חג אורים שמח וטבלת המליונרים

נֵנָה

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo6.gif - שמחה ולא דואגת ../images/Emo45.gif

נהנית מהשירים בכיף
אבל, אני מקווה שאתה זוכר אותו ... קולו הנעים והחזק ממש מהדהד בראשי, שר את השיר הזה ... אל תרים ידיים, המשך לחפש ... אגב, האם הצלחת בכלל למצוא שירים בביצועו של פרנקי ליין ? זה ממש קשה ...

נֵנָה

New member
איזה קול יפה חזק וצלול ../images/Emo124.gif

זה חייב להיות הוא ששר את השיר שדיברתי עליו ... ואם לא הוא, אז זמר עם קול מאד דומה ...
רדרד

נֵנָה

New member
במחשבה שנייה, אני חושבת שזה

זמר אחר ... עם קול יפה נעים וחזק אך קצת יותר רך ורומנטי ופחות טנורי מפרנקי ליין ... אני מקווה שבסוף איזכר מי הזמר ...

aviriv

New member
שירים של פרנקי ליין

איך כותבים פרנקי ליין באנגלית ? זה חשוב מאד לחיפוש שירים שלו. האם חיפשת בקאזא ?

נֵנָה

New member
חיפשתי בקאזה אך לא מצאתי את השיר

המסוים הזה ... השם שבאנגלית נכתב כך: FRANKEY LAINE אבל כנראה שלא הוא שר את השיר שאני מחפשת, אלא זמר אחר ... מכיר את השיר? בסוף כל בית מופיע השורה "THE SUMMER IS OVER" ...

נֵנָה

New member
../images/Emo124.gif רדרד ../images/Emo45.gif מצאתי את שם הזמר

שם הזמר: FRANK IFIELD
וזה אותו שיר ששרה דסטי ספרינגפילד שנקרא: SUMMER IS OVER אנא, נסה למצוא אותו עכשיו

נֵנָה

New member
הוא שר גם את השיר ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif

I REMEMBER YOU - במלה you הוא מעלה את הטון בשירת "יודל" - זוכר?

redredole

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo168.gif

וחג שמח בנר רביעי ליעלי השיר שבקשת נקרא BLOWING IN THE WIND שרים אותו פיטר פול ומרי.

נֵנָה

New member
לרדרד ../images/Emo51.gif על השיר הנהדר ../images/Emo140.gif

אני עדיין מחפשת את השיר "THE SUMMER IS OVER" בביצוע הזמר המקורי שאיני זוכרת את שמו (אולי, אולי זה FRANKEY LAINE אבל לא בטוחה ...)

נֵנָה

New member
מכירים אך תמיד משעשע ../images/Emo151.gif

שמות, שמות, שמות הנפטר: יובל למנוחות הזונה: אור גזמה הגנן: מישה תָל הזונה ממין זכר:עוזי יונטוב השוטר: נתן לידוח המצילה: אניטה בעתי אסיר נמלט: ירמי קְלט הנגמלת: דפנה קי הנהג מונית: סמי זבוטינסקי המרוקאי: צר לי הנהג: סמי טריילר המכוערת: יפה לולה מורה לנהיגה: שמחה גורה טסטר: מוטי לוכים טייסים: אבי רון, אלי קופטר שופט: דן אותי חולת הכלבת: מינה שָכותי מאפרת: תיקי פור שוטר: סמי סביב אנורקסית: מילי גרם זמר: רם קול מתאגרפת: רבקה שה גננית: מינה צמח מורה להתעמלות: ברי צָקָלה מורה: בני מוס ממציאת החזייה: קרלה בציצי ממציא התחתונים: קרלו בטוסיק מוכר הפלאפל: שימחה מוצים מוכרת נעליים: עדי דאס אופטומטריסטית: עדה שוט מורה: עזרא חוט מורה למטמתיקה: אנה ליזה, אסי מטרי מסריח: אסף לוץ מדריך ליוגה: בני חוטה רסר האתיופי: שימטה כומתה טבח האתיופי: נגסת בגמבה סרסור הגרוזיני: בואי שבילי בעל החניון: מיכה נָפו שרת: בועז אורלי תקליטן: איתן מיך חשמלאי: מיקי בָתָאור אופה: מרקו ראסון פסיכולוג: מוטי בַציה מר עולם: מיכה זק נהגת האוטובוס: תמי טְאן מתקן המעליות: אלי וֵייטור אחות: בטי פול ארכיאולוגית: רעומה מצאתי מלצר: מתי שְטוּ דוגמנית ערביה: עלילה מסלול רוסי מסומם: אלכס סְטזי מדריכת טיולים: ראותה תבור פקח תנועה: נתן לודוך ממציאת החזייה: שולה נפלולה מוכר הפלאפל המפורסם: שימחה ריף אישה הכי זקנה בעולם: גילה זהב החשפן הכי מפורסם במדינה: פנחס סוף חברה של אייל-גולן: צילה חלון המורה לספורט: צילה רוץ הפרוצה: חוה יטמין הבתולה: מינה גבה הטיסת: בטי סָקָלה הערבי המסומם: בסאם שקע האפסנאי: מיכה טַמפו הדוגמנית: מאיה פֶבּה הקמצן: איציק ספנסיב המוכרת בגדים: שרה פאן הדיאטנית: לורה זיתה הספר: מיכה פַפְלו המרקיד: ניר קודה הטכנאים: קרן לייזר, רם קול הנהגת-שמחה גורה הפסיכולוגית-ציפורה נפש הבחור המעופף-אלי קופטר המורה ליוגה-ניר געתי הזקנה עם הקמטים-אורנה פוּל זה עם הראש בעננים-אבי רון הומו-עמית רומם רוסי מסומם-אלכס טזי תקליטן-איתן מיך ארכיאולוג-מיכה פרפו ארכיאולוגית-ראומה מצאתי מדריכת טיולים-ראותה בור אפסנאי-מיכה טומפו פקח חניה-מיכה נפו מוכרת הבגדים-שרה פאן מזכירה-אתי פרון מאפרת-תיקי פור חוקר-מישה דד הטקליטן-עדי ג'יי פסיכולוגית-עלמה נדבר מסוממת ספרדיה-מרי חואנה אלחוטנית-רות תבור מוכר בחנות ספרים-סימה נִיה שברירה-עדי נה הליכודנית-אסף סוף הגומרת-אור גזמה המחפש-טים צאלי הערום-רועי מלו המנומס-בני מוס הליצן-מוקי יון הבטוחה בעצמה-אלה מה מחפש הרבה-בן נרות המציל-לוליק פוץ הרגוע-לולה חוץ העולם מצחיק, אז צוחקים

נֵנָה

New member
איזה שם הכי מצא חן בעיניכם ../images/Emo35.gif

בעיני מצא חן במיוחד השם של הטבח האתיופי: נגסת בגמבה ... הוא הכי הצחיק אותי משום מה ...

למעלה