ה הדRי New member 31/12/07 #51 זה הרי ידוע ש................. הפכים נמשכים אחד לשני yeti, לא מקנאה בך בכלל
ל לימונדה30 New member 31/12/07 #56 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
ה הדRי New member 31/12/07 #64 מה את ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ?.... מה עם הדיסק של ציון גולן א'אורסססססס?
מה את ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ?.... מה עם הדיסק של ציון גולן א'אורסססססס?
ה האישה והאגדה New member 31/12/07 #49 לפי המילון זה בכלל ככה - אולת בכתיב מלא זה איולת/איוולת. כתבתי איולת שזה הכי קרוב למקור כדי שכסיל כמוך יבין משום שזה בלי ניקוד פה מי האידיוט עכשיו .. (תמיד)
לפי המילון זה בכלל ככה - אולת בכתיב מלא זה איולת/איוולת. כתבתי איולת שזה הכי קרוב למקור כדי שכסיל כמוך יבין משום שזה בלי ניקוד פה מי האידיוט עכשיו .. (תמיד)
ל לי לו ש New member 31/12/07 #52 ../images/Emo6.gif דייי../images/Emo88.gif.. תמשיכוווו חחח../images/Emo6.gif
S soofgania New member 31/12/07 #73 אני מודה שגם אני חשבתי על זה../images/Emo6.gif אותו סגנון תגובות..רק שפני בובה בעד סושי והשניה תכף תקיא אותו הוא לא כשר
אני מודה שגם אני חשבתי על זה../images/Emo6.gif אותו סגנון תגובות..רק שפני בובה בעד סושי והשניה תכף תקיא אותו הוא לא כשר