חבר סיפר לי שיש ארבעה תאריכים בהם רווקות מחפשות ביתר שאת

tal902

New member
כמה את לוקחת על מפגש ייעוץ?

מומחית נהיית פה.... :)

צלשלספק

New member
זה גם אפיק...

אם אלו קבוצות שנפגשות מחוץ לרשת, שווה להישאר בסביבה כל עוד מדובר בקבוצה שהיא בראש שלך ושיש אנשים שכיף לך איתם, לפעמים גם נוספים אנשים חדשים, התכוונתי לבחורות :)

בהצלחה, נשמעת אחלה קבוצה.

FineSilverMan

New member
תודה

בהחלט...

renen3

New member
את צודקת אין לזה זמן.

כמו שכתבת מי שהלב שלו פנוי ירצה את זה כל השנה.

צודק

זה לא שהנשים מחפשות באותם התאריכים \לפניהם
שרשמת פה
&nbsp
אלא
זה אותם התאריכים שאנחנו שמים עליהם יותר דגש כשאין בן זוג
ואותם תאריכים שאנחנו כולנו גברים ונשים
מרגישים שאנחנו רוצים בן זוג לצידנו...
&nbsp
&nbsp

אני חושבת

ש..אה...

למה בדיוק אתה כל כך צריך בת זוג?כי לכולם יש?כי זה מה שצריך לעשות?
ומבלי לשים לב אתה מבלה את חייך(כמו רבים אחרים)בתור חצי אדם שמחכה לחצי השני שלו

וכל מי שאתה רואה סביבך,בבתי קפה ועם התמונות המעצבנות בפייסבוק ועם הערמות ילדים מנוזלים
אתה חושב שהם מצאו?שלהם טוב?הם שלמים עכשיו?
רובם אומללים וקמים בבוקר לשכנוע עצמי ש"הנה הצלחתי"
הם רובם כמוך,חיפשו וכמהו ורצו נורא ועשו הצגות ועבדו קשה ועבדו על עצמם להתפשר ועכשיו הם מוצאים את עצמם עם חיים
ריקים יחסית יושבים משמינים ורואים סדרות בyes עם מישהו שהם לא יכולים לברוח ממנו
גם אם הם אוהבים אותו,להסתדר עם עוד בן אדם באופן קבוע שנים זה קשה
(אבל שמים תמונות בפייסבוק כדי שאתה תרגיש רע ותרצה גם)

קודם כל תברר מה אתה צריך...אתה מעוניין בהקמת משפחה והולדת ילדים וקיום משק בית משותף?
אתה מעוניין בבת זוג קבועה כי אתה מעוניין לקיים יחסי מין רק עם בת זוג אחת מטעמים נפשיים\בריאותיים?
אלה שני דברים שכמעט לא משיקים אחד לשני בשום אופן או צורה
מישהו לצאת איתו לפיקניקים וסרט זאת לא עילה מספיק פונקציונאלית לשעבד את חייו ללהיות איתך וההפך
זוגיות היא אסופה של אינטרסים משותפים של שני הצדדים

ברגע שאתה יודע מה המטרה זה יותר קל להשיג אותה

דבר שני,זה לא שאתה לא "אטרקטיבי"..אתה כנראה"לוקה בחסר"
אדם הוא לא רשימה של תכונות טובות ורעות ,רשמת רשימה של מילים חסרות משמעות
תחרותית,אדיבה ,ישרה,מה זה השטויות האלה?אדם הוא אדם ובעיני כל אחד מוצאים חן דברים אחרים
(והם לא קשורים בגרוש לאדיבות,חוש הומור,סופרטיביות,ספונטניות,או שלל זיוני שכל)
ברגע שתלמד לראות בני אדם בתור בני אדם יהיה לך יותר קל להתחבר לאנשים גם אם הם לא"הטיפוס שלך"

מה אתה יכול לעשות כדי להיות יותר "אטרקטיבי"
באופן כללי-אין דבר יותר דוחה ממישהו ש"מחפש"....(אלא אם למטרת נישואין והקמת משפחה,לזה יש שידוך,זה כמו הקמת עסק)
ממישהו שהעניין הראשוני שלו בך הוא בתור בן\בת זוג פוטנציאלית...(הוא לא חלילה רואה בך משהו מעניין בתור אדם)
זה מרחיק אנשים כמו אש
אני אחזור לפסקה הקודמת...אתה נתקל באנשים..באתרי הכרויות,בסופר,בעבודה..לעצמך ,תמצא בהם עניין בתור בני אדם
גם על תעשה הצגה של התעניינות,זה עוד יותר דוחה...

דבר דוחה לא פחות(אבל יש כאלה שזה דווקא עובד עליהן),זה גבר רגיש...בלי מילים יפות...התפלספויות ,דיבורים של כוסיות
רק מהכתיבה שלך פה קצת נהיה בחילה(אל תקח באופן אישי)...כשאתה ניגש לנשים במטרה ברורה כבר להתחיל איתן.

הדבר האחרון והכי קשה...
הוא לעבוד לקראת להיות אדם שלם,שלא ממש מרגיש בצורך בעוד אדם שיחזיק לו את היד כשהוא הולך לעשות פיפי
את כל התכונות שאתה מחפש באדם אחר ואת כל מה שאתה רוצה שהאדם הדמיוני הזה יתן לך,תספק קודם לעצמך
זה תכלס מה שהופך אנשים לאטרקטיבים ו"מעניינים"
אם אני ענייה ומחפשת בעל עשיר יהיה לי נורא קשה,ואם אצליח אחרי זיוף מניפולציות
ושכנוע עצמי,יהיו לי חיים די ריקים...,אם אני עשירה זה יקרה מעצמו....

ואל תעבוד "בשביל" זוגיות,אלא בשבילך,בהנחה שלא תהיה זוגיות...אם תעשה את כל זה רק בשביל זוגיות
כשתמצא אותה פשוט תרפה ותחזור להיות מה שהית ממקודם ,כי אין מטרה יותר(גם מאוד נפוץ ,ואנשים
לא מבינים למה פתאום החיים שלהם הפכו לגהנום ואיך זה ,וממקודם זה היה אחרת וכו)

אם כבר אחרי כל זה אתה אדם שלם עם חיים מלאים ומספקים ואתה לא מוצא כי אתה רוצה בת זוג ספציפית
גם לגיטימי...אבל זה אותו העקרון...אתה רוצה להשיג בת זוג X ,אתה צריך להיות X בעצמך
(אני מדברת על דברים יותר מופשטים מתכונות חיצוניות או תכונות אופי)

לסיכום,זה כמו הפלה....יש סיבה שזה לא הצליח,וכל עוד היא שם....גם לא ממש כדאי לך שזה"יצליח"

FineSilverMan

New member
תודה על התגובה

למה בדיוק אתה כל כך צריך בת זוג?
בגדול, בדידות מתמשכת. אבל זה לא עניין של צורך, זה עניין של רצון. אני יכול להמשיך לחיות כך... מעדיף למצוא/להכיר בת זוג. זה לא כי לאחרים יש, אלא כי אלו החיים... אנחנו יצורים שמתרבים... חיים בלהקות, בערך.

אתה חושב שהם מצאו?שלהם טוב?הם שלמים עכשיו?
לא בהכרח שכל הזמן טוב להם. יש דיכאונות לאחר לידה וכדומה. אבל בגדול, כן, ילדים זה שמחה.

קודם כל תברר מה אתה צריך...
לא מסכים עם זה. יש משפחות שונות. אני אוהב את המשפט מ"אנה קרנינה": "כל המשפחות המאושרות..."
אני מונוגומיסט. רוצה להביא לעולם צאצאים עם בת הזוג.

שטויות?
כמובן שבני אדם הם לא אוסף תכונות, אבל בני אדם כן נבדלים אחד מהשני בתכונות שלהם. יש מופנמים ויש מוחצנים, יש גבוהים ונמוכים וכך הלאה.

אוה, אני בהחלט שלם. אני יכול להסתדר לבדי ואני עובד בשביל עצמי ולא בשביל הזוגיות.

אם ככה

לא יודעת אם זה לא ישמע מוזר,כי בישראל זה קצת פחות מקובל...

חשבת על שדכנית?
לא כל מיני שירותי שידוכים ,אינטרנט,קורסי הדרכה איך ללכוד בעל\אישה ושרלטנים למיניהם

זה ממש לא קטע של "דתיים"
לא כולנו נולדנו לתוך האומן 17 עם קוקטייל ביד ולא לכולנו יש כישורי על בלהתערבב עם אנשים
וכשהאינטרס הוא נישואים והקמת משפחה,יש המון אנשים שאין להם עצבים לבזבז זמן ואנרגיה
על להאכיל למחזרים\מחזרות משועממים את האגו ובסוף לא יצא מזה כלום פרט למפח נפש
ולשם כך יש שדכנית,היא מכירה המון אנשים עם אינטרס משותף ומחברת ביניהם

לדעתי זה אמצעי הכרות הרבה יותר יעיל ומספק מפאב\אתר אינטרנט\מפגשי פנויים פנויות

אני לא מכירה אותך לכן בלתי אפשרי לענות על שאלה מורכבת כמו למה אלה שאני מעוניין בהן
לא מעוניינות בי,אבל אני בטוחה שאדם עם נסיון כמו שדכנית יוכל לפתור בעבורך גם את הסוגיה הזאת לאחר שיחה

על אושר אפשר להתווכח,בישראל כמעט לכולם יש אשה וילדים,אז אם הם כל כך מסופקים ומאושרים
למה הם מוציאים כל כך הרבה כעס ועצבים על אנשים זרים בתור בסופר\בנהיגה בכביש\בנסיעה באוטובוס?

לא יודעת...חוץ מבפייסבוק אנשים לא נראים לי כזה "שמחים"....

FineSilverMan

New member
לא מאמין שהטייפ שאני מחפש ילך לשדכנית

אני מאמין שהגורל יפגיש בינינו...
רק צריך להיות פתוח ליקום ולשים לב.
או משהו כזה.
&nbsp
בכל מקרה, תודה על העצה.

או,פריצת דרך

קודם כל בגלל זה חששתי שהעצה תתקבל כעלבון
כנראה אין לאנשים ממש מושג מה עושה שדכנית
לשדכנית מגיעים אנשים מכל מיני סוגים ויש שדכניות לפלגים שונים בחברה,לסוגים שונים של אנשים וכו
אנשים משכילים,אנשים עם תארים ומקצועות מכובדים הולכים לשדכנית,גם אנשים צעירים ומגניבים
הולכים לשדכנית...בעצם זה המעשה האינטליגנטי לעשות,זה לא מעיד על נואשות
זה מעיד על נסיון באמת למצוא בן זוג איכותי בלי לבזבז זמן וכאב לב...מה אכפת לך,לא מזיק לנסות

דבר שני-בעיה אחת למה לא-אין דבר כזה הטייפ שלי...יש הרבה יותר מאדם אחד בעולם שיתאים לך
ואני יודעת שזה רעיון שמאוד קשה לנטוש
באופן שווה גם מאוד קשה לנטוש את ה"טייפ שלך",אתה מאוהב בקונספט,לא בבן אדם
סוג של-לא מוכן להיות חבר במועדון שרוצה לקבל אותי,תסביך וודי אלן

בעיה שניה למה לא,אני אהיה קצת בוטה...בחיית...הגורל יפגיש בינינו?
נכון לעכשיו הדבר האחרון שאתה עושה הוא לשים לב ליקום....
אין מישהי שיושבת אי שם ומסתכלת על הכוכבים ומחכה לך,כאילו...אתה מודע לזה,נכון?
אלה קונספציות שברגע שתפטר מהן יהיה לך הרבה יותר קל ואפשרי למצוא את מה שאתה מחפש
כי מה שאתה מחפש לא נראה ככה

FineSilverMan

New member
בהחלט מזיק לנסות...

עם תג מחיר של 1000-2000 ש"ח, להבנתי.
לא שמעתי על זוג אחד בסביבתי שהכיר כך.
(יכול להיות שהכירו כך ומסתירים את העניין).
&nbsp
יש מספיק מחפשות מסביבי... רק אחת צריכה להסכים...
&nbsp
מן הסתם כאשר אני מדבר על טייפ, אני מדבר על יותר מבת אדם אחת.
&nbsp
בהנחה שיש שם מישהי שמתאימה לי והיא רווקה, אז כן, היא מחכה לי.
או למישהו כמוני שמתאים לה.
&nbsp

אוי ואבוי.

אם תשב ותחכה לגורל, שום דבר לא יקרה. זאת דרך טובה להיות פסיבי ו"לעבוד" על עצמך שאיכשהו זה יקרה.
כנראה יש איזו בעיה שאתה צריך לעלות עליה ולשנות דברים... כל אחד עושה את העבודה שלו עם עצמו בעניין הזה של הכרויות וזוגיות.
מה זה הטייפ שאתה מחפש? אולי גם את זה אתה צריך לבדוק...(בדייט אחד לא מגלים אם מישהו הוא הטייפ שלך, זה לוקח זמן)
אולי יצאת לדייטים וגם שללת מהר מדי? אולי אתה בכלל בררן מדי? (שאלות לעצמך ועם עצמך)

FineSilverMan

New member
אין שום בעיה רצינית

מלבד חוסר אטרקטיביות.
את יכולה לבצע סקר בין הבחורות ששלחתי להן הודעות באתרי הכרויות למה הן אפילו לא חזרו אלי.
&nbsp
כן, אני בררן. אני לא מוכן להיות בקשר עם כל אחת. יצאתי לדייטים עם בחורות שבמבט לאחור, לא הבנתי למה רציתי בכלל. קיוויתי שיהיה טוב יותר.
&nbsp
אני רוצה להיות בזוגיות עם מישהי שאעריך, אעריץ, ארצה לצייר אותה. לא מעוניין בפחות מזה.

אתה אומר שאתה לא אטרקטיבי

אבל מצד שני, מתחפר בחוסר הרצון לשנות משהו או לשנות את מצב האטרקטיביות הזה...
אומר שצריכה להגיע הבחורה שתקבל אותך כמו שאתה ותעריץ אותך ואתה אותה. הערצה לא מתרחשת בין יום.
וגם לא שבוע ולא חודש. לא יודעת מה לומר לך
. אתה נשמע קצת מקובע במקום.

למעלה