חגיגות המכירה ה400 שלי!

סיגליתא

New member
טלי חמודה, אמנם דיברנו השבוע, אבל תדעי

לך שאני מלאה הערצה אליך, כל הכבוד!!!!!!!! שכן יירבו המכירות, הלוואי על כולנו

onor

New member
יפה שלי המון המון מזל טוב!!../images/Emo24.gif

המון תודה על הטיפים הנהדרים וכמובן על העזרה הרבה שנתת לי בהתחלה שלי.... אין ספק שאת מוכשרת בטירוף ולא סתם שהחנות שלך מצליחה בטירוף! יאללה מחכה כבר לחגיגות האלף שלך, זה בטח לא יקח עוד הרבה זמן :)

dnicecraft

New member
קודם כול, מזל טוב והמשך מכירות מוצלח.

מאוד מרשים הסיכום שנתת וכלל לא הלאית. תודה שחלקת איתנו את התובנות שלך, ואם יש לך עוד, אני אשמח מאוד לשמוע. אני מבלה די הרבה שעות סביב העיסוק באטסי, אבל בינתיים העסק לא ממש ממריא. אעבור בקפידה על הסעיפים שכתבת ואנסה לשפר. האם את מקושרת גם ברשתות החברתיות - פייסבוק ודומיו? בכל מקרה, מזל טוב! מחכה לחגיגות האלף שלך בקרוב.

HILAmDESIGN

New member
בשעה טובה ומוצלחת

איזה כיף לשמוע, מצטרפת לכל הנאמר וגם תודה אישית על כל העזרה והטיפים שנתת לי בשביל לפתוח את החנות שלי. מאחלת לך להמשיך ככה ואפילו יותר - השמיים הם הגבול...

shelly47

New member
יפה כתבת וכל הכבוד על ההישג

ישר כח !! אני מאד נהנית מהשמלה שרכשתי ממך :)) טלי

המון מזל טוב!!! תודה רבה, זה מקסים

שחשבת עלינו וכתבת את זה וזה באמת מעיד על אופייך הנפלא. אני מאחלת לך המון המון בהצלחה !!! נ.ב. אף פעפ לא נמאס לנו מעצות טובות, נהפוך הוא

חגיתל

New member
מזל-טוב!!!!! והמון תודות על הטיפים הנפלאים!!!

מאחלת לך הרבה מכירות והצלחות!!!!

efiwarsh

New member
אלופה../images/Emo47.gifכל הכבוד!!!והמון תודה על השיתוף

מקווה שנחגוג במהרה את האלף הראשון...

iriss22

New member
מזל טוב, שיהיה לך המון בהצלחה, תודה שחלקת

איתנו את התובנות והנסיון שלך!

papalupa

New member
קודם כל המון מזל טוב

אין ספק שזו תוצאה של עבודה קשה, יצירתיות ואהבה למה שאת עושה. תודה על הטיפים. ופה זה מעלה לי תהייה מה עלי לעשות. פתחתי את החנות לפני יותר משלושה חודשים וחוץ מלבבות ופרגונים לא קרה כלום. נורא קשה לי לחשוב על סגירת החנות ופתיחת חדשה כי לקח לי זמן למצוא את השם לחנות ואתו לא ניתן לקחת איתי לשום מקום. אני לא מצליחה להבין את זה. כל פעם שהעלתי את עצמי לדוכן הביקורות אמרו לי שאולי זה קשור לזה שיש מעט מוצרים. אני לא לגמרי בטוחה שזה נכון לחלוטין. אני משוטטת באטסי ומוצאת חנויות עם מעט פריטים שעדיין זוכות למכירות יפות. אולי זה קשור לתמחור? עכשיו אני שוקלת גם לקחת קורס בשיווק באינטרנט בתקווה שהידע יפתח לי ערוצים נוספים לחשיפה. כשפתחתי את החנות הייתי תמימה וחשבתי שהמכירה הראשונה תיכף מגיעה, אבל לא הייתי מאמינה שזה יקח כל כך הרבה זמן. בכל מקרה בימים הקרובים אעלה לחנות עוד פריטים. מנסה להישאר אופטימית, אבל קצת קשה. אשמח לכל ביקורת, עצה או מחשבה.

למעלה