חגיגות הסילבסטר בשידור חי

מרה"ש תפוז לא התלהבו ככה!../images/Emo46.gif

סתם.....הייתי חייבת!
אבל מיציתי את הויכוח אז אל תגיב!

y e t i

New member
אם לא תפסיקי לצעוק ..

אני סוגר לך את הפה עם איזולירבנד-חבלה .

ככה זה הגויים..

עושים רעש וצילצולים מכל דבר..
אנחנו היהודים, יותר אינטימיים

אנחנו היהודים עושים רעש

וצלצולים בחגים שלהם לעומת הגויים שבחגים שלנו זה בשינוי קל- רעש ופיצוצים בכוונה את מדליקה אותי הא??? יטי אתה שקט

y e t i

New member
אנחנו היהודים עושים מה בזובי שלנו ..

וככל שתמהרי לקלוט את זה יהיו לך חיים טובים יותר . לא מבין איך עד עכשיו לא טיפלו בך באמצעות שוקים חשמליים .

אין לי בעיה עם העושים מה שבז....שלהם

הבעיה עם אלה שעושים בלי טיפת מחשבה, שכל, חוכמה.... איזולירבנד, שוקים חשמליים..... חחחחחחחח סדרת חינוך? מסכנה אשתך לכשתהיה

y e t i

New member
נו בטח ..

ומכל הנשים בעולם דווקא את מעבירה ביקורת על מה שאחרים עושים ..שום דבר אישי , אבל בלי המגזר שלך החיים שלנו היו הרבה יותר טובים . והסירי דאגה מליבך בעניין זוגתי או אישתי - אף אחת עדיין לא התלוננה .

האיזולירבנד בטח מנע מהן ../images/Emo6.gif

יודע מה ההבדל ביני לבינך? יש הרבה(ב"ה שלא עשני כמותך!) אבל ההבדל הכי מהותי הוא שאני מגיבה לגופן של ההודעות ואתה מגיב לגופו של המגיב, השיטה הכי קלה וזולה כשאין מה להגיד

y e t i

New member
טעות .

זאת השיטה הכי טובה מתי שמובן לך עם מי אתה מדבר . אל תחמיאי לעצמך אין כאן עניין לגופו של מגיב כיוון שאנחנו לא מכירים , הטיפשות שלך היא בסה"כ אמצעי להעביר את הזמן בעבודה. ביום רגיל יקירתי מאנשים כמוך אני עושה פורפרה ,ולא בגלל שיש משהו אישי נגדך אלא רק בגלל שברמה אישית לא מסמפט בלשון המעטה את עובדי האלילים לובשי השחורים ,שבכל שני וחמישי ממציאים לנו את התנ"ך מחדש וחושבים שהם יותר יהודים ממני .

למעלה