חבר או מחזר?

Berethor

New member
אולי כי כאן אנשים לא תומכים בבגידה חשבת על זה

בעוד שפורום השני מלא באנשים שבוגדים ולכן מין הסתם הם יתמכו אחד בשני, כי הם שותפים לעברה.

רואה 6 6

New member
באת להתייעץ על זה שאת בוגדת איתו

ועל החבר שלך לא?
הוא מענין לך עדיין משהו חוץ מאת התחת?

רואה 6 6

New member
את לא יכולה להגיד לי איך להגיב

והשאלה ששאלתי היא מאוד קונקרטית והיא,מדוע את בוחרת להתעקש על מערכת יחסים מחוץ לקשר שלך ולא על הקשר שלך?
למה הבעיות שם פחות חשובות לך?
אם את לא רוצה שיעמתו אותך עם הנושא הזה או שלא תגיבי חזרה בעצמך או שלא תספרי בכלל שאת לא פנויה בעצם.

אף אחד לא מעמת אותי עם שום דבר.

המדיום כאן שטחי מידי כדי להתחיל ללקק את הקצה של החיים, של כל אחד מאיתנו אגב, אני לא מיוחדת בזה.
חוזרת ומצהירה- אם אין לך תשובה לשאלה, אלא רק שאלות שהן הרמות להנחתה, את מוזמנת לדפדף הלאה.

רואה 6 6

New member
ממה שאני רואה את מתווכחת כאן עם

תשעים אחוז מהמגיבים שאומרים לך משהו על זה.
זה כאילו שהזמנת אנשים לקפה הביתה ובסלון יושב איש מת. האורחים אומרים לך,"תקברי אותו כי אי אפשר לשבת כאן" ואת אומרת,"תתעלמו מימנו,הוא מת בכל מקרה..."
באת לבקש עצה? הנה שלי: תקברי אותו קודם כל.
(ויש מקומות שיתווכחו איתך פחות,תנסי לשאול בהם וזהו)

Berethor

New member
אנלוגיה טובה

היא אשכרה חושבת שאנשים יכולים להתעלם לכך "שהחבר" הוא בעצם מאהב.

Another Girl

New member

גם אני לא הבנתי את הצורך לציין את מערכת היחסים ברקע אם אין מבחינת הכותבת רלוונטיות לשאלה שעל הפרק. לאחר שבחרה לעשות זאת, שלא תתפלא אם הפרט הזה מושך אליו את כל האש (ובצדק).

tgranot

New member
מזווית קצת אחרת

המילון הגברי הקלאסי

ממה שאני קורא בקודים שלו אני מפרש זאת כך : הוא בעצם שואל אותך עד כמה את מסכימה לשמור הגבולות הגזרה ( עכשיו בכלל חזרתי לצבא ולמילואים
) של המסגרת שיצרנו. מתאים לי להזדיין כך, מתאים לי הסמול טוק , הייתי רוצה לבלות עמך יותר , אך אינני רוצה קשר מחייב וגם אינני רוצה לפגוע בך. אם זה מתאים גם לך?

birdyblue

New member
תגובה כנה כגבר

גבר רואה כוס גבר רוצה כוס לא משנה שכבר יש לו אחד בבית
הבחור מנצל ועובד עליך ו אומר את כל הדברים שצריך להגיד לאישה כדי להשכיב אותה
הערכתי לבחור ובוז לך שבגילך נופלת ל תחמונים הפתאטים האלה.
כמו ש איייל "גולן" (ביטון) כבר אמר: לפעמים גבר רוצה לטעום משהו אחר
זה הטבע שלנו הגברים אנחנו בוגדים סדרתיים כי ככה הטבע ברא אותנו תפנימו את זה כבר.

Berethor

New member
אם לא שמת לב היא לא יותר טובה ממנו

לא רק שהיא שותפה לבגידה שלו, היא גם בוגדת בבן הזוג שלה.

Berethor

New member
לא זה ולא זה

זה נקרא 'מאהב', בגלל העובדה "השולית" ששניכם בוגדים בבני הזוג שלכם ביחד. חוץ מזה הוא סתם מבלבל במוח או שיש לו פיצול אישיות לדעתי, אפילו אם אתם חברים/ידידים, אתם לא רק חברים/ידידים, אתם מאהבים/יזיזים. כמה מדובר בקשר שהוא ניטו מיני וכמה יש בו דברים נוספים רק את יכולה לדעת, אבל זה לא משנה הרבה בכל מקרה.

בחורה שיש לה ניסיון בחיים

אז ככה, הוא לא מעוניין בך באמת, הוא מעוניין בסקס נטו, וזה שהתעצבנת על קריסטה את רוצה שיגידו לך שהכל טוב ויפה
ותמ שיכי למה לא אם זה מה שטוב לך ועושה לך סבבה רק לזמן הזה, ואת לא דואגת בקשר לעתיד לעוד שנתיים לדוגמא כשתהיי בת 30, ותתחילי לחשוב על השעון שמתקתק, לגברים השעון לא מתקתק והם יכולים לשכב עם מי שהם רוצים בכל גיל בכל זמן בכל מקום בלי להיות מחוייבים ובלי לחשוב על הילדים שלא נולדו , תחשבי על זה, תחשבי שזה יגרום לך קצת לנזק, עכשיו הכל ורוד, אבל מה יהיה כשתרצי למסד את הקשר? איך אז הוא יגיב? עכשיו הוא משחק אותה את ה"חבר" הטוב אבל אם תקשיבי טוב במסדרונות בסוף היום ובחדר העבודה שלו את תגלי דברים הפוכים לגמרי ממה שחשבת, מציעה לך מניסיון אישי וכואב לעבור לדבר האמיתי ולחפש את הגבר הראוי לך באמת שיחשיב אותך למלכה ויעשה אותך מאושרת באמת. חבל על כל בזבוז האנרגיה הזה, אתם יזיזים נטו, ואין דבר כזה ידידים בין חברים... ועוד לעבודה, ועוד לגבר שיוזם את זה כאילו שאין זמן להיות באמת ביחד ובאמת שעות העבודה לחוצות.. ובאמת מסכימים ביחד שזה "רק לעכשיו"... באמת בולשיט.... אל תאמיני לסרטים שלו, ואל תאמיני לסרטים שאת חיה בהם. כי יום אחד תתעוררי ואת תבכי כמה שאת תבכי ותגידי שאת יצאת פיתה, ואיזו פיתה..... מציעה לך מניסיון עשיר ועצוב, להשאיר את זה ככה, ולהמשיך הלאה אל החלום האמיתי ולא אל החושך....

Berethor

New member
למה שתרצה למסד את הקשר?

אם לא שמת לב שניהם בוגדים בבני הזוג החוקיים שלהם, אין להם שום סיבר למסד את הקשר, יותר מכך הם הוכיחו שבמלא אין בהם טיפה של נאמנות ולכן הם גם לא אנשים שמתאים להם להתמסד. לחפש גבר שראוי לה? זה בדיוק מי שראוי לה, מישהו שבוגד בדיוק כמוה.

Berethor

New member
אם כבר

זה היא זאת שלא ראויה לבן הזוג החוקי שלה, הבחור לא יודע מה היא עושה לו מאחור הגב.

מהיכן הבנתם שהם בוגדים?

רשום שהם לא פנויים משום ששניהם עובדים וכו'.. מפאת הזמן הקצר.. ולא בבני הזוג.. זה מה שאני הבנתי....
וכן בחורות תמיד אבל תמיד בסופו של דבר רוצות למסד קשר גם אם זה מדובר ביזיז.... או "בקשר לא מחייב", זה סתם משהו בשביל "הבנתיים" וכדי שלא ישאלו שאלות ההורים.. והסביבה וכו'.....אבל בסופו של דבר כולן רוצות להתחתן ובחורה שתגיד שהיא לא רוצה להתחתן או שהיא מוזרה או שזה סתם למשוך תשומת לב...

למעלה