חג אינטרנשיונל שמח לכולנו
.....

חג אינטרנשיונל שמח לכולנו ../images/Emo24.gif .....

בוקר מדהים ומאושר לנו , איזה שבוע משמח מרגש ומדהים שעובר עלינו , חם כל כך שלא מפסיקים להזיע .... הסינגל החדש והשנוי במחלוקת של דנה מתחיל אט אט לחלחל, ביקורות נהדרות על האלבום החדש, שבוע אינטרנשיונל ב Y NET שמקדם את האלבום החדש, נחשפתם כבר לחורבות האהבה המדהים, יום הולדת המרגש, את מוכנה הרוקיסטי, היום לדואט ההסטרי של דנה עם עידן יניב שאי אפשר להשאר אדישים כליו, חגיגה גדולה
..... אז קודם כל מזל טוב לכל מי שכבר רחש את האלבום תפילה בליבי
שהאלבום החדש של דנה יהפוך לרב מכר ויגיע לזהב, אני סקרן ביותר לשמוע את תגובתכם אודות האלבום המופלא הזה ......
טוב אז כפי שכבר שמתם לב כולכם הדואט המדובר השלאגר הבא כבר עלה ב Y NET כולכם מוזמנים לשמוע ולהינות .... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3437805,00.html
ערוץ 24 מפרגן לחדש של דנה אינטרנשיונל - דנה נותנת בראש
http://www.music24.co.il/magazine-article.aspx?mag=829&AspxAutoDetectCookieSupport=1
ביקורת פחות מפרגנת במעריב NRG http://www.nrg.co.il/online/5/ART1/622/171.html
ובכן גולשים יקרים אנו עומדים בפני ראש השנה, שנה נוספת בישראל עומדת להסתיים, ובאופק אנו יכולים כבר להריח את כל הסיכומים, המצעדים, והספיישלים, סביר להניח שדנה שלנו תוכתר בלא מעט מקומות כקאמבק השנה, וש 2 הסינגלים היו מועמדים במצעדים השנתיים, סיכוי של לאב בוי להתברג גבוהה כמובן גבוהים יותר מהסינגל הראשון, ודנה בטח תכנס כמועמדת לזמרת השנה בלא מעט מצעדים, מיותר לציין שפה כוחנו הכי חשוב, במהלך השבועות עמדנו לצד דנה ודאגנו כמה שיותר לקדם את הסינגל ולקדמה לטופ אבל פה דנה חייבת לפחות במספר מצעדים לזכות בתואר זמרת השנה כי זו ללא ספק השנה שלה, האם יש צורך להסביר כמה הדירוגים שלנו חשובים וכמה כח יש לנו ? ..... - ברדיו אמצע הדרך כבר התפרסמה הרשימה הסופית ובמה הסינגלים "לאב בוי" ו "הכל זה לטובה" , ודנה שלנו מועמדת לזמרת השנה .... בהצלחה
האתר הרשמי של רדיו לב המדינה בכתבה על אלבומים חדשים בניהם דנה מוזכרת http://www.91fm.co.il/articleMusic.asp?newsid=202
מתוך האתר charts.co.il דיווח על סינגלים חדשים בניהם "את מוכנה" : היא מוכנה עכשיו יותר מאיי פעם! דנה אינטרנשיונל שפשוט טחנה לנו ת'מוח (וגם שברה את שיא ההשמעות של העשור האחרון בתחנות הרדיו) עם הלאב בוי שלה לא נחה לרגע ומשחררת עוד להיט, שלישי במספר, בשם "את מוכנה" מתוך האלבום החדש שלה "הכל זה לטובה" שצפוי לצאת ב-17 לאוגוסט, כאשר על הסינגל החדש חתום אלי אברמוב (יוצא להקת "הקליק") שנתן בגיטרות בניחוח שנות ה-80.
ומאותו האתר כתבונת על האלבום החדש : http://www.charts.co.il/article_new.asp?id=79 ובכן גולשים הפתחים זוהי יריית הפתיחה, הולך להיות סוער בקרוב, סוף השבוע הקרוב יוקדש כולו לאלבום החדש, כולכם מוזמנים לבקר לשתף להתרגש ולומר כל העולה על רוחכם במסגרת האלבום, כתבת ביקורת שלי תתפרסם בקרוב, ואני יותר מסקרן לשמוע דעתכם על האלבום. לא לשכוח את הכתבה הגדולה העתידה להתפרסם במוסף ידיעות של סוף השבוע הקרוב
שבוע אינטרנשיונל שמח לכולנו .....
תודה ענקית לעופר מנחם שי כרם ודנה אינטרנשיונל שבלעדיהם הפורום לא היה כפי שהוא, ובכל הזמדנות שיש חושבים רק איך לצפר אתכם להפתיע אתכם ולתת לכם את הלב
...... יום נפלא ומרגש....

תשלחו לינק הורדה, בבקשה !

אני עדיין לא שמעתי את השיר הזה ! אוףף איזה באסה שאני תמיד האחרון...פליזז תתנו לינק הורדה לשיר..!

נינט טייב, קיבלה זהב אחרי 24.000 עותקים!

נראה לי שזה בסביבות ה-20.000 או משהו. אין לי מושג. למה, את רוצה לקנות את כולם חחח צוחקים !

זהב - 20 אלף

פלטינה 40 אלף נינט אגב קבלה זהב רק בגלל הזמנות מוקדמות מטורפות של חנויות , המכירות שלה בפועל היו חלשות והחנויות נשארו עם סטוקים ענקיים של דיסקים שלה עד היום.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif באמת ??

חחח לא ידעתי. זה מה שראיתי בגמר של העונה ה-4. תוך יממה של מכירת הדיסק בחנויות, נינט קיבלה - "דיסק זהב". טוב, אם אתה אומר...

אתה לא יודע שאצל נינט זה הכל יחצנות?

ציפו שהדיסק שלה יהיה אחד הנמכרים בכל הזמנים בישראל והשקיעו מאות אלפי דולרים בדיסק שלה , שלא סיפק את הסחורה.

שמעת את הדיסק?

אם לא אז אני כן שמעתי, ואני עד היום לא מבין - על מה היא חשבה? כאילו, למה להוציא דיסק של שיעמום? הנה דנה למשל: היא מוציאה כנראה דיסק "וידוי" קטן כזה...מן עולם שלם של דנה.. אבל תשמע, היא לא מחדירה בלחן דיכאון ...היא מחדירה קצב ויכולת ביטוייוצאת מן הכלל.. נינט לעומת זאת, החדירה בכל שיריה דיכאון עצוב - "בואו תרחמו עליי".. זה ממש לא לעניין, ואני כששמעתי את הדיסק, חשבתי: "נו, מה הלאה...עוד שיר דיכאון?? Track מס' 7... מזל שצרבתי אותו, ולא קניתי כמו כמה מאות אנשים תמימים.

שמעתי , ומחקתי אותו מהמחשב אחרי שבוע

הוא דיסק שחבל לדסקס עליו יותר מדיי , אם זאת לא היתה "נינט" אז גם 50 עותקים הוא לא היה מוכר. יחפה והיא יודעת שני השירים הכי נורמליים ששם. בכל מקרה , הדיסק החדש של דנה מצוין , ויש שם הרבה שירים שמחים ומקפיצים , חכו שתשמעו את יאללה בלגן
מקווה שייצא כסינגל אחרי סרט הודי.

בדיוק שני השירים שאני אוהב בדיסק שלי

"יחפה" קצת יבש אבל יפה. "היא יודעת"-שיר שהוא לא פחות ממצויין.כל כך אוטוביוגרפי וכל כך כן.כתיבה פשוט מדהימה,לחן חזק וביצוע מעולה.עד היום,מאז יציאתו,הוא אחד מהמושמעים אצלי.

R o T e M18

New member
לאשדוד עדיין לא הגיע ../images/Emo46.gif

אוףףף.. מקווה שיגיע בקרוב

בא לי לבכות מרוב אושר!!

דנה חזרה ובגדול למרכז העניניים במוזיקה הישראלית! דיסק מושלם ביותר, אני מקווה שיגיע לזהב, ואפילו יותר. אני מקווה שאנשים ייקנו אותו, ולא ישר יורידו הכל מהאימיול. אני כבר היום/מחר הולך לקנות את הדיסק המדהים הזה. אני מת לשמוע את השירים, אנימקווה שיש שירים קצביים חזקים כמו שדנה עשתה פעם! בהצלחה לדנה המקסימה שלנו!

ידידה שלי תוריד מהאימיול

חח היא גרה בחו"ל...אז אין לה אפשרות. אני אדאג לקנות ולשלוח לה אותו, ביום שהוא ייצא. נו, אז שייצא כבר ! (בדרום הכוונה).

R o T e M18

New member
חח גמלי יש ידידה...

בארה"ב ושיצא הדיסק של שרית חדד "זה ששומר עליי" שלחתי לה את הדיסק+חתימה+פוסטר+DVD
חתיכת חבילה שלחתי לה

היא כבר לא יכולה להתאפק!!!

היא אומרת לי שהיא כל יום בודקת הורדות שיכולות לצוץ ברשת.. היא בודקת כל יום באימיול, ומה לא ..! היא כבר מתחרפנת ! אני גם לא יכול להתאפק - מבין אותה. תגידו, שאלה הכי לא אטית בעולם, אבל מישהו יודע מתי אמור לצאת האלבום לשיתופי קבצים? אימיול וכל השאר??? פליזז אל תקטלו את הודעה..זה חשוב !

כנראה מחר...בטוח !!!

אני זוכר שכשכמה זמרים הוציאו את האלבומים, אז באימיול זה היה ביום שזה יצא לחנויות. טוב, אני אמסור לה שלא תשתגי לי עד מחר חחח אתם לא מאמינים כמה היא אוהבת ומעריצה מושבעת של דנה!!! היא מעריצה אותה בערך מגיל 11 (היום בת 25). היא פשוט מתה לשמוע את השירים! רציתי לשלוח לה את השירים שהועלו (על-ידי חופיתו"ש), אבל היא לא רוצה .. היא רוצה לשמוע אך ורק לפי הסדר, ובאיכות המקורית !!! אוףף מתי הוא כבר יעלה לרשת...מסכנה...

למעלה