אבל לפהק בצרפתית זה שורש אחר יכול להיות שיש כאן הלחם של שורשים מלטינית - os מצרפתית cedi. אבל למה?
D DoronModan New member 29/8/14 #24 אבל לפהק בצרפתית זה שורש אחר יכול להיות שיש כאן הלחם של שורשים מלטינית - os מצרפתית cedi. אבל למה?
ב בוזוקיא New member 29/8/14 #25 צודק, היה לי בלבול קל משום מה חשבתי שos זה גם פה בצרפתית... אבל לפחות זה נותן רמז לכך שהd לא מוקרצת יש מאין. אולי מרוב שפות שהוא ידע הוא התבלבל קצת באיזה עוד שפות os זה פה?
צודק, היה לי בלבול קל משום מה חשבתי שos זה גם פה בצרפתית... אבל לפחות זה נותן רמז לכך שהd לא מוקרצת יש מאין. אולי מרוב שפות שהוא ידע הוא התבלבל קצת באיזה עוד שפות os זה פה?
ב בוזוקיא New member 29/8/14 #26 עוד משהו קטן osadia בספרדית זה חוצפה אולי איכשהו יש קשר? לפעמים לפהק נחשב חוצפה לא? לך תדע...
D DoronModan New member 29/8/14 #27 ה-adia- זה כמו באספרנטו ado- ozado באספרנטו- העזה. או כמו שאומרים ביידיש למי שמכיר: א העזה (להגות huze) פון א יידענע. העזה במובן של חוצפה.
ה-adia- זה כמו באספרנטו ado- ozado באספרנטו- העזה. או כמו שאומרים ביידיש למי שמכיר: א העזה (להגות huze) פון א יידענע. העזה במובן של חוצפה.
E Eldad S New member 30/8/14 #28 לא בהכרח רק בצרפתית. cede באנגלית - לוותר (אם כי הצרפתית קדמה לאנגלית במקרה זה, מבחינת ההיסטוריה האטימולוגית). ceda בצרפתית הוא צורת העבר של ceder ("סדה"), המקבילה ל-cede באנגלית.
לא בהכרח רק בצרפתית. cede באנגלית - לוותר (אם כי הצרפתית קדמה לאנגלית במקרה זה, מבחינת ההיסטוריה האטימולוגית). ceda בצרפתית הוא צורת העבר של ceder ("סדה"), המקבילה ל-cede באנגלית.
D DoronModan New member 27/8/14 #6 הצלחה גדולה אין לי אלא לחזור על השבחים שכתבת בקשר למקום. כל הכבוד על שמצאת את המקום בשנה שעברה, ועל שארגנת את המפגש (גם) השנה. ועל דבריו של אלדד על החברה הנעימה.
הצלחה גדולה אין לי אלא לחזור על השבחים שכתבת בקשר למקום. כל הכבוד על שמצאת את המקום בשנה שעברה, ועל שארגנת את המפגש (גם) השנה. ועל דבריו של אלדד על החברה הנעימה.
י יואפ2 New member 27/8/14 #13 La somera fino Mi tre bedauras ke mi ne povis veni. Mi j^uas ke g^i estis suksesa renkontig^o. Judith
La somera fino Mi tre bedauras ke mi ne povis veni. Mi j^uas ke g^i estis suksesa renkontig^o. Judith
מיכי 10 Member 27/8/14 #14 כן, חבל שלא הגעת, יהודית. זה לא היה כל כך רחוק... ותודה שאת שמחה בשבילנו. אבל ניחא, תבואי בפעם הבאה. ובינתיים, להתראות ב-2.9.14 ב"תחילת שנה"ל" שלנו.
כן, חבל שלא הגעת, יהודית. זה לא היה כל כך רחוק... ותודה שאת שמחה בשבילנו. אבל ניחא, תבואי בפעם הבאה. ובינתיים, להתראות ב-2.9.14 ב"תחילת שנה"ל" שלנו.