חברי פורום יקרים,

IMAUFO

New member
חברי פורום יקרים,

שלום חברים יקרים, אני מטורפץ , כבר עוד מעט שנתיים . אני באמצע שנות ה 20 לחיי ומתמודד, איכשהו...
נראה לי שאני נמצא במצב של "נמאס" .
נמאס לי להיות חזק ולחייך לכל האחיות והרופאים...
נמאס לי לרחם על עצמי
נמאס לי להיות אופטימי ולחשוב שיהיה פתרון בזמן הקרוב
נמאס לי לעצור כל הזמן את הדמעות
נמאס לי מהמחלה הזאת... אני בטוח שחלק מהאנשים כאן עברו רגשות דומים, ולכן אני משתף אותכם בכאב שאני מרגיש. אני שואל את כולם: מאיפה האופטימיות ? למה לקוות שיהיה יותר טוב? אני באמת מצטער אם דיכאתי אותכם עצם בלתי מזוהה (לפחות בעולם הזה)

RomiVais

New member
ברוך הבא ../images/Emo39.gif

אני שמחה שהגעת אלינו ומקווה שתרגיש כאן כמו ב
אני חושבת שכל אחד עובר מצב של "נמאס" בשלב זה או אחר בחיים וזה לוא דווקא קשור בטרפצת למרות שכשזה בא ביחד, זה בטח גרוע בהרבה יותר. איך אתה מרגיש בכללי? אתה מטופל בזריקות? אתה לא מדכא פה אף אחד... נראה לי שזה פשוט חלק מהמחלה ולא צריך להתעלם מזה, כדאי לשתף ולתת לאחרים חלק בעניין. אני מקווה שלמרות הכל תמשיך להיות אופטימי ולחייך לכולם זה כבר נקודת אור יפה!
לדעתי ברגע שאנחנו אופטימים ויש לנו תקווה שדברים עוד יהיו טובים יותר הסיכויים לכך שזה יקרה - גדלים! מאחלת לך ים של בריאות הרגשה טובה ורק דברים טובים

gila1

New member
ברוך הבא , חיזר יקר ../images/Emo141.gif

קודם כל - ברוך הבא לאחד הפורומים הכי משפחתיים (באמת) . תספר קצת על אצמך -> למה נמאס , באיזה מצב אתה ובכלל על חייך (אתה לא חייב - כמובן , אבל סתם כדי להכיר טוב יותר ...) , גילי .

IMAUFO

New member
היי

היי גילה וכולם , הבוקר התעוררתי בתחושה יותר טובה מאתמול...
תודה לכולם שעודדו! אהה, אם לא אמרתי, שמי דניאל . אגב, למה את מגדירה את הפורום משפחתי? מה עושה אותו כזה?

RomiVais

New member
דניאל יקר ../images/Emo39.gif

אני ממש ממש שמחה לקרוא שקמת בהרגשה טובה יותר! הלוואי וההרגשה הטובה תלווה אותך ברוב הימים <הייתי אומרת בכל הימים.. אבל אולי זה לא הכי ריאלי> לגבי הגדרות המשפחתיות מטעמי צניעות לא נגלה לך וניתן לך את האפשרות לגלות בעצמך
סוף שבוע נעים ורק טוב!

נירי4

New member
חבר יקר..

דבר ראשון - ברוך הבא לפורום שלנו שמלא כולו באנשים מקסימים שתמיד שמחים להקשיב, לשתף ולהשתתף, לחזק ולהתחזק ולשלוח מלא
ו -
(ושמישהו יגיד שהאייקונים האלה הם לא המצאה מדהימה...) אין ספק שהמחלה הזו היא לא מתנה גדולה...(למרות שהרבה חברים כאן קיבלו אותה ליומולדת שלהם...) ושההתמודדות איתה במישור הפיסי ולדעתי בעיקר במישור הנפשי קשה לפעמים מנשוא ובעיקר, חוסר הודאות, הכעס והפחד שמשתק לפעמים....ואתה לא צריך להיראות לכולם חזק כל הזמן ולחייך לרופאים ולאחיות, להיפך....חייבים לתת פורקן לרגשות של הכעס והפחד, ולפעמים אין דבר משחרר יותר מבכי או מצרור קללות עסיסיות..(תשאל את סיאמית היא אלופה בזה...
) אבל אל תתן למרירות הזאת להשתלט עליך כי למצב הנפשי יש השפעה עצומה על המצב הגופני שלנו...ותשתדל להיות אופטימי ולחשוב חיובי ויש המון סיבות...למשל -
יש המון אנשים שחיים עם הטרשת חיים שלמים וטובים ולא מגיעים כמעט למצבים של מוגבלות ובמקרה הזה דווקא חוסר הודאות משחק לטובתנו כי הוא נותן לנו תקווה ותקווה זה הנכס הכי גדול שיש בעולם לדעתי...
בטח יש המון דברים שאתה מאוד אוהב לעשות ואתה יכול לעשות אותם למרות הטרשת
אני בטוחה שיש לפחות כמה אנשים שמאוד אוהבים אותך ודואגים לך ורוצים שיהיה לך רק טוב וזה תמיד מעודד לדעת שאתה לא לבד..
אתה באמת לא לבד...לפחות לא מרגע שהצטרפת אלינו...ואם תקרא את כל התכתובות שלנו מההתחלה תמצא עוד המון סיבות להיות אופטימי ותגלה שלכל האנשים כאן יש הרבה סיבות לחייך ולהיות שמחים למרות כל הרגשות הרעים שדיברת עליהם והם לא פוסחים על אף אחד מאיתנו והכי חשוב שתזכור שהרוב תלוי בנו...לא צריך לחכות לניסים ולא צריך לרחם על עצמנו כל הזמן (כמובן שאפשר ורצוי קצת לפעמים....) אם כבר קיבלנו את המתנה הזאת, כדאי להפיק ממנה את הדברים החיוביים -ללמוד להקשיב לגוף שלנו, למצוא את הכוח שטמון בנו להמשיך לחיות ולהנות למרות הטרשת ולהעריך את כל הדברים הטובים שכן קורים לנו בחיים ואולי עד עכשיו נראו לנו מובנים מאליהם. אני מקווה שתרגיש טוב ושתישאר איתנו... נירי

אורית...2

New member
דניאל היקר !!!../images/Emo140.gif

כל מה שכתבת במכתבך הראשון...שנימאס לך ..וכו´, זה תהליך טבעי ביותר שכל מי שהטרפצת או כל "צרה" אחרת "נופל" עליו יום בהיר אחד , בלי לשאול את רשותינו !!! שזאת חוצפה...
עובר, כל אחד שקיבל את "המתנה" הבלתי קרואה הזאת, עבר את מה שאתה עובר עכשיו !!! ואם מישהוא\יא יגידו שלא !! אני לא אאמין לו\ה, מה שקורה זה תהליך טבעי שחייבים !!! לעבור אותו , ואני לא אתן לך הרצאה בפסיכולוגיה עכשיו , אבל יש לה 5 שלבים...כשהשלב האחרון הוא שלב ההשלמה !!! ומה שאתה עובר עכשיו זה תהליך שצריך לעבור אותו ...ובסוף כשתגיע לשלב ההשלמה, אז תפסיק להגיד שנימאס לך !!! יש לך היום 2 אפשרויות...אחת לשבת ולבכות כל היום
(שבינינו זה בזבוז זמן...) והשניה...להגיד לעצמך היי החיים ממשיכים...ואז לבחור בין 2 האפשרויות או לשבת ו
כל היום, או להמשיך לחיות, אבל עם
רק אתה יכול להחליט איך אתה רוצה שהחיים שלך יהיו !!!
או
כשתגיע לשלב "ההשלמה" אני בטוחה שתבין שלשבת כל היום ו
זה בזבוז זמן ואנרגיה, ותבחר בדרך הנכונה שהיא
נכון מותר לנו לקטר ,ולבכות ולקלל ולצעוק אנחנו בני אדם !!! אז אל תרגיש שלא בנוח עם מה שעובר עליך עכשיו ...זה יעבור !!!
ומה זאת השאלה למה קוראים למקום הזה
??? אחרי שתהיה פה...תבין !!! נתנו לך כבר
או
אם לא אז תבחר לך מה שאתה אוהב...ואני מקווה שתבחר בדרך שאנחנו בחרנו...ו

RomiVais

New member
נירי ../images/Emo23.gif

כל מילה נוספת - מיותרת! הודעה מדהימה יקירתי! כל מילה כל כך נכונה... כל הכבוד על הגישה! מקווה לראות אותך כותבת יותר אוהבת

סיאמית

New member
ברוך הבא ../images/Emo39.gif

אין לי הרבה מה להוסיף על מה שכבר אמרו לך...גם אני אשמח לדעת עליך יותר. האם אתה מטופל במשהו? באיזה בית חולים? וכל מה שבא לך לספר (גם [ובעיקר] רכילות זולה תתקבל בברכה
) חוץ מזה... אתה בכלל לא עצם בלתי מזוהה!!! אנחנו כולנו מזהים בך קצת את עצמנו ואם תישאר אז תגלה שגם אנחנו, באיזה שהוא מקום, מוכרים לך... ככה זה עם אנשים בכלל ולא רק עם מטורפצים זהובי כנף כמונו
ועכשיו אני חייבת לזוז, צר לי! אבל גונבה שמועה לאזני שיש פילפלים ממולאים היכן שהוא בבית הזה ואני הולכת לצוד אותם ללא רחם!!! צ´או!

IMAUFO

New member
בנות תודה,

קבלו
ואפילו
דניאל, שכבר מעודד יותר מאתמול...

RomiVais

New member
../images/Emo70.gif בנות, הצלחנו להדביק אחד ../images/Emo70.gif

זה הישג יפה אחרי שהברחנו את קרמר עם ה
וה
סוף שבוע נפלא ל-כ-ו-ל-ם אוהבת...........

אבישג20

New member
תראה , כל מה שיש לי להגיד זה../images/Emo140.gif

שאני די מבינה אותך. גם אני צעירה אוטוטו בת 20 , והצרה הזאת , הטרשת נפוחה .....נפלה עליי באמצ שירות צבאי מלא (קורס קצינות ) , וגם לי זה בא ב- בום...
, ואין בוקר שאני לא מתעוררת
ומנסה להבין למה אלוהים הפיל עליי את ה"מכה " הזאת . אבל אז , אני יוצאת החוצה , מסתכלת ב-
רואה כמה החיים יכולים להיות יפים...
ומהנים
וניזכרת שיש עוד דברים חוץ מטרפצת..... זה רק חלק מהחיים , לא
הכל . אז , חזק ואמץ ,
תקום כל בוקר עם
ואם אתה צריך עידוד ועזרה יש לך פה
ו-
. מקווה שעודדתי אותך קצת , אבישג .

Yaron5000

New member
מזדהה איתך אבל...../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

קודם כל מה שלומך ? אתה לא לבד הרגשות שלך מוכרים כמעט לכולנו אפילו אם חלקם אינם מודים בכך. הרגשת ה : "מה יהיה ?" "מה יקרה ?" "למה דוקא אני ?" "מה זאת התחושה הזו קיבינימט ???" ועוד כל מיני הרהורים שגורמים לעינים שלנו לדמוע בשקט חרישי כזה אני מאובחן כבר מעל 11 שנה והמצב שאתה מתאר מאוד מוכר לי הוא בהחלט צבר תאוצה יותר בשנים האחרונות אולי בגלל הפחד להשאר לבד ולהתמודד עם מחלתי. אבל אני באופן אישי משתדל לראות קצת אור אולי זה יעזור כי זה בטח לא יזיק. אולי פעם אני יחליט לפרסם באינטרנט שירים שכתבתי בנושא שאותם אני נוצר אצלי וזה בטוח יגרום לרבים לומר "אה...זה מה שאני מרגיש !". הכי חשוב שתרגיש טוב עד כמה שאפשר , אני לא יודע בן כמה אתה אבל תשמע עצה מחולה "מנוסה" שלמד מאוחר מטעויות, "תקפוץ כמעט על כל הצעה בכל המישורים למרות שאולי זה לא נראה מציאה גדולה עכשיו ברגע הנתון אבל עם קצת מחשבה קדימה תשכלל את האפשרות ותראה שזה רק יכול לעזור...." תרגיש טוב ידידנו העב"מ ותחייך לעולם

RomiVais

New member
היי ירוני ../images/Emo42.gif

מה שלומך? טוב לראות אותך פה! למדתי כבר שאתה איתנו בסופי שבוע... איך עבר עליך השבוע? למה אתה אומר שזה צבר תאוצה בשנים האחרונות? אני חשבתי או אולי קיוויתי, שאחרי כמה שנים, מגיעים לנקודת ההשלמה... שזה מה שקורה - ועם זה צריך להסתדר ולהיות מאושרים עד כמה שאפשר! אני לא מאמינה שתישאר לבד, אין סיבה לכך! בטח לא המחלה! אני יכולה להסכים עם העובדה שיש שנשארים לבד בגלל אופי לא טוב... או כל סיבה אחרת. אבל זה לא המקרה... האהבה שלך תגיע... בטוח!
אתה כותב שירים? אם תרצה לשתף אותנו, אני בהחלט אשמח לקרוא! בתור חסרת כישרון, אני מאוד אוהבת "להיתקל" בכישרונות!!! כך שאתה יותר ממוזמן! שיהיה לך ולכולם סוף שבוע נפלא ביותר
גדול

Yaron5000

New member
לרומי

זה צובר יותר תאוצה בשנים האחרונות אולי בגלל ההחמרה למרות שעדיין לא רואים עלי באופן חיצוני. קצת קשה להשלים עם העובדה שאני לא כמו פעם אבל אני בהחלט חזק (אני חושב שגם מחזק) אל תדאגו לי !!!
לא רומי !, אני לא כל כך כישרוני בכתיבה פשוט יוצאים לי מילים שמתחברים למשפטים וברוב המקרים אפילו מתחרזים.... בואי נומר שהשירים לא משמחים במיוחד אולי אפילו טיפה מלנכוליים כי השירים הם אוטוביוגרפים ונכתבו רק בשנתיים האחרונות. (דרך אגב עצם הכתיבה זה סוד כמוס שאף אחד לא יודע עליו) אם אני ארגיש יותר חופשי אני אפרסם אותם באתר מסויים ויפנה אותכם אליו (אל תדאגי אני יודע לפתח אתרים) באהבה ירון

RomiVais

New member
אני לא דואגת... ../images/Emo24.gif

טוב, אולי קצת כי איכפת לי...
והייתי רוצה שכל מי שאני מכירה <וגם מי שלא.. > יהיה מאושר!
למה התכוונת בהחמרה? בשנים האחרונות יש החמרה במצב שלך? אתה לא "יציב"? אין לי ספק בכך שאתה חזק <ומחזק!> ואני ממש מבינה כמה זה יכול להיות קשה. אולי לא מניסיון אישי, אבל אני מרשה לעצמי להגיד את זה בכל זאת כי יצא לי להיות כל כך קרובה לאמא שלי בתקופה הראשונה הקשה... עד שפשוט יכולתי לדעת בדיוק מה בראש שלה... ומה היא מרגישה. כישרון, אני בטוחה שיש לך וברגע שזה כך, יגיעו גם תקופות של יצירות משמחות ולא מלנכוליות.. אה, ואל תדאג, אני לא אגלה לאף אחד! <זה יהיה הסוד של הפורום
> שיהיה לך סוף שבוע נפלא מלא
,
ו-

למעלה