חג אורים שמח וטבלת המליונרים

aviriv

New member
סרבנו לשרת בשטחים

התקשורת המכורה מנסה לעשות שטיפת מוח לאזרחים כנגד סרבני השרות בשטחים. הממשלה חייבת להבין שזמנה עבר. היא נכשלה בהקניית בטחון אישי לאזרחי המדינה, בהקניית בטחון מפני האויב הערבי, בחינוך שירד במהירות למדרגה של מדינה נחשלת, בשרותי בריאות המידרדרים לאסון לאומי, בהגדלת פערים חברתיים ע"י העשרת העשירים וגרימת התמוטטות המעמד הבינוני ועוד ארוכה הרשימה. הסרבנים הם רק בטוי ראשוני לאי שביעות הרצון מתפקוד הממשלה והיאוש הפושה בעם שאינו רואה אור בקצה המנהרה................

yaely2

New member
מנהל
חג אורים שמח וטבלת המליונרים../images/Emo77.gif

שלום חברים, בוקר טוב וחג אורים שמח.
לפי הגדרת מנורה ואמי (וגם שלי) אנחנו מיליונרים. רציתי לסבר את עיניכם שלמעלה בדף הזה יש רבוע תכלת ועליו פס כחול כהה שכתוב בו "טאגליינס". אם תלחצו על המילה הזאת תקבלו "לחברים החדשים נא צרפו את יום ההולדת שלכם.." ואם תלחצו גם על זה תקבלו את טבלת ימי ההולדת שלנו המיליונרים ולאו דווקא בכסף. הרבה אור ואהבה יעלי

נֵנָה

New member
ברוך בואך לביתנו החם והנעים אביריב

בקשר לתקשורת, אף פעם היא לא השפיעה עלי בדעותי ... אני חושבת שמי שבעד יישאר בעד ומי שנגד יישאר נגד ... בסה"כ לכולם נמאס מהמצב הזה ומהשחיתות שפושה בכל פינה בארץ מלמעלה אצל השבעים ועד האלימות שנובעת מתוך יאוש אצל הרעבים ... וכפי שאתה אומר, זוהי רק ההתחלה ... בסוף הבלון הזה יהיה חייב להתפוצץ.

נֵנָה

New member
לכן, אנחנו כאן, משתדלים שלא לעסוק

בפוליטיקה ... כדי לא להעכיר את רוחנו, לראות את הצד הטוב שבאדם ולשמוח כמה שאפשר ...
תראה את המשפט שכתוב אצלי למטה בחתימה ...
חיים רק פעם אחת ...

aviriv

New member
סרבנות

ננה - בתשובה לשאלתך הר"מ למה אתה מתכוון שאתה כותב: "אנו מופיעים בתקשורת כמו אידיוטים גמורים מגלים פחדנות ומורך לב והערבים יודעים היטב היטב לקרא בין השורות" . הרי זה בדיוק מה שאממי כתבה ... וכוונת שניכם שונה בתכלית השינוי... אני מתכוון לכך שאנחנו מדברים כל הזמן בתקשורת שאם הערבי יהיו ילדים טובים נדבר איתם וכמו כן אם ניסוג חד צדדית הם יתקפו אותנו ויחשבו כי אנחנו נסוגים כי אנו פוחדים מהם. אל דברים שאינם ראויים להאמר ולהשמע באזני האויב. האויב יודע טוב מאד איפה הבטן הרכה שלנו ולא צריך למסור לו נקודות תורפה נוספות שלנו ויש לנו נקודות תורפה כמו לכל אחד ואולי יותר.

aviriv

New member
סרבנים

אנחנו שלא כמו בעבר לא יודעים איך לטפל בענין הערבי. הערבי כשמפנים לו את הגב תוקע לך סכין בגב זו תכונה ידועה ומוכר אל אשהפעם אנחנו מפנים להם הרבה גבות לא מתוך פחדנות אלא מתוך כך שאיבדנו את השליטה על הענינים מרוב רצון לרצות את כל העולם. פעם היינו חזקים בהחלטות ובבצוע היום אנו כושלים בכך. אבל בואו נעזוב קצת את הפוליטיקה ונדבר על דברים שמחים וטובים.

emmy5

New member
AVIRIVהאם אתה או אחר מסרב../images/Emo41.gif

זה עוזר למשהו? המצב כל כך קשה ,וזה עושה לנו יותר גרוע...היריב שלנו מרוצה מהמצב שאנחנו נמצאים ,פתאום הם הגיבורים ,ואנחנו הפחדנים , המרחמים עליהם ....לעולם לא נצליח בצורה כזו ...כאן אנחנו חייבים להיות רעים וחזקים עם כל הכאב שעושה לנו ...אתה חושב שאני רוצה שהנכדים שלי יהיו חיילים...אבל אין לנו בריירה....אז חבר... בוא נשאיר את הפוליטיקה בצד ,יהיה לנו כמה רגעים יפים במקום הזה ....משחקים בנדמלי,חולמים לזמנים יותר יפים חג שמח וברוך הבא בין חברים

aviriv

New member
סרבנים

אני מסכים עם הרצון לחיות בחלום אבל לא עם הדרך. אפשר כמו שאומרים להנות משני העולמות כלומר לחיו בחלום ויחד עם זה לדבר על הבעיה ולהיות שותפים למה שקורה לנו ולא הליות שאננים ולסמוך רק על אחרים שינהלו בשבילנו את הדברים בצורה כושלת שתוביל אותנו לאבדון. אני לא מהסרבנים. אני כבר הרבה מעבר לגיל המילואים. בזמני לא הייו מעלים דבר כזה על הדעת. בזמננו הי עושים את הדברים בשקט ולא מסגירים לאויב את הרגשות ואת כל הסודות. היום הכל כאן כמו בפיליטון של דודו טופז. לעשות מה שעושים עם אשה ולרוץ לספר לחברה. כל אחד נהיה פרשן וכולם בתחרות בכל אמצעי התקשורת. אנו מופיעים בתקשורת כמו אידיוטים גמורים מגלים פחדנות ומורך לב והערבים יודעים היטב היטב לקרא בין השורות. אב באמת בואי נעזוב את זה ונדבר על דברים שמחים. קודם כל נעים להכירך. מאחל לך חג שמח וערב נעים עם סופגניות טעימו (ונא לא להגזים באכילתן)

מנורה

New member
אביריב ברוך הבא בצל קורתנו../images/Emo82.gif

אנחנו פה בפורום שוכחים לזמן קצר את הצרות ונהנים מהחברותה בשמחה ובחיוך וגם אתה מוזמן לחגוג איתנו את החגים ימי ההולדת ארוחות בוקר וצהרים וכוס קפה

emmy5

New member
מנורה, זה בדיוק מה שאנחנו צריכים

ערב טוב , נדליק ביחד נר חנוכה. חג שמח !!!

נֵנָה

New member
wow אממי, קנית לנו מתנות לחג?../images/Emo51.gif

מה קנית לי? האריזה סגורה ואני לא יכולה לפתוח

dani 123

New member
ערב טוב,

לדעתי הסרבנים נגד הדמוקרטיה ולא נגד המצב במדינה עדין שולטת ממשלה שנבחרה כחוק אפילו שאינה לרוחי. גם הסרבנים למינהם ותומכיהם צריכים להבין שכל זמן שיש לממשלה רוב מעשיה הם חוקיים. להזכירכם לפני שנים רבות אחד בן אהרון סרב לקבל את תוצאות הבחירות מאחר ומפלגתו הפסידה את השלטון והצעתו היתה להחליף את העם. באופן כללי פורום זה לא מיועד לטפל בפוליטיקה ולשם שמירה עליו אנא המנעו מהטיפול בנושא זה

aviriv

New member
סרבנים

היי בת דודתי החמודה. אכן את צודקת באומרך : "הכלב הוא היצור היחידי עלי אדמות שאוהב אותך יותר משהוא אוהב את עצמו"

נֵנָה

New member
אה האאא ../images/Emo8.gif ברוך הבא לפורומנו

הנהדר, סוף סוף ...
רק לא לריב עם הילדים ... ולשמוע בקול המורים ... אחרת אספר לאבא ...

aviriv

New member
סרבנות

ערב טוב מנורה. תודה עבור ברכת קבלת הפנים החמה. את התשובה הר"מ עניתי לחברתך emmy ואני מאחל גם לך ערב נעים וכמו שאמרת נהנה זה בחברתו של זו לשעה קלה ואלי ארוכה.......... אני מסכים עם הרצון לחיות בחלום אבל לא עם הדרך. אפשר כמו שאומרים להנות משני העולמות כלומר לחיו בחלום ויחד עם זה לדבר על הבעיה ולהיות שותפים למה שקורה לנו ולא הליות שאננים ולסמוך רק על אחרים שינהלו בשבילנו את הדברים בצורה כושלת שתוביל אותנו לאבדון. אני לא מהסרבנים. אני כבר הרבה מעבר לגיל המילואים. בזמני לא הייו מעלים דבר כזה על הדעת. בזמננו הי עושים את הדברים בשקט ולא מסגירים לאויב את הרגשות ואת כל הסודות. היום הכל כאן כמו בפיליטון של דודו טופז. לעשות מה שעושים עם אשה ולרוץ לספר לחברה. כל אחד נהיה פרשן וכולם בתחרות בכל אמצעי התקשורת. אנו מופיעים בתקשורת כמו אידיוטים גמורים מגלים פחדנות ומורך לב והערבים יודעים היטב היטב לקרא בין השורות. אב באמת בואי נעזוב את זה ונדבר על דברים שמחים. קודם כל נעים להכירך. מאחל לך חג שמח וערב נעים עם סופגניות טעימו (ונא לא להגזים באכילתן)

dani 123

New member
אבי ריב ומדון

עבור לפורום אחר והמנע מלעורר כאן ריב ומדון

נֵנָה

New member
או קיי, אני בוחרת את החנוכיה היפה

מזכוכית
תודה לך אממי חמודה שלי

למעלה