חברת STARWIZ -האוטסורסינג והשמה להייטק

חברת STARWIZ -האוטסורסינג והשמה להייטק

שלום רב, אני רכזת השמה בחברת StarWiz . חברת Starwiz הינה חברה המתמחה במתן שירותי אינטגרציה וסיוע בתחום תשתיות ותקשורת מחשבים, מערכות הפעלה רשתיות, הקמה ותחזוקת רשתות מחשבים, מערכות שו"ב, אבטחת מידע, מיקור חוץ, השמת כ"א מקצועי ושירותי תמיכה וסיוע במגוון תחומים. החברה הוקמה במטרה לתת מענה על הצורך לפתרונות אינטגרציה מהירים תוך התמקדות בטכנולוגיות מיקרוסופט ובכלל ובגיוס פתרונות תשתית לתחום ההיטק בשיטת ה- Outsourcing והשמה. אנו רואים את הייחוד בנו כחברת השמה מיקצועית אשר מכירה ויודעת את צרכי הלקוח "מבפנים" מחד ומזהה בברור ובחדות את פוטנציאל המועמדים מאידך. אשמח להציע לכם את שרותינו ולהתחיל בעבודה משותפת ופוריה. ליצירת קשר: [email protected] 0778300153 כתובת האתר www.starwiz.co.il

רונןMF

New member
לא הצלחתי להבין

במה אתם יותר טובים מכל חברת OS אחרת מבחינת העובד? אין לי כל כוונה לתקוף אותך להפך שמח מאוד שהצגת את עצמך כאן בפורום וזו אחת ממטרותיו אבל כל חברות ה-OS מנסות להתאים את המועמד לצרכי הלקוח וזאת ע"י הערכות שונות של הפוטנציאל שלו... בואי נלך צעד אחד קדימה.... יש לעובד פוטנציאל והוא מתאים ללקוח! למה לו לבוא דווקא דרככם ולא דרך חברה אחרת מתוך המגוון העצום שיש איפה הערך המוסף שלכם מבחינת העובד? אודה לך על התשובה...

הי רונן

אנו עובדים עם חברות מובילות וגדולות כמו : MICROSOFT NETAPP COMVERSE BINAT וכ'ו.. וזה יתרון גדול.. חוץ מזה, אין כל כך הבדלים בנינו לבין חברות אחרות. בסה"כ כולן עושות את אותה עבודה. :) מה שנכון נכון

קודם כל

ברוכה הבאה
מעבר לכך, עד כמה שאני מבין אתם חברה יחסית קטנה לעומת חברות OS אחרות כגון: טלדור, מטריקס, נס... וככאלה צריך להיות בכם ייחוד, משהו שיגרום לבן אדם לבוא אליכם ולא ללכת לחברה אחרת... אולי כדאי שתחשבו על זה.... בהצלחה!

למעלה