1. את השער של יניב קטן נגד מנצ'סטר במשחק הראשון.(השער הראשון של מכבי חיפה בליגת האלופות,בהפסד 5:2) 2.השער של רומן פץ נגד טורפדו מוסקווה בגביע אירופה למחזיקות גביע שקבע 2:1 למכבי חיפה (לאחר מכן הבקיע שי הולצמן שער בדקות האחרונות שהעלה אותנו שלב נוסף בדרך לרבע הגמר נגד פארמה שהיתה אז אימפריה). מהלך השער: רומן פץ קיבל כדור 40 מטר מהשער התקדם והתקדם (כל קריית אליעזר צועק: SHOT) והפציץ מ30 מטר את החיבורים.
כולנו נזכור את המשחק הזה בגלל צעקותיו של הפרשן(שכחתי מי זה,נראה לי מאיר איינשטיין)"הולצמן ,לא,ו-שער של הולצמן..." פשש רק להיזכר בזה...אין עליו,הוא היה החילוף הכי טוב בעולם...
ב-93-94...שער מדהים! גם היו שערים ענקיים של עטר ברקו,ומזרחי באותה עונה. גם השער של בניון נגד אשדוד שהוא הקפיץ מעל 2 שחקנים ואז מעל השוער היה מדהים..וכמובן השערים מליגת האלופות.
את מלמיליאן הוא עבר בפוקס..וכל השאר היה בגלל אפיסת כוחות(לא לשכוח שהיה מדובר בדקות האחרונות של המשחק),סך הכל לא חסר שערים כאלה..כל הריגוש שלו היה זה השיויון המדהים בדקה ה-90..והחזרה של חיפה במגרש. באותה מידה הייתי יכול גם להזכיר את השער של רובן באותו משחק..גם פוקס לא קטן בכלל
אין דבר כזה לעבור בפוקס ! נכון , היו בהיסטוריה גולים דומים ( מארדונה 86 נגד אנגליה ) אבל לא בדקה קריטית כזו ושער דרמטי שכזה . אין מה להשוות בין השער של רובן לשער של מזרחי , של רובן באמת היה פוקסי .
ממש ביזיון!זה לא משנה מה הוא חושב על יענקלה,הוא היה חייב להגיע! וכל מי שהצדיק אותו עד עכשיו ,מה תגידו עכשיו??הוא הוכיח שהוא לא אוהב את המועדון,אלא את הריח של הדולרים!איחס בא לי להקיא ממנו!!!
הוא חושב רק על הדולרים? רק כסף מעניין אותו? אני מניח שגם אתה לא היית בא לחגיגות של מקום שאתה אוהב,אבל מצד שני תרגיש לא רצוי כי ירקו לך בפנים שבכית מול התקשורת ואמרת שאתה רוצה לחזור למועדון הנעורים שלך,ואני בטוח שממש לא היית רוצה לחזור למקום שיהיה מלא באוהדים שחלקם שרים מידי שבת שיר עליך שכולל את המקצוע של אמא שלך וכמה עצות איך להתנהג ואיזה בגדים ללבוש. שנותנים לך סתירה בלחי אחד,אני בטוח שאתה לא תפנה את הלחי השניה..כך גם ברקו.
רק שאייל קיבל כבר סטירה אחת מההנהלה שלא קיבלה אותו ושניה מהאוהדים שמקללים אותו ושרים עליו שירים מבזים. אני בטוחה שהוא לא רוצה להמשיך להיות הקורבן לשיעמום של אוהדי מכבי חיפה (אלו שנגדו) ולא רוצה להמשיך ללקק למי שירק לו בפרצוף. צודק מאה אחוז.
אם מישהו בוגד בחיפה זה אתם שאין לכם כבוד לסמל. איך אתה יכול להגיד "בוגד" וגם "בואי לא נפתח את זה מחדש" באותו משפט??? האוהדים שלא תומכים בו ומי שלא קיבל אותו הם הבוגדים. בוגדים בסמל שניקרא מכבי חיפה.