חברי פורום יקרים,

Yaron5000

New member
גם אני לא דואג...

"טוב, אולי קצת...."
התכוונתי לכך שאף אחד ממשפחתי או מחבריי הקרובים לא יודע על כך אבל אתם זה משהו אחר.... אין לי הגדרה למהות היחסים ביני לבין אנשי הפורום אולי "חברות וירטואלית"... לגבי ההחמרה אז ככה, פעם ממש חשתי שהרופאים טועים בקשר למחלתי אבל כיום יש החמרה כמו יציבות בזמן הליכה ממושכת ובכלל שיווי משקל,תחושות בגוף מוזרות, תשישות ועוד כל מיני "כל טוב הארץ".... וההשלכות כתוצאה מכךנתחמים בסקלה רחבה דרך אגב...מה שלום אמך ? ירון

סיאמית

New member
תגיד... זה נכון השמועה...

שהגברים בוכים בלילה?
... סתאאאאאם... אני מאוד בעד בכי, גם ובעיקר של גברים! זה פשוט הזכיר לי שאתמול ל~א~ היה חלום נוראי והוא העיר אותי לפנות בוקר... הוא חלם שאני מתה!!! והוא אמר שהוא כל כך צרח ובכה שזה ממש העיר אותו ומיד הוא היה חייב לבדוק שאני בסדר.... הוא מאשים אותי שמאז שאנחנו ביחד הוא זוכר את החלומות שלו כי עד אז הוא בקושי זכר חלומות, אם בכלל. בכל מקרה, זה סימן לאריכות ימים, לא? לא?????? היינו ביומולדת של האחיינית המתוקה שלי שהיא בת 5! קנינו לה בובה תינוקת שמשתינה וצריך להחליף לה... זה מה שהיא רצתה כי היא נורא בענייני תינוקות עכשיו. וגם אני קיבלתי מתנה היום!!! ~א~ שלי קנה לי ספר בשם "השעות" מאת מייקל קנינגהם. אומרים שזה ספר מדהים!!! כנראה שזה בגלל שכשהוא מתקשר אלי אז במקום "הלו?" אני אומרת "מתנה?"...
עוד מעט "רק בישראל" אז יאללה ביי!!!

Yaron5000

New member
השמועה הבלתי ניראת ../images/Emo8.gif

אוהבת בכי של גברים אהה ??? כל אחת והסטיה שלה.....
אההה.....ועוד בלילה....שובבה אחת
מה חוץ ?...הכל טוב ? מת עליך תרגישי טוב ביי

לילית7

New member
ובעניין השמועה ../images/Emo142.gif

גם לי זה נראה מאוד סקסי גבר שבוכה בלילה, בד"כ הם נוחרים...

סיאמית

New member
יש לי וידוי... ../images/Emo9.gif

זה כבר כמה זמן שזו אני שנוחרת אבל לפעמים נורא קשה לי לנשום! לוחץ לי בבטן!!! אבל ~א~ לא מעיז להגיד לי את זה יותר כי אחרי הפעם הראשונה שהוא אמר לי (בצהלה!!!) שנחרתי... אני תקעתי בו מבט צונן מאוד ("הקפאה עמוקה" אמא שלי קוראת לזה) אמרתי לו שאין לי מושג על מה הוא מדבר אבל אם הוא יגיד את זה שוב, רע ומר יהיה פה. מאז, הוא רק רומז ברשעות: "ישנת חזק מאוד" או "איך שאת ישנת...".

לילית7

New member
נו טוב ../images/Emo13.gif

גם אני פה ושם נוחרת בלילה, אבל זה קורה לעיתים כ"כ נדירות שאני דווקא מתלהבת כשבעלי מספר לי על זה בהנאה מרובה (או שמה עם יותר מדי הנאה מרובה?) זה נראה לי כ"כ לא ...מה, אני נוחרת?

סיאמית

New member
אני לא מבינה למה

זה כל כך משמח אותם??? למרות שזה לא כל כך קשה לנחש... הם פשוט מאושרים לראות שאנחנו לא כל הזמן עלמות ענוגות. את צריכה לראות את השילוב של הזעזוע והעונג על פניו של ~א~ שאני נורא מתעצבנת על משהו ומתחילה לקלל

RomiVais

New member
ירוני ../images/Emo24.gif

מצטט אותי, אה???
אני מסכימה עם ההגדרה שלך "חברות וירטואלית". האנונימיות גם עוזרת לפעמים להרגיש יותר בנוח... וחופשי. ההשלכות? לאיזה השלכות אתה מתכוון? עד כמה זה משפיע עליך? אמא שלי בסדר גמור, תודה
היא שעוזרת לי להיות כל כך אופטימית... לגבי המחלה הזאת. ראיתי אותה במצבים כל כך נוראיים ועכשיו היא יחסית כל כך בסדר שאני חייבת להאמין שבכל אחד קיים הכוח לצאת מכל דבר להצליח בכל דבר ולשאוף לאושר התמידי! מאחלת לך רק דברים טובים ושיהיה לך שבוע נפלא מכל הבחינות מכל ה

למעלה