באותו עניין-קו 99
מי זוכר את קו סובב ת"א שפעל מתישהו בשנות השמונים? קו זה התחיל ברח´ הירקון פינת שד´ נורדאו ועשה סיבוב ענק בכל ת"א, יפו וגם רמת אביב, ולמיטב זכרוני גם פעל בשבתות. אני זוכר שהיו בו אוטובוסים ישנים של יונייטד טורס שפעלו גם בקוים 90 ו 91. לאחר כמה חודשים בוטל קו זה. אני חושב שזה היה הנסיון האחד לפני האחרון של הפעלת קו תיירותי סובב ת"א.
באותו עניין-קו 99כמה תיקונים
91 היה תמיד קו של דן והוא שולב כחלופה של קו 90 לפני מס´ שנים. הוא מעולם לא הגיע לאיזור המלונות, אלא: יצא מהכרמלית, יהודה הלוי, אבן גבירול, ביהמ"ש, נמיר, וסיום המסלול בנוף ים. קו 90 הוא זה שהיה שייך ליונייטד טורס ושירתו בו אוטובוסים עירוניים של דן מסוג N.A.N SL 240 שנצבעו בצביעה של יונייטד במיוחד לקו. כמו-כן, הוספו בהם כיסאות ושני הטורים היו בעלי 2 כיסאות (ללא בודדים או רחבה). מספרי האטובוסים: 4002 - 4008 (לא בטוח במאה אחוז). אח"כ נוסף גם 3790. עם הפרטת יונייטד טורס לפני מס´ שנים, עבר גם קו 90 לדן (והפסיק לנסוע בשבת) וכיום קו 91 מהווה בו חלופה. קו 90 נוסע מהכרמלית, בן יהודה, בוגרשוב, ריינס, ארלוזורוב, נמיר, הרצליה פיתוח, מחלף כפר שמריהו וחזרה לת"א. ישנה גם חלופה דרך רח´ נורדאו בהרצליה (בנוסף לנוף ים). האם מישהו יודע מה היתה התועלת בהפעלת קו 90 בשבת? לא ראוי יותר שיפעל בשבת (לפחות בקיץ) קו כדוגמת 25 או 18? כמו-כן, האם יש למישהו כרטיסים וכרטיסיות של יונייטד ("החברה המאוחדת לתיירות בע"מ")? אגב, שמתי לב שלאחרונה משולבים אוטובוסים תיירותיים של דן בטיולים של יונייטד: ראיתי אוטובוס מקו 400 (כולל מדבקת פרסומת לקו) מעלה תיירים באחד המלונות ברח´ הירקון וגם ראיתי אוטובוס של דן (מס´ פנימי 2439) באילת (!!!). גם ראיתי אוטובוס של יונייטד משרת על קו 112 לא מזמן. מה קרה? האם הם עושים "החלפות", האם נגמרו ליונייטד האוטובוסים? ידוע לי שבהסעות לפעמים יונייטד עזרה לדן באוטובוסים, אבל ההיפך?!
מי זוכר את קו סובב ת"א שפעל מתישהו בשנות השמונים? קו זה התחיל ברח´ הירקון פינת שד´ נורדאו ועשה סיבוב ענק בכל ת"א, יפו וגם רמת אביב, ולמיטב זכרוני גם פעל בשבתות. אני זוכר שהיו בו אוטובוסים ישנים של יונייטד טורס שפעלו גם בקוים 90 ו 91. לאחר כמה חודשים בוטל קו זה. אני חושב שזה היה הנסיון האחד לפני האחרון של הפעלת קו תיירותי סובב ת"א.