודע מה שם השיר/מאיזה אלבום. הבנתי שזה שיר שיש בהרבה הופעות. בבקשה עיזרו לי, תודה מראש,

glitter8

New member
והנה התשובה שלך

השיר נקרא - the chileno boys מהתקליט הראשון של דייויד שיצא באנגלית שנקרא away from home בשנת 89 והוא מדבר על דייגים בצ'ילה ועל הקשר בין אבות לבנים ( לא שונים). וקוריוז קטן- יש שם עוד שיר שלגמרי במקרה הופיע גם בספר הלימוד שלי באנגלית( הייתי אז בכיתה ט') הבאתי את הקלטת(כן כן...לא היו דיסקים) ונתתי למורה להשמיע בכיתה. ברוך הבא לפורום!!

yen d

New member
וואיי, ממש תודה!

לא ציפיתי להסבר כל כך מעמיק
ממש תודה, עכשיו אני מבין למה לא מצאתי את השיר הזה בשום מקום, לא חשבתי בכלל שזה השם! אז ממש תודה על הכנסת האורחים המאוד חמימה ונעימה. וברוכים הנמצאים לכל חברי הפורום

popikon23

New member
ברוך הבא!

אני לא יודעת איך ניתן להשיג אותו בדרכים חוקיות, נחכה לתשובת ממנהלת הפורום.

handlessman

New member
מס' תיקונים...

לשיק קוראים Chileno boys (בלי the), אבל זה לא כל כך משנה... מה שכן, השיר מופיע ב-Second Street ולא ב-Away From Home...!

glitter8

New member
יא פספוס

כש away from home יצא אתה עוד לא נולדת ובהחלט יש שם את השיר הנ"ל ונכון יש אותו גם בsecond street

handlessman

New member
הסתכלתי ברשימת השירים של ../images/Emo27.gif...

Away From Home בכל מיני אתרים ולא זכור לי שהשיר הזה מופיע שם... טוב, נו, לך יש את האלבום אז אין לי מה להתווכח איתך... הביצוע שם שונה ממה שיש ב-Second Street או שתקעו פשוט אותו קובץ (באותם זמנים - הקלטה) בשני האלבומים?

yen d

New member
צריך עזרתכם....

אני מחפש את השיר הזה בטירוף..... ואני לא מוצא אותו בשום מקום. מישהו יכול להגיד לי איפה ניתן למצוא אותו או להעביר לי אותו במסנג'ר/ICQ/מייל. אני פשוט צריך אותו בדחיפות. ואני לא מכיר מישהו שיש לו את הדיסק הזה away from home. תודה מראש,

glitter8

New member
בקרוב או שלא בקרוב

יצא דיסק ודי וי די של ההופעה בזאפפה אולי השיר לא ישאר על ריצפת חדר העריכה וכך תוכל להשיג אותו אם יורשה לשאול עבור מה אתה צריך אותו? (זה פורום של חטטנים, תתרגל...כאן כולם יודעים הכל על כולם...טוב נו כמעט הכל...)

the benjamin

New member
THE CHILENO BOYS

אולי אפשר לרכוש את השיר הבודד באתר SONGS.CO.IL או את כל הדיסק. שווה לבדוק. חוצמזה - דרך נוספת להשיג את השיר - אם תוכל להשיג (אם משהו הקליט) את ההופעה במצדה (93) ששודרה בערוץ 2 ב-95/96, דויד מופיע עם השיר הזה שם. בהצלחה בני

YulaShpil

New member
ההופעה המדוברת במצדה

זו ששודרה בערוץ 2, היא ההופעה שיצאה על DVD לא מזמן, ואיתה הוא היה מועמד לפרס DVD השנה בטקס פרסי העמ"י בשבוע שעבר. תקליטיו של דויד בספרדית ובאנגלית, שיצאו בחו"ל, כרגע לא ניתן להשיג בארץ. אני מבקשת לא לדבר מעל גבי הפורום על השגת שירים באופנים לא חוקיים. להבא כל הודעה כזו תימחק, אפילו אם תהיינה לה תגובות לגיטימיות.

the benjamin

New member
גם אני לא דיברתי על לא חוקי - להיפך

ראו הערתי בהודעה הקודמת - על הדיסק נשיקה גנובה שחיפשו - על זכויות יוצרים. לגבי ההופעה ע"ג DVD - ההופעה שנמכרת אינה מכילה את השיר המדובר. אולם בשידור החוקי בערוץ 2 בשנת 95' היא כן הכילה אותו. ושוב הערתי לגבי זכויות יוצרים לפחות בשביל דויד, ולאמני ישראל בכלל - בוא ניתן את התמלוגים המגיעים להם ונשמור על זכויות היוצרים של מוקדי התרבות הללו. מגיע לו (ולהם)!

shanshan4

New member
יש לי את השיר בדיסק

אתה חושב שאפשר להעביר את זה כקובץ במסנג'ר?

handlessman

New member
בפועל אפשר...

אבל זה יהיה מעשה ממש לא אתי, במיוחד כשמדובר פה בשירים של זמר שכולנו אוהבים ומעריכים ולא רוצים לפגוע בזכויות יוצרים ו\או למנוע מכירות

למעלה