יוסף חיים26
New member
קצת על חברת אבני דרך.
אני מכיר באופן אישי את ראשי החברה, שלמדו איתי יחד בעבר.
לכן קל לי יותר לסמוך עליהם אבל חשוב שכל אחד יעשה את הבדיקות שלו לעומק.
מדובר על חברה שמטרתה העיקרית לקדם משפחות לרווחה כלכלית ואני אומר בביטחון
שהמטרה הזאת גדולה מהמטרה להרוויח כסף ולהתקדם (שגם זאת מטרה שחברה חייבת)
המנכ"ל היה בעבר מנהל "פעמונים" באיזור השרון (עמותה שמטרתה לקדם משפחות שהגיעו לקשיים כלכליים)
והחליט להקים חברה שתעזור למשפחות שלא להגיע כלל למצב של מצוקה אלא מלכתחילה שיגיעו לבטחון כלכלי.
זה כמה מילים על מייסד החברה (בחור צעיר בן 34 בערך)
החברה התחילה במציאת נכסים אטרקטיביים באיזורים עם תשואה גבוהה בעיקר בפריפריה (באר שבע, חיפה, עכו וכד')
ולקיחת עמלת תיווך.
די מהר עברו גם ליזמות ובנו בנוף כנרת כמה פרוייקטים עבור משקיעים, לאחרונה הם נכנסו חזק לתחום
וכעת הם בונים בטבריה כ100 יח' ובעפולה קרוב ל300 יח' לאחר שזכו במכרז די לאחרונה.
מכיוון שכך הם זקוקים להון עצמי על מנת לשלם עבור המגרשים והתכנון, עד לשלב המכירה.
כמובן שיש כאן סיכון כי אם משהו ייתקע, או אם החברה לא תצליח למכור וכו' וכו'.
לכן החברה מציעה (לא יודע מאיזה סכום) לרשום הערות אזהרה עבור משקיעים על המגרש שנרכש,
על מנת לבטח אותם שיש להם בטוחה בגובה הסכום שהשקיעו במקרה וחלילה תהיה בעיה.
למרות הכל אני מסכים עם מה שכתבו קודמיי שיש סיכון והבנק כנראה לא ילווה להם בריביות כאלו
עקב הסיכון הקיים כרגע, ובהחלט הם זקוקים למשקיעים כדרך להשגת ההון העצמי עד לשלב מכירה על הנייר של הבתים.
אני באופן אישי משקיע שם כי אני שמעתי מהם על הנושא ודי השתכנעתי מההסברים שלהם, וסיבה נוספת כיוון שאני
מכיר את בעל החברה ואת ראשי החברה, ואני יודע שהם אנשים הגונים וישרים, אני מאמין שגם במקרה קושי הם יעשו
הכל כדי להחזיר את התחייבותיהם, אז לי קל יותר לסמוך עליהם.
(יצא לי כבר שבאו לקראתי בדירה שרכשתי דרכם, וראיתי את התנהלותם שמטרתה בראש ובראשונה טובת הלקוח,
וגם שמעתי סיפורים דומים ממשקיעים אחרים).
בכל אופן חשוב לדעת שיש 15% מס על הרווח הון במידה ותשקיע כך שהתשואה היא לא נטו אלא ברוטו.
ואני חושב שכדאי לך ליצור איתם קשר ולשאול את כל השאלות שמציקות לך ולאחר מכן להחליט אם מתאים לך.
שיהיה בהצלחה!
אני מכיר באופן אישי את ראשי החברה, שלמדו איתי יחד בעבר.
לכן קל לי יותר לסמוך עליהם אבל חשוב שכל אחד יעשה את הבדיקות שלו לעומק.
מדובר על חברה שמטרתה העיקרית לקדם משפחות לרווחה כלכלית ואני אומר בביטחון
שהמטרה הזאת גדולה מהמטרה להרוויח כסף ולהתקדם (שגם זאת מטרה שחברה חייבת)
המנכ"ל היה בעבר מנהל "פעמונים" באיזור השרון (עמותה שמטרתה לקדם משפחות שהגיעו לקשיים כלכליים)
והחליט להקים חברה שתעזור למשפחות שלא להגיע כלל למצב של מצוקה אלא מלכתחילה שיגיעו לבטחון כלכלי.
זה כמה מילים על מייסד החברה (בחור צעיר בן 34 בערך)
החברה התחילה במציאת נכסים אטרקטיביים באיזורים עם תשואה גבוהה בעיקר בפריפריה (באר שבע, חיפה, עכו וכד')
ולקיחת עמלת תיווך.
די מהר עברו גם ליזמות ובנו בנוף כנרת כמה פרוייקטים עבור משקיעים, לאחרונה הם נכנסו חזק לתחום
וכעת הם בונים בטבריה כ100 יח' ובעפולה קרוב ל300 יח' לאחר שזכו במכרז די לאחרונה.
מכיוון שכך הם זקוקים להון עצמי על מנת לשלם עבור המגרשים והתכנון, עד לשלב המכירה.
כמובן שיש כאן סיכון כי אם משהו ייתקע, או אם החברה לא תצליח למכור וכו' וכו'.
לכן החברה מציעה (לא יודע מאיזה סכום) לרשום הערות אזהרה עבור משקיעים על המגרש שנרכש,
על מנת לבטח אותם שיש להם בטוחה בגובה הסכום שהשקיעו במקרה וחלילה תהיה בעיה.
למרות הכל אני מסכים עם מה שכתבו קודמיי שיש סיכון והבנק כנראה לא ילווה להם בריביות כאלו
עקב הסיכון הקיים כרגע, ובהחלט הם זקוקים למשקיעים כדרך להשגת ההון העצמי עד לשלב מכירה על הנייר של הבתים.
אני באופן אישי משקיע שם כי אני שמעתי מהם על הנושא ודי השתכנעתי מההסברים שלהם, וסיבה נוספת כיוון שאני
מכיר את בעל החברה ואת ראשי החברה, ואני יודע שהם אנשים הגונים וישרים, אני מאמין שגם במקרה קושי הם יעשו
הכל כדי להחזיר את התחייבותיהם, אז לי קל יותר לסמוך עליהם.
(יצא לי כבר שבאו לקראתי בדירה שרכשתי דרכם, וראיתי את התנהלותם שמטרתה בראש ובראשונה טובת הלקוח,
וגם שמעתי סיפורים דומים ממשקיעים אחרים).
בכל אופן חשוב לדעת שיש 15% מס על הרווח הון במידה ותשקיע כך שהתשואה היא לא נטו אלא ברוטו.
ואני חושב שכדאי לך ליצור איתם קשר ולשאול את כל השאלות שמציקות לך ולאחר מכן להחליט אם מתאים לך.
שיהיה בהצלחה!