חבר לא חבר
שלום ולילה טוב
הייתי רוצה לשמוע את דעתכם ולקבל עצה איך לפעול
בשנה האחרונה למדתי באוניברסיטה עם חבר מהתיכון, הוא גר כמה בלוקים לידי.
במהלך השנה, היינו מגיעים ללימודים בד״כ ביחד, באוטובוס או בטרמפים מה שבא ליד..
מפה לשם במהלך הלימודים קלטתי שהוא לא עונה כ״כ להגדרה ׳חבר׳..
רק כשהוא היה צריך אותי בלימודים הוא היה מתייחס,בשאר הזמן לא.
תמיד בשיעורים, כשהוא היה מסיים לפניי הוא היה אומר לי ׳יאללה בוא נלך.. אני לא מחכה לך.. אתה בא או לא..׳
עכשיו בחופשת סמסטר לא דיברנו מילה אחת..
ואחרי הרקע הזה, לשאלה:
אני קונה רכב שבוע הבא, במקום טרמפים ואוטובוסים הגיע הזמן שיהיה לי אוטו.. בכל זאת, שנה ב'
השאלה היא, האם להגיד לו?
הרי ברור שהוא יקפוץ על המציאה, והפעם הוא ימתין לי בסוף היום כדי לחזור איתי, אבל, האם באמת להגיד לו?
אין כאן עניין של נקמה, זה לא שאני בא להחזיר לו על משהו, אני פשוט מכיר אותו, ואני יודע שהוא לא היה עושה אותו הדבר עבורי, הוא פשוט חבר רק כשצריך אותך.
רק בשביל להבהיר, אני לא מצפה מחבר טוב שיתקשר כל יום וידרוש בשלומי וינג׳ס.. אבל בטח שהייתי מצפה מחבר לשלום שלום או ליחס הוגן ולא כאילו שאני השפוט שלו.
מה אתם אומרים?
כמובן שאני יכול תקופה מסוימת לנסוע הלוך חזור בלי להגיד לו שיש לי אוטו, לא בעיה, אבל מתישהוא הוא ישים לב כבר
אה, ומה לגבי דלק?
סמסטר קודם הוא עשה סרטים כשנסענו עם חברים והם ביקשו שנשתתף בהוצאות הדלק.. הוא אמר לי שכבר עדיף שניסע בטרמפ ולא נשלם על הנסיעות האלה
תודה
שלום ולילה טוב
הייתי רוצה לשמוע את דעתכם ולקבל עצה איך לפעול
בשנה האחרונה למדתי באוניברסיטה עם חבר מהתיכון, הוא גר כמה בלוקים לידי.
במהלך השנה, היינו מגיעים ללימודים בד״כ ביחד, באוטובוס או בטרמפים מה שבא ליד..
מפה לשם במהלך הלימודים קלטתי שהוא לא עונה כ״כ להגדרה ׳חבר׳..
רק כשהוא היה צריך אותי בלימודים הוא היה מתייחס,בשאר הזמן לא.
תמיד בשיעורים, כשהוא היה מסיים לפניי הוא היה אומר לי ׳יאללה בוא נלך.. אני לא מחכה לך.. אתה בא או לא..׳
עכשיו בחופשת סמסטר לא דיברנו מילה אחת..
ואחרי הרקע הזה, לשאלה:
אני קונה רכב שבוע הבא, במקום טרמפים ואוטובוסים הגיע הזמן שיהיה לי אוטו.. בכל זאת, שנה ב'
השאלה היא, האם להגיד לו?
הרי ברור שהוא יקפוץ על המציאה, והפעם הוא ימתין לי בסוף היום כדי לחזור איתי, אבל, האם באמת להגיד לו?
אין כאן עניין של נקמה, זה לא שאני בא להחזיר לו על משהו, אני פשוט מכיר אותו, ואני יודע שהוא לא היה עושה אותו הדבר עבורי, הוא פשוט חבר רק כשצריך אותך.
רק בשביל להבהיר, אני לא מצפה מחבר טוב שיתקשר כל יום וידרוש בשלומי וינג׳ס.. אבל בטח שהייתי מצפה מחבר לשלום שלום או ליחס הוגן ולא כאילו שאני השפוט שלו.
מה אתם אומרים?
כמובן שאני יכול תקופה מסוימת לנסוע הלוך חזור בלי להגיד לו שיש לי אוטו, לא בעיה, אבל מתישהוא הוא ישים לב כבר
אה, ומה לגבי דלק?
סמסטר קודם הוא עשה סרטים כשנסענו עם חברים והם ביקשו שנשתתף בהוצאות הדלק.. הוא אמר לי שכבר עדיף שניסע בטרמפ ולא נשלם על הנסיעות האלה
תודה