חגיגה של כדורגל ב-

אבל הפואנטה של המצעד היא להגיד

אנחנו כאן. בפתח תקווה. בנתנייה. בכפר סבא. לכן עושים מצעדים של מאות אלפים ב-3 ערים מרכזיות ועוד המון אירועים של 3000-2000 בערים קטנטנות. תחשבי מה זה עושה לילד הטן שרוצה להתאבד כי הוא גיי. הוא רואה אנשים בדיוק כמוהו, אנשים שגרים לידו, אנשים שהוא מכיר, והוא מבין שהוא לא היחיד בעולם. ובשבילו נכון, הרוב לא מרחיקים עד לסוף העולם אבל אלה שמהאיזור בהחלט באים. ואגב, הפולייקאים מגיעים לכל מצעד ועצרת כדי להגיד שהם בעד שיוויון לכל בני האדם והם תומכים במאבק ההומואים והלסביות. ואז אחרי חצי שעה הם טסים חזרה הביתה.

מי חיים בסרט?~?!?#~

את רצינית?! מה האכיל אותך בבולשיט הזה? הומואים לא מארגנים את מצעדי הגאווה בתל אביב. נקודה. המארגנת היא עיריית תל אביב. זהו. אף אירגון גאה לא מוכן לשתף עם העירייה פעולה בדיוק בגלל הפרובוקציה. פעם היית במצעדים אחרים? באר שבע? ירושלים? שם אין שום פרובוקציה. בקושי דגל ישראל. אנשים צועדים. זהו. אגב, מה שאת רואה על המשאיות התל אביביות
הם רקדנים סטרייטים כולם שהתאגידים שוכרים בשקל לשעה. פעם היית בעצרת גאווה? במקום להסתכל על הפרובוקציה, איפה עוד את יכולה ללחוץ לציפי לבני את היד ולנהל שיחה קצרצרה עם נינו אבסדזה? המדינה עושה את המצעד פרובוקטיבי. אף אחד מהצועדים אפילו לא רוצה להוריד חולצה. והיא עושה את זה בשביל יחצנות. ברמה הבינלאומית, מדינה נמדדת באירופה ע"פ יחסה לקהילה הגאה. נכון, מטומטם אבל זה המצב. כשרואים את ישראל טובחת בערבים ישר יעלה מערך ההסברה ויצרח שבתל אביב יש אחלה מצעדי גאווה. ואני לחלוטין מתעלם מהעובדה שסטטיסטית רוב המוחלט של הקהילה הגאה מתנגד לכל מצעד גאווה באשר הוא. למה בכל זאת עושים? לכי בטענות למערך ההסברה.
רוב ההומוסקסואלים מחזיקים בדעה שהמצעד גרוע, חלקם חושבים שזה מאבק קטן מידי - ומאבקים קטנים מעוררים אנטיגוניזם ויש עוד מיליון סיבות. נ.ב אני ממש לא רוצה שיתייחסו אליי כמו כולם. אף אחד לא רוצה בזה. אנחנו רוצים שייתחסו אלינו בצדק. ובפעם הבאה שאת מנשקת את חבר שלך לשלום, זכרי שכשאני עושה זאת אני צריך לפרק חבורה של ערסים.

האני, בצדק לא יתייחסו אליך בלי קשר לנטיה

מינית. היום אין צדק בעולם וזה לא משנה אם אתה גיי או סטרייט. הרצון לצדק זה טוב ויפה. בפועל זה לא קורה ולכן המינימום שאפשר לרצות זה התייחסות שווה. וזה כולל בעיני בראש ובראשונה האפשרות להקים משפחה. בין אם זה באמצעות חתונה או אימוץ. למצעדי גאווה בארץ אני לא הולכת. הייתי באחד בתל אביב לפניי כמה שנים וזה היה מזעזע ורחוק ממה שאתה מתאר. כל הפרובוקציות נעשו ע"י בני נוער שיכורים וגאים ושחשבו שהם "מראים לעולם" מה זה. פשוט בדיחה. לעומת זאת בארה"ב הייתי בכמה מצעדים ונכון פריק שואו יש בכל מקום אבל פה לפחות הרגשת שצועדים במטרה מסויימת ולא לשם הפרובוקציה. אז אולי אני לא מבינה בזה כל כך אבל מאיך שזה מצטייר כלפי חוץ זה לא נראה טוב. אגב לפרק חבורה של ערסים זה מבורך בלי קשר למה אתה מנסה לעשות בדרך

זה בדיוק מה שאמרתי!

עזבי את המצעדים בתלא ביב. הם חסרי מטרה. נקודה. המצעדים בשאר המדינה מדהימים כי הקהילה מארגנת אותם ולא הכספים של הממשלה. אין צדק בעולם? פעם היה אסור עליי לעשות אהבה עם החבר שלי. ואז ביטלו בארץ את האיסור פעם היה אסור עליי לשרת בצבא. ואז ביטלו בארץ את האיסור פעם היה לי אסור להירשם כנשוי לבעלי בארץ כשזה דרך מדינה חיצונית שתומכת בנישואים גאים. ואז ביטלו בארץ את האיסור עכשיו אסור לי לערוך חתונה בישראל בלי התערבות ממדינה חיצונית. אנחנו צועדים שיבטלו גם אותו. אם נהיה ציניים כמוך נישאר באותו מצב שאנחנ ו היום, וזה לא מקובל.

אני לא צינית אני מציאותית

לחתור למספר מטרות שהצבתם לעצמך זה נהדר וסביר להניח שאת כולם תצליחו להשיג בבו הזמן אבל אם אתה חושב שעוד 20 שנה המדינה תנהג בצורה צודקת כלפיי כל אזרחיה אתה נאיבי. אין לי בעיה עם אנשים נאיבים או כאלה שמוכנים להילחם עבור מה שהם מאמינים בו, אני איתך. תילחמו עבור כל הזכויות שמגיעות לכם עפ"י חוק. אבל אל תצפה ליחס הוגן בתהליך. כי גם אחרי שיאשרו לכם נישואים חד מיניים אזרחיים במדינה תהיה בטוח שיחלו עליהם אלפי איסורים והגבלות.

איך מציאותית?

מבחינה היסטורית המאבקים הוכיחו את עצמם. כל הזמן השלב עלה. הומואים חיים על העולם רק 40 שנה. עד אז אף אחד לא היה אפילו חושב על לעשות משהו עם הנטייה המינית שלו חוץ מלהתאבד. ואז בשנות ה70, סטונוול קרה. תוך שנה קיבלו ההומואים באמריקה זכויות. אח"כ כאן. אח"כ בכל העולם. ואז זכויות לנישואין, פונדקאות, זוגיות, משאבי המדינה ועוד. הקהילה הגאה השיגה ב-40 שנות מאבק את מה ששום קבוצה לא הצליחה להשיג ולכן אסור לחשוב שלא נשיג עוד כלום. נשיג ואנחנו עדיין משיגים. כל הזמן ההצעה בכנסת לנישואים אזרחיים מקבלת עוד תמיכה. הינה, השנה רק הקימו בכנסת את שדולת המאבק בהומופוביה עם חברי כנסת מכל קצוות הקשת הפוליטית.

אני רואה שחור אתה רואה לבן

אין טעם להתווכח על זה ובטח שלא כאן בפורום. אין לי שום רצון להמשיך את הדיון הזה. ונותר לי רק לאחל לך בהצלחה עם כל המאבקים שלכם.

אני שמח שנהנית מהבדיחה

כי ממחקרים שנערכו גילו כבר שהסברה שרוב ההומואים מחפשים סקס מצוצה מהאצבע ולמען האמת עד לגיל 30 רוב הגברים ההטרוסקסואליים לא מעוניינים במערכת יחסים קבועה עם אישה, ועד גיל 30 רוב הגברים ההומוסקסואליים מעוניינים במערכת יחסים קבועה ואקסקלוסובית עם גבר. שרלילות יהיו תמיד, סטרייטים, לסביות, הומואים וכו'. אבל זה מטומטם שזו הסיבה למה לחשוב שטנה על קבוצה מסוימת של מאות אלפי בני אדם רק במדינת ישראל.

אבל למה אתה נכנס למגננה כל פעם שמעלים

את הנושא? אני חושבת שאתה נמצא בפורום מספיק זמן כדי לדעת שאף אחת פה לא הומופובית ולאף אחת אין בעיה עם הומואים או לסביות וש-90% מהדברים פה נאמרים בצחוק. ברגע שכל דבר שנאמר כאן אתה הופך לעלבון אישי זה פוגם בהנאה שבכתיבה בפורום. לא כל פעם שזורקים פה עומו או לאסביט זה במטרה להעליב או לפגוע בך. ברגע שתבין את זה יהיה לכולנו נעים יותר בפורום

נסי לדמיין את ההודעה הבאה:

את הנושא? אני חושבת שאתה נמצא בפורום מספיק זמן כדי לדעת שאף אחת פה לא אנטישמית ולאף אחת אין בעיה עם יהודים וש-90% מהדברים פה נאמרים בצחוק. ברגע שכל דבר שנאמר כאן אתה הופך לעלבון אישי זה פוגם בהנאה שבכתיבה בפורום. לא כל פעם שזורקים פה "איזה יהודי" או "יהודון" זה במטרה להעליב או לפגוע בך. ברגע שתבין את זה יהיה לכולנו נעים יותר בפורום. יש הבדל בין להגיד "איזה יהודי אתה" לבין להגיד שאני מגעיל כי אני יהודי.

אודה לך מאוד אם לא תכניס לי מילים לפה

לא טענתי ולו לרגע אחד שאתה או הומואים דוחים אותי. דוחה אותי המילה "בולבול" כיוון שבעיניי זה מתייחס לאיבר של ילד בן חמש ומצטערת אם המחשבה על סקס עם ילד בן 5 דוחה אותי. את התגובה הזו הפניתי כלפיי דילן שאני בטוחה שהבינה אותי. אם אתה מחפש לקרוא בין השורות ולהיעלב מדברים שלא נאמרו, שיבושם לך.

העניין הוא שבולבלים קיימים גם אצל בני 20

והשמועות אומרות גם על בני 50. ולכן אני לא מצטער לרגע שטעיתי לחשוב שדיברת דווקא על ילדים. ואני רחוק שנות אור מלהיעלב ממך. אם הייתי נעלב מכל פאקצה שחושבת שהומואים זה מגעיל (כפי שהשתמע מההודעה ההיא שלך) לא היה לי זמן להציק לך בפורום

וכמובן

אם יש לך הצעות נוספות חוץ מהמצעד איך לחתור לשיוויון, אני מוכן לשמוע בשימחה. כמובן, במשך 40 שנה לא חשבו על משהו אחר (אני לא מתייחס כמובן להצעות חוק וכו' שגם ככה מוצעות כל הזמן), אבל אני אשמח.

LeAnnDylan

Well-known member
תגידו לי אתם אמיתיים?

מה אתם רבים פה
תריבו במסרים

המסרים שלי לא עובדים

בגלל זה לוקח לי כ"כ הרבה זמן להגיב על תגובות, אני לא מקבל התראהXD

LeAnnDylan

Well-known member
ככה זה כשנעים בין יותר מידי פורומים גאים

קשה לעמוד בקצב
אני נכנסת פשוט לעמוד הבית ושם בתפוז אישי מופיעות לי כל התגובות האחרונות שקיבלתי. או שאני פשוט נכנסת לכאן או לאיידול שזה שני הפורומים היחידים שאני נכנסת אליהם בכל מקרה. וחוץ מהחפירות של שניכם אין שום דבר חדש

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ככה עשיתי בהתחלה אבל אז גיליתי שיש יותר מידי הודעות שפיספסתיXD

למעלה