ביקורת נוספת על "את מוכנה"
מתוך הסקיצה פלוס http://www.skplus.co.il/Single/Single1508072.html מגה מפרגנים דנה אינטרנשיונל - "את מוכנה" (הד ארצי) זו השנה של דנה אינטרנשיונל ללא ספק, אחרי חמש שנות שתיקה היא חזרה עם "הכל זה לטובה" ו"Love Boy" שהושמע למעלה מ-1400 פעמים תוך פחות מחודש, זהו מספר השמעות הגבוהה ביותר בעשור האחרון לשיר ברדיו בישראל, וכעת, רגע לפני שהאלבומה החדש יוצא לחנויות, יוצא סינגל שלישי מתוך האלבום, "את מוכנה". את השיר כתב והלחין אלי אברמוב, יוצא להקת "הקליק", שגם הפיק את השיר ביחד עם זיו גולנד שעשו עבודה נהדרת והם מציגים משהו אחר ממה שדנה נתנה עד היום, "את מוכנה" הוא שיר המשלב גיטרות סטייל שנות ה-80', עם טקסט, שהוא באיזה מקום, אוטוביוגרפי על דנה אינטרנשיונל, וזו לא פעם ראשונה שדנה מבצעת שיר שכזה, זוכרים את "ניצחתי", רק שהפעם זה נשמע הרבה יותר טוב. אם עד עכשיו זה לא היה מובן, דנה מוכנה יותר מאי פעם, תענוג לאוזניים לשמוע אותה שוב עם שירים חדשים. האלבום יוצא ממש אוטוטו, ואני בטוח שזה הולך להיות אלבום השנה. וביקורת נוספת שלי-אין ספק שהשיר גדל משמיעה לשמיעה-אבל עדיין לא מספיק להיט לסינגל שלישי.בכל זאת,אחרי לאב בוי לא נראה לי שהרדיו יפסול את כל מה שדנה עושה בכזו קלות(כמו שהכל זה לטובה די אכל אותה).בכל מקרה ,מהשירים ששמעתי עד כה,הכי פחות אהבתי את יקיר הפורום יום הולדת.לחורבות האהבה וסרט הודי התמכרתי,יאללה בלאגן קצת מעצבן אבל בסדר.מקווה שכבר יחשפו את " בכל יום אחר"-מהרגע ששמעתי עליו הוא נראה לי מסקרן.