חגיגה בשרון

גרמן גרועה - היחצ"נות מצילה אותה |!

גרמן לא עושה כלום ברמה שבה היא יכולה לעשות !!!!!!!!!! תקלוט כבר שלו דבריך היו נכונים לא היינו רואים את המרמור הרב החל פה בפורום וכלה בעיר עצמה, שמזכירה את עזה במקומות רבים בה. שוב אני אומר - ראש עיר טוב/ה - לא רצים נגדו, וראייה נתניה, רעננה, תל אביב ועוד דוגמאות. אני מבקש ממך - אנשי הפורום כבר מכירים את סיסמאותיך היות ונתבקשת לחזור עליהם שוב ושוב. גרמן היא ראש עיר גרועה ויש לי מה לומר גם על אופיה ההפכפך (שלא לומר צבוע לחלוטין) למזלה יש לה איש יחסי ציבור ממולח שמציל אותה ומציג אותה בתור הפייה הטובה בעוד שלמעשה היא המכשפה מהצפון...

אורקה א

New member
אני מזהה היסטריה קלה אצל ...

eopeace ... מצטער על התרגיל נוסח יריב בן אליעזר. ברצינות לרגע, הבחור הנחמד מאס כנראה בחברי הפורום ואני זיהיתי לראשונה ניצני היסטריה קלה מלווים באגלי זיעה. הסיבה לכך לא טמונה בנו, עכברי הפורום, כי אם בהתרחשות גועשת ברחובות העיר הרצליה שמטרידה את ראשו של חברנו כמו גם אלו של גרמן ויריב "המקסים" בן אליעזר. מטה גרמן - סליחה מרצ, בערב מימות השבוע. " אנחנו לא מצליחים להתרומם" אמר יריב בקול נידף. " אני יודעת, כלום לא עוזר " הוסיפה גרמן, " לא החיוך הקנוי שלי, לא הפליירים שמספרים כמה אני נחמדה ואכפתית, לא הפרוייקטים הזעירים שהחלו לפני שנים ורק עכשיו הסתיימה בנייתם חודשיים לפני הבחירות, לא עוזרת העובדה שאני מציגה שיש לי כל כך הרבה יועצים וזה לטובת העיר, האנשים לא מאמינים שאני מבריחה עסקים ויזמים כי מפחיד אותי להתעסק עם זה, וגם לא העובדה שבניתי את הספורטק במקום היכל כדורסל וספורט ..." " רגע יעל ", הוסיף יריב, "את לא באמת נחמדה ?" " לא, העניין הוא שבאמת אין לי מושג מה עושים..." ובחוץ, רחש אימתני החל כמו להסתובב בין אוזני האנשים בעודו לוחש : " יעל לא יודעת לנהל, יעל לא יודעת לנהל ..."

eopeace

New member
במה היא גרועה?

יעל גרמן עשתה כל כך הרבה בעיר - ואני לא אפרט שוב את אותם דברים באותו שרשור - ואתה, וחבריך, מתעלמים מהדברים שוב ושוב. קל לך לומר שהיא לא עשתה כלום - זה לא מחייב אותך בכלום. תראה מה היא לא עשתה - תראה כיצד היתה יכולה לעשות יותר - אל תשכח שיש תקציב מוגבל בעיר מציאותית וצריך לקבוע סדר עדיפויות. רק אנשים שכירים "מטעם" יכולים לבוא לישיבת מועצה ולחלק כסף של מונופול - זה מראה על חוסר רצינות, שלא לדבר על התמקדות בשטויות, כרגיל. כשאני מפרט רשימה ארוכה של הישגים, לידיעתך, אין מדובר בסיסמאות - אבל אני מתחיל לחשוב שחלק מהאנשים שכותבים כאן פשוט לא יכולים לקרוא את זה עד הסוף - אולי פשוט מעצבן לקרוא ולראות כמה טוב נעשה בעיר - תתעוררו, תצאו מהמחשב, ותראו איך הרצליה השתנתה.

lulla b

New member
נוער מרצ ת"א?!?!?!?!?!?!

סליחה אבל מדובר במקרה חד פעמי.. מי שבנוער מרצ ומתנדב במטה גרמן הינו הרצליני ורק הם! פעם אחד כאשר נוער מרצ ת"א היו בגיבוש בהרצליה הם החליטו לעשות מעשה טוב ולעזור לנוער מרצ הרצליה בבחירות המונציפליות.. וכמו שכבר כתבתי פה בעבר - נוער מרצ וכותבים את זה מרצ ולא מרץ או מר"צ או מר"ץ אלא מרצ!!! בבקשה ממך תכבדי אותם גם אם את לא באותן דעות פוליטיות כמו שהם מכבדים כל אחד אחר כי הם תומכי שוויון! אז נכון שהיה מקרה של נוער מרצ ת"א בהרצליה אז מה?

קראת פעם 1984??

אם לא - כדאי לך. מסתבר שאצלך זה בא מאוד טבעי - לשכתב את ההסטוריה. ועכשיו לעובדות: 1. אף אחד במטה לא פגש את יעל גרמן רק פעם אחת. בטח שלא אני, וגם לא שאר הכותבים בפורום. אולי את מסתפקת בפגישה אחת עם המועמדת שלך בלי להכנס לעובי הקורה אבל אנחנו אנשים בוגרים ומעורבים ולוקחים עניין פעיל בנעשה מאז שהיינו מודעים ציבורית ופוליטית! אנחנו לא מספיק ילדותיים בכדי לערוך מעקב כמה פעמים אנחנו ראינו ורואים את יעל, כי מדובר על בסיס יומיומי, בבחירות הללו וכן בבחירות הקודמות. יעל גרמן היא אדם שאכפת לו מהפעילים שלו כמו שאכפת לה מתושבי העיר, ולכל פעיל היא מקדישה תשומת לב והקשבה, כפי שהיא עושה לכל תושב בעיר שפונה אליה. 2. לא נראה לך ראוי שאדם מבוגר כמוך ידע את ההבדל בין "ילד" ל"נער"??? אין "ילדי מרצ". אולי קשה להבין כי כנראה את לא היית בתנועת נוער אידיאולוגית אמיתית, אבל בנוער מרצ מגלים אחריות. בנוער מרצ לא מקבלים ילדים. לא משנה כמה הם מבקשים. בנוער מרצ הגיל הצעיר ביותר להצטרף הוא 14, אך העדיפות היא על תיכוניסטים אשר יותר בוגרים וללא ספק בוגרים מספיק בכדי להבין מצעים ותפיסות עולם ולנהל דיון אינטלקטואלי ובהחלט מספיק מבו גרים בכדי להתנדב בקהילה כפי שנוער מרצ עושה בכל הארץ. אם תשמשי שוב בביטוי "ילדי מרצ" את משקרת באופן מודע לחלוטין. כנראה שאת גם לא יודעת הסטוריה. היו אלה תנועות הנוער שעשו עלייה לארץ ועזרו להקים אותה, היו אלה תנועות הנוער שהחזיקו את המורל בגטאות באירופה בזמן השואה, היו אלה נערים שלחמו לצד המבוגרים במרידות, אז אני ממש מציעה לך להפסיק להתנהג בצורה בפטרוניסטית הזו ולתת קצת כבוד! כן, נוער יכול לבחור לעשות אש לילה. אבל אני הרבה יותר מעריכה ומכבדת את הנוער שמעדיף להתנדב בקהילה וללחום למען מה שחשוב לו! 3. קראתי את הצעתך, אך אני לא מתכוונת לקבל אותה. אני לא כותבת הרבה בפורום, ולכן כאשר אני כותבת אני מתכוונת לתת תשובה מלאה. שנית, את כותבת לפעמים כל כך הרבה שקרים בבת אחת, שלצערי נדרשת תשובה ארוכה על-מנת להפריכם. 3.

Tami me

New member
ספרי לנו על 1984

את מתכוונת לאורוול? מה הקשר? אז שוב בקיצור. עליכם יש רק תשבוחות. אני בטוחה שאפשר רק לשבח את הנוער של היום וגם את כל תנועות הנוער. בגיל שלכם לא הבנתי הרבה בפוליטיקה הלאומית ולא היה לי קצה מושג בנושא העירוני. אבל היום אנו בעיצומה של מהפיכת מידע וכל ילד קטן מתמצא בהרבה תחומים. אבל אני עדיין סבורה כי בני נוער אינם בשלים להבין את כל המשמעויות של פוליטיקה. שמעתי אתמול מישהו אומר משהו חכם - "צריך לקבוע כי לראש עיר יוכל להיבחר רק מי שיש לו נסיון מוצלח בניהול חברות גדולות" היום כל מורה, ספר או זבן (ואינני מזלזל במקצועות אלו)יכול להשתלב במועצת העיר לכמה חודשים, יצעק שם על כל דבר שמעלים לדיון ואחר כך ירוץ לראשות העיריה ויום אחד ימצא עצמו מנהל מסגרת כלכלית גדולה ומורכבת. כדי לשרוד ירקום עיסקאות מפוקפקות ויעסיק עשרות דוברים שיספרו לנו כמה טוב לנו בזכותו. את המחיר של חוסר נסיונו אנו נשלם בריבית דריבית! אני כותבת שוב את הדברים - "צריך לקבוע כי לראש עיר יוכל להיבחר רק מי שיש לו נסיון מוצלח בניהול חברות גדולות"

eopeace

New member
דמוקרטיה אולי?

איני שמח לראות שבין הדמוקרטיה לבינך אין הרבה. את מציעה להוסיף מגבלה, על פיה רוב האוכלוסיה לא תוכל להיבחר לתפקיד ראש עיר. כיום, כזכור, המגבלה היחידה היא גיל או אדם שהורשע בעבירה עם קלון (למיטב זכרוני). רוב האוכלוסיה יכולה להתמודד לתפקיד - אחד מעקרונות הבסיס בדמוקרטיה - שכל אדם - כל אדם יוכל להתמודד ואף להיבחר לתפקידים שונים. זכותך, אם את רוצה, להצביע רק בעבור מי שיש לו נסיון מוצלח בניהול חברות גדולות - אבל שי כמה בעיות עם ההצהרה הזו. ראשית, נסיון כזה לא מבטיח כלל כי ראש העיר יהיה מוצלח כראש עיר. שנית, אין לך אף מועמד כזה למיטב ידיעתי. מעבר לזאת, לכי עכשיו תגדירי כמה נסיון זה נסיון, מה זה מוצלח, באיזה רמת ניהול ואיזה גודל של חברות - למעשה, יש כאן יותר שאלות מתשובות. מכתיבתך בעבר הבנתי כי הינך מתנגדת של יעל גרמן ועושה תעמולה נגדה (עדיין לא ברור לי לטובת מה) - משתמע כי יעל גרמן הינה ראש עיר שאינה טובה בגלל שאין לה סוג זה של נסיון - אבל טעות בידך, או פשוט חוסר אינפורמציה שכן ליעל גרמן יש נסיון בניהול - ונסיון מוצלח (ניהול מוסד חינוכי וניהול מפעל אלקטרוניקה) - חשוב מכך, יעל גרמן ניהלה את הרצליה בחמש השנים האחרונות בצורה שהיא ללא ספק מוצלחת - וזה על פי מבחן התוצאה.

Tami me

New member
השיטה הדמוקרטית איננה מושלמת

השיטה של זכות לכל אחד לבחור ולהיבחר ידועה כברירת מחדל מאוד לא מושלמת. לפעמים מנסים לשפר אותה באמצעות תנאים מוקדמים. ז"א כדי להיבחר לתפקיד ביצועי מסויים יש תנאים מוקדמים ומי שעומד בהם יעמוד למבחן הציבור. מחר גברת שרון (לא של אריאל אלא של "קחי אותי") תרוץ לעיריה ובגלל הרייטינג שלה גם תנהל אותה. האם זה טוב לעיר? המטרה העליונה היא לבחור את ראש העיר שיהיה הטוב ביותר. במקרה זה סלקציה מוקדמת יכולה רק לעזור. לא רק סלקציה של תיק פלילי אלא גם לפי רקע מקצועי, נסיון והשכלה. הונח עכשיו על שולחני העיתון המקומי "אלף בית" ואציג ברשותכם כמה ציזבטים חדשים. דובריה של יעלי עושים ללא ספק שעות נוספות בחיבור מעשיות. הנה כמה מהם מי שיחרר את הפקקים במערב העיר? - יש לי בשורה יעלי - הפקקים עדיין ענקיים. מי אשם במצב - העיריה שלא טיפלה במצב בעוד מועד. מי בונה את כביש המילוט? - אחרי שכולם צעקו כמה חודשים התעוררה הגברת לטפל במפגע. למה לא בנו דרכי גישה לפני שסיימו את הארנה? מסעדות על הכיפק יש? מי דואג שלא תהיה חנייה? ביקרתי שם כמה פעמים ואני ממש משתדלת לא להתקרב יותר לאיזור. למה אין חניונים ציבוריים? מי הקים גנים ציבוריים? שמעתי על שתיים חדשות/מחודשות. שמעתי גם על מישהו שגילה יום אחד מכוניות מטיילות בתוך הגינה הצמודה לביתו. יום אחד העיריה גם תמכור חניוני רכב בתוך גינות ציבוריות. מדובריה למדנו עכשיו כמה מילים באידיש קאט דה בולשיט קאפיש? בקיצור הכל דמגוגיה. כל מחדל מציגים כהישג.

eopeace

New member
השיטה הדמוקרטית לא קשורה למכרזים

תנאים מוקדמים לתפקידים קשורים למכרזים - דמוקרטיה זה בחירת נציגי העם - משרתי הציבור - והשיטה הדמוקרטית שמגבילה לתנאים מוקדמים כל כך רבים שלא מאפשרים לאף מועמד להתמודד פשוט לא נקראת דמוקרטיה. אם גברת שרון תחליט להתמודד הציבור יצטרך להחליט האם הוא מעוניין בה לייצגו - ואם כן, אז את תחליטי שזה לא מתאים לך? ...קאט דה בולשיט. לגבי מערב העיר. הפקקים במערב העיר ירדו בצורה משמעותית אחרי עלייה חד פעמית - כיוון שהאדון מוטי זיסר חשב שזה יהיה נחמד לפתוח את הארנה לפני סיום התשתיות. יעל גרמן דאגה ל"כביש המילוט" כשאף אחד אחר לא חשב על זה - והיתה צריכה להוציא לכך את כל האישורים מכל מיני משרדים ממשלתיים כשלאף אחד לא היה אכפת - ההליכים לסלילת הכביש ארכו חודשים ושנים - נראה אותך קמה בבוקר וסוללת כביש - ותבדקתי מה היה קורה אם לא היית עושה זאת לפי הנוהל הנדרש. יש היום הרבה יותר חנייה בהרצליה פיתוח משהיתה בעבר (אף אם זה לא בהכרח מספיק כרגע ) - למשל, החניון החדש בגלגלי הפלדה. בכל ביקורי האחרונים באיזור חניון זה היה יחסית ריק - חבל שרוב התושבים לא מעוניינים לחנות בחניון (שהוא יחסית זול). אני שמח שהעלית את נושא השביל בגינה שכן בדקתי אותו מאז הפעם הקודמת - ובכן, באותה גינה, בפינת שלווה ומרקוס, נבנה שביל גישה לגינה לטובת מבקריה והוא חסום כיום לכלי רכב.

אתם מחטיאים את המטרה

השלטון המסוכן ביותר הוא שלטון הנבחר באופן דמוקרטי - פותח תיאטראות, מספק לחם להמונים - אך בפועל, במחתרת, תוך ניצול העוצמה השלטונית, פוגע באשיות הדמוקרטיה, מחורר חורים בסירת הדמוקרטיה - ומטביע אותה, כאשר כל הנוסעים ישנים להם רגועים ובטוחים. כמו מחלה מסוכנת שאיננה כואבת ופורצת לה ביום אחד. מילא ראש העירייה ועוזריה הסותמים פיות לעיתונות, הכיצד קורה שהעיתונות שותקת? האינטנסיביות והעוצמה בה פועלים צמד היחצ"נים הוא כזה שהעיתונות מפחדת, מאיימים עליה, העירייה מהווה מקור פרנסה טוב מאד לעיתונות, העיתונאים כל אחד ואחד אינם מיליונרים ואינם יכולים לעמוד בתביעות ענק שמאיימים עליהם - אז כך מתרחבים החורים בספינה, איש לא יודע - איש לא שומע - ומסתבר אז ששלטון ירוק בחוץ הוא שלטון שחור מבפנים, שלטון מברך הוא שלטון מקלל, שלטון ה"שולט" כעת וח-י-י-ב לפנות את מקומו לשלטון דמוקרטי ולא אלים.

Tami me

New member
יש לך פרטים יותר מפורטים?

אתה מעלה כאן האשמות על דברים שלא שמענו עליהם והם בעיני חמורים מאוד - כמובן במידה שהם נכונים. חשוב להביא קצת מידע יותר מפורט - על אילו עיתונים מדובר? יש לך צילום המכתבים? האם האיומים לכולם זהים? איזה מידע מנסים לחסום? אם לא תמסור מידע מפורט יותר כל דבריך יישמעו כמו עוד הכפשות מטעם אחד מהמועמדים.

לא שמעתם כי אתם ישנים, תתעוררו !!!

בעיקרו התהליך הוא כזה: עיתון מעביר לעירייה חומר על מנת לקבל את תגובתה. אם העירייה חושבת שאין מקום לפרסם את החומר, היא איננה מתייחסת לגופו של עניין אלא שולחת מכתב איום מעורך דין לוינבוק (משרד מאד מאד מוכר וידוע) המאיים בתביעות ענק. זה צד אחד של המטבע. ובצדו השני, כאשר ראש העירייה ועוזריה חושבים שראוי שיפורסם חומר מסוים - אז מתחיל אותו תהליך, מאיימים על העיתונים בתביעות אם לא יפרסמו. רשימה חלקית של מקבלי המכתבים ושל מועדיהם נאלצה ראש העירייה להקריא בישיבת המועצה לפני מספר חודשים, לאור דרישה קודמת של חברי מועצה - אך החגיגה נמשכת. את הכל הם מכסים בטענה אוילית ומתחסדת של שמירת החוק והסדר, מניעת הוצאת דיבה על ראש העירייה ועוזריה. אך הבלון הזה יתפוצץ - עדיף לפני הבחירות, על מנת להסיר את המנגנון הבלתי דמוקרטי הזה מסדר היום העירוני. מה שעוד כואב הוא שהעיתונות המקומית "משתפת פעולה" ומעדיפה, לפחות עד כה, להיכנע למסע המסוכן הזה, במקום לחשוף אותו ולהוקיע אותו. בואו נתפלל ונקווה שכלבי השמירה שלנו, העיתונים, יתעוררו סוף סוף, ישתפו פעם אחת פעולה כולם יחדיו ויחשפו את הפרשה הקשה הזו, הנמשכת חודשים - הרחק מעיני הציבור.

Tami me

New member
סיפור ראוי לבדיקה

בד"כ אצלנו העיתונות איננה חוששת מהפוליטיקאים. ראה פרשת ההלוואות של שרון ושתיקת חברי הכנסת - העיתונות עשתה מטעמים ולא פחדה מאיש. כאן אתה מספר משהו הפוך - העיתונות משקשקת ואיננה מוציאה חומר שיש בידה. האם זה בגלל שמדובר בעיתונות מקומית חלשה (שגם חוששת מהחרמה מאחר שהיא זקוקה גם לפירסומות מהעיריה?). האם חששה של העיתונות לפרסם נבע גם מהעובדה שהמידע שהיה בידה לא היה מספיק חזק? אבל הטיעונים שלך יהיו הרבה יותר רציניים אם יהיו קצת פרטים ואסמכתאות על מקרים ספציפיים.

כל עוד יש קשר של שתיקה

וכל עוד המכתבים זזים מן העירייה לעיתונות - והעיתונות רועדת, ושותקת קשה להציג את הנוסחים, אין בידי העתק המכתבים. רשימת הנמענים והמועדים שהקריאה ראש העירייה בישיבת המועצה לפני מספר חודשים הייתה ארוכה מאד, ומאז היו עוד מכתבים כאלה. יפנה הציבור למועמדים בבקשה לחשוף את הדברים - ודאי שמועמדים המכהנים במועצת העיר מודעים להם, ומי שיסרב, יתפס כמשתף פעולה. יפנה הציבור לעיתונות המקומית, כל העיתונים קיבלו מכתבים הם ודאי מודעים להם, והם ודאי יכולים וחייבים לפרסמם, מכתב אחרי מכתב - ובכך יוכיחו שהתנומה שנפלה עליהם הייתה זמנית בלבד. הנושא הוא כל כך עקרוני והוא מחייב את החלפת ראש העיר גם אם הייתה הייתה שיא ההצלחה, על אחת כמה וכמה במצב שהצלחתה כל כך שנויה במחלוקת. הניםיון שלה לכבוש את כס ראש העירייה לאחר שימוש בנשק לא קונבנציונאלי - חייב להיכשל, ואם הוא לא ייכשל, אז כולנו נכשלנו כשלון חרוץ ובלתי יסולח.

הציבור לא טיפש

לשמחתי, מרבית הציבור לא טיפש, ואין לו "בעיה" כזו חמורה עם השיטה הדמוקרטית, שהיא, ברור לכל, הדרך הכי הוגנת, אף אם לא מושלמת, לבחור שלטון. לשמחתי, רוב הציבור מספיק חכם בכדי להבדיל בין שואו ביזנס וסלבריטיז לבין תפקידי ציבור. לאלה בעלי הזכרון הקצר, אני מבקשת להזכיר שיעל גרמן היתה אנונימית לחלוטין לפני חמש שנים, ולמרות שאוריאלי ופלד היו הרבה יותר ידועים, והרבה יותר "פופולריים" הציבור ידע להבדיל ובחר באדם אשר הכי מתאים לתפקיד. נכון, עכשיו יעל גרמן הכי פופולרית, הרבה יותר משאר המועמדים, אבל זה בשל חמש שנות עשייה ולא על בסיס סדרת תכניות טלויזיה קלילות. אני מאמינה שלו שרון היתה מתמודדת, לא היו מצביעים לה, ולא כי היא לא נחמדה. תראו כמה אנשים הצביעו בזמנו לוילוז'ני בתל-אביב! למרות שאין כמעט עוררין שהוא איש מאוד מוכשר בתחומו. אולי שרון ווילוז'ני היו עושים עבודה מצויינת בניהול העיר, אבל אם כן - הציבור היה בוחר בהם בשל כישוריהם ולא הפנים היפות שלהם. אני רוצה גם להפנות את תשומת ליבך לכך שכל התבטאות שלך כנגד הדמוקרטיה היא אמנם לחלוטין לגיטימית במסגרת חופש הביטוי, אך היא עושה נזק למועמד/ת בו/בה את תומכת! מה גם שחבל לי מאוד לגלות שעובדת ציבור, שבוחרת לקחת חלק פעיל במערכת השלטונית, מביעה כזה חוסר אמון בדמוקרטיה! האם את מודעת לאיזה אחוז קטן מהאוכלוסיה ניהל חברה גדולה?? ולגבי העקרון - תסלחי לי - אנשים שניהלו חברה גדולה תמיד הצליחו בכך? אנשים שניהלו חברה גדולה הם בהכרח אנשי ערכים וחזון? כמה פעמים אפשר לחזור על זה? עירייה בוודאי שצריכה ניהול כספי טוב. כמובן. אבל עירייה נבדלת מעסק פרטי בפרט מהותי ובסיסי ביותר - המטרה הסופית. המטרה הסופית של עסק פרטי היא רווח! כל הפעולות של העסק יעשו למען רווח! אם אני רוצה יותר רווח אני אתן שירות יותר טוב, אבל אם בכל מקרה אני ארוויח אותן תשואות אני לא אוסיף להוצאות שלי רק כי זה משפר את השירות. זה רק מפסיד לי כסף. לעומת זאת, העירייה - מטרתה הסופית לשרת את התושב. מטרתה המשנית היא לשמור על איזון תקציבי על-מנת שמירב הפרוייקטים המשרתים את התושב יתגשמו. לכן, מלבד ההבנה בכלכלה (שזו כמובן יש לא רק בידי אותו קומץ שניהל חברת בנייה זו או אחרת) אין בין ניהול עסק פרטי למטרות רווח לבין ניהול עיר טובה ולא כלום! לשמחתנו, יש ליעל גרמן נסיון הן בתחום החינוכי-ערכי והן בתחום הניהולי, אז במקרה זה, יצאנו ברווח משני הכיוונים. חבל שאת שואפת להחליף אותה באדם שאולי ניהל חברה אבל אין לו את הבסיס הרעיוני המספק. לגבי הפקקים - איזה זכרון קצר יש לכם, זה ממש עצוב. למי שלא זוכר - שדרות שבעת הכוכבים כפי שהן היום, לא היו קיימות לפני חמש שנים, היציאה היתה דרך הכביש שמוביל לרכבת והיו בו פקקים של שעה וחצי או יותר! אני מגיעה לעבודה באיזור התעשייה כל בוקר ממרכז העיר (ועוד באוטובוס שעוצר בכל תחנה) ומעולם לא ארכה הנסיעה יותר מחצי שעה, וגם זה במקרים יוצאי דופן. לגבי חנייה - תפסיקי לדבר ותצאי להסתכל! יש הרבה חנייה באיזור התעשייה! אולי מפריע לך שלא מצאת מקום בדיוק מתחת לבית הקפה שרצית לשבת בו, אבל כשיש ריכוז כזה של אנשים במקום אחד זה בסדר ללכת שלוש דקות ברגל. יש חניון במשכית ממש, באמצע שורת בתי הקפה והפאבים, יש חניון חדש מאחוריו בגלגלי הפלדה, שהוא חניון גדול, יש גם במנופים חניון וכמובן שיש חניות לכל אורך הרחובות שנקר, המנופים, וברחוב הדרומי שמקביל למנופים ששכחתי את שמו, ולאורך גלגלי הפלדה בשני צידיו. ואחרון חביב - לפני שאת מביעה ביקורת (או יותר נכון במקרה שלך - זלזול), לפחות תהיי בטוחה במה שאת אומרת. "קאט זה בולשיט" זה לא באידיש. 250 37 76

Tami me

New member
תלמדי לקצר

כבר אמרנו לך לא לכתוב ספרים את צודקת כי רק אחוז קטן מהאנשים מנהלים חברת גדולות. מכאן שרק אחוז קטן מן האנשים מתאימים לנהל עיריה ולא כל אחד עיריה צריכה להיות מנוהלת כמו כל עסק - ביעילות, בחסכנות, בחוכמה, ביצירתיות, בנמרצות ועוד אוסף תכונות כאלו. אמנם העיריה איננה מייצרת מוצרכי צריכה רגילים אלא מה שנקרא מוצרים ציבוריים אבל הכישורים לנהל אותה צריכים להיות זהים. מי שאין לו נסיון בניהול מסגרות כלכליות גדולות איננו מתאים לניהול העיריה. זו הסיבה שאנו משלמים הרבה ארנונה ומקבלים מעט שירותים - העיריה בזבזנית ואיננה יעילה בפעולותיה. לא מעניין אותי אילו פקקים היו בתקופת לנדאו. מה שחשוב זה מה שקורה היום. תנסי למצוא חניה בצהריים באיזור משכית. כל האיזור מפוקק. אנשי הרצליה פיתוח הגרים צפונית משם מספרים כי אינם מעיזים לבקר שם באמצע היום. אנגלית דיברתי הרבה לפני שחשבו לעשות אותך. אבל באיזו שפה זה "קאפיש"?

למעלה