חברי פורום נכבדים,
שלום, לפני זמן לא רב גיליתי על קיום הפורום ומאז מדי פעם אני נכנס ומציץ אבל היום ישבתי שלוש שעות שלמות וקראתי החל מעמוד אחד. הגעתי רק עד עמוד 5 כי הודות לכשרונו הרב של מרמלד ההודעות בפורום משורשרות היטב מה שיוצר עמודים ארוכים עד מאוד
בכל מקרה, התרשמתי עמוקות מהרמה הגבוהה שאתם מפגינים פה והחלטתי שאני חייב להצטרף. אז כמקובל במחוזותינו אציג את עצמי (הסיפור שלי אינו "סיפור הצלחה" בניגוד לרוח החיובית שנושבת פה בימים האחרונים אז תתכוננו): אני בן 28 (יוווו איזה זקן) מאיזור חיפה תוכניתן במקצועי בוגר אוניברסיטה. זה הספתח - נראה רגיל לא ? אני הומו (בגילי אני כבר יודע
) שמעולם לא "עשה את זה" באף צורה עם אף אחד או אחת. מעולם לא היה לי חבר, מעולם לא היתה לי חברה... כשהיייתי צעיר יותר (23 בערך) הרגשתי שאני מתבגר ומזדקן ושאני חייב לעשות משהו בנושא חיי האהבה שלי (שבעצם לא היו קיימים - ולא, אני לא מכוער) ונכנסתי לצ´אטים בMirc- במטרה למצוא חבר (לא זיון). נפגשתי עם כמה חבר´ה משם אבל שום דבר לא יצא מזה למרות שאת חלקם דווקא חיבבתי. ככזה זה שאתה מכריח את עצמך לעשות דברים שאתה לא ממש רוצה. מהר מאוד התעשתתי והבנתי שזה לא הוגן כלפי וכלפי אלה שיצאתי איתם (כולם דייט חד פעמי) והפסקתי. וזהו מאז אני ממשיך בחיי הרגילים מינוס חיי אהבה. (אני איש טכני ומתקשה בכתיבה "יצירתית" אבל אני בטוח שאתם תסלחו לי.) זה בטח דיי ברור שאני בארון (ואם לא אז עכשיו זה ברור) ומאוד התרשמתי מסיפורי היציאה שלכם - כל סיפור כזה ריגש אותי מחדש. זה גרם לי לחשוב על עצמי והארון שלי. הגעתי לכמה מסקנות: א. האם אני באמת בארון - אומנם אף אחד לא יודע אבל מה בעצם אני צריך להסתיר (הרי לא קורה כלום). ב. אם אני אספר לכולם שום דבר לא ישתנה. זה לא שמחר בבוקר אני אקום מאושר וגאה ואתחיל להתהולל, אני שונא מועדונים, בתי קפה ועוד יותר בליינד דייטים... ג. החיים חומקים ממני ואני לא יודע מה לעשות. עד כאן הסיפור למרות שיש עוד הרבה שלא סופר - אולי בעתיד. עוד כמה דברים שלא קשורים, למה לדעתכם 99% משוכני חדרי הצ´אטים מעוניינים רק בזיונים ? למה ה"קהילה" שונה בקטע הזה מה"סטרייטים" ? הרי לא תמצא בצ´אט סטרייטי הצהרות כמו: כוסית בלונדינית וחרמנית מגיעה לירושלים היום בערב 057-123456 מאיפה מגיעה המנטליות הזאת ??? אני מודה שלא ממש נחה עלי המוזה כשכתבתי את השורות האלה - עם הקוראים המעונים הסליחה (אבל הייתי חייב). וסתם נקודה למחשבה בנושא "גאווה": במערכת הפורומים של תפוז יש אשכול גאווה ותחתיו הבחנתי במשהו מעניין. פורום זה הוא פורום "בנים בלבד" לעומת זאת יש פורום "לסביות" ולא פורום "בנות בלבד" - מה קרה, הומו זו מילה יותר גסה מלסבית ? שלכם, זורבבל
שלום, לפני זמן לא רב גיליתי על קיום הפורום ומאז מדי פעם אני נכנס ומציץ אבל היום ישבתי שלוש שעות שלמות וקראתי החל מעמוד אחד. הגעתי רק עד עמוד 5 כי הודות לכשרונו הרב של מרמלד ההודעות בפורום משורשרות היטב מה שיוצר עמודים ארוכים עד מאוד