חשוב שתבין כמה דברים:
שלום זרובבל מה שלומך? (לא יכולת למצוא כינוי קצת יותר נורמלי?? נו מילא). טוב אז אני בן 25 עוד חודשים וגר בכפ"ס. קראתי את מה שכתבת וחשוב לי להבהיר את דעתי בנדון, ברשותך כמובן: א. תפסיק להתנצל כל הזמן! ("צר לי שאני לא יצירתי".."צר לי שאני בארון..") גם אם לא אמרת את זה מפורשות ככה זה נשמע. אף אחד כאן לא משורר או אומן, וגם אם כן שיבושם לו. פורומים נועדו בכדי לדבר לא להתפלצן. (מצטער על רמת האגרסיביות הגבוהה אני פשוט קצת רעב..) ב. לצאת מהארון ולספר לכולם כן משנה והרבה! אתה עובר לסטטוס אחר ברגע שאתה שם את הקלפים על השולחן, סך הכל מדובר לא רק באיך אתה מתמודד אלה גם באיך אנשים אחרים רואים אותך, מרגישים לידך כך שחשוב שתראה את כל התמונה. אני יצאתי מהארון בגיל 17 כי הבנתי שעם בנות אין סיכוי שיקרא משהו מיני או כל דבר דומה ונמאס לי לשקר לעצמי. זה שינה לי המון לחיוב ולשלילה - הורדתי מטען עצבני מהלב, התחלתי להתמודד עם תגובות חיוביות יותר וחיוביות פחות. (אני בן יחיד, תבין לבד את תגובת ההורים שלי..), למדתי להתמודד עם צביעות של אנשים, יצאתי לדייטים ומקומות והכרתי אנשים טובים יותר וטובים פחות. לצאת מהארון זה כמו טיול בארץ זרה ובלי חברים - לא הכל חיובי ונפלא, אבל אתה לומד, מכיר, מבין ומתמודד. בעיקר עם עצמך. ג. למה הומואים מחפשים זיונים כל הזמן? כי אנחנו גברים!! וסקס זה הדבר הכי בולט שיש לנו. (לא כולל את זאת בין הרגלים). מאותה סיבה לסביות מחפשות קשרי נישואין כי הן נשים. תחשוב על זה ותבין שיש מאחורי זה הגיון בריא, נכון ופשוט. ד. הומו זאת לא מילה יותר גסה מלסבית, פשוט יצא ככה ובכלל מה זה משנה?? ה. גם אני לא חובב בארים ומסיבות של גייז, אבל ל"קפקא" אני כן יוצא כי זה המקום שבו אני מרגיש נוח לנשק את החבר (המושלם!!) שלי ואף אחד לא יסתכל עלי במבטים שונים או לחלופין יגיד לנו שאנחנו מה זה חמודים ביחד... לסיכום - אני מתנצל אם נשמעתי אגרסיבי או משהו אבל לאחר שפתחת את ליבך לא ראיתי לנכון להציף אותך במשפטים חלקלקים וצבועים אלא בדעה ישירה וכנה. מקווה שתמצא את האושר בחייך כמו שאני מצאתי את שלי. שלך תמיד, לירוי