חגיגה של תחרויות ב-

DontEvenBlink

New member
תודה רבה לכולם! ../images/Emo140.gif

היא בהחלט אוהבת דוקטור הו, והיא גם הכירה לי את התוכנית. התגובות שלכם גרמו לי להעריך יותר את מה שעשיתי, אז תודה.
היום יש לה יום הולדת, אבל היא בחו"ל כרגע.
כשהיא תחזור אני אתן לה את זה.

תמיד תעריכי את מה שעשית.

גם אם לא יצא כמו שרצית השקעת בזה עבודה ומחשבה וזה חשוב כמו התוצאה הסופית. ואם את לא מרוצה מאיך שזה יצא תמיד אפשר להשתפר, אבל זה לא גורע מהעשייה שלך. וזה גם יצא מקסים

מוגלי7

New member
זה די מעצבן.

אהבתי שהם החליפו מלווה כל עונה-שתיים. במקרה של איימי פונד, אני מבין למה השאירו אותה לעונה 6, בעקבות התפתחות העלילה. אבל אין כל סיבה להשאיר אותה לעונה 7.

shahar katz

New member
יש שמועה

שאני לא ממש מאמין לה, אבל אם היא ממשיכה לעונה הבאה אז יש מצב שזה נכון כי זה יפתח עוד חלק שלם לדמות שלה. השמועה אומרת שבסוף העונה נגלה שאיימי עקבה אחרי הדוקטור שנים בלי שידע על כך.

MispIaced

New member
מן הסתם ניסתה לאתר אותו

הוא היה ה"חבר דמיוני" שלה מגיל כמה, 7?

whoisthis

New member
איימי פונד היא מגניבה

אבל השחקנית באמת לא יודעת לשחק... אבל הדמות של איימי היא מצחיקה וצעירה ומרעננת... היא חמודה, לא יותר מזה, והיא הספיקה לי לעונה אחת
עכשיו תביאו מישהי יותר טובה D: תגרמו איכשהו למלודי (ריבר) ללוות את דוקטור בזמן הנכון או שתביאו מישהי חדשה

whoisthis

New member
אין פה ספוילר אני חושב

ידוע שריבר והדוקטור לא פוגשים זה את זה בזמן הנכון זה עוד מהעונה הקודמת שכבר משודרת בארץ

../images/Emo58.gif לעונה 6 מעליי.

השם מלודי פונד מוזכר רק בעונה 6 וכשאתה כותב "מלודי (ריבר)" זה מספייר לאנשים את סוף החצי הראשון של העונה.

M00PS

New member
אווווף למה? ../images/Emo10.gif

יש לה אופי של בצל קלוף.

Outplay

New member
../images/Emo207.gif העלייה של החלק השני של העונה

לפי ויקיפדיה, העונה חוזרת ב27 לאוגוסט 2011 בארצות הברית, מישהו יודע אם זה יהיה לפני או אחרי בריטניה?

Lior Knight

New member
טכנית זה אחרי בריטניה

כי גם בבריטניה זה משודר ב27/8 אבל בגלל הפרש שעות מדובר על שידור לפני ארה"ב.

Lior Knight

New member
נראה לי וויתרו על אוקטובר כי

מדובר ב6 שבועות של שידור, זה כמעט חודשיים אז זה יוצא יותר מדי צמוד לספיישל חג המולד. חוץ מזה ששת הפרקים האחרונים של שרה ג'יין אמורים להיות משודרים באוקטובר גם כן.

למעלה