למעשה חג המולד מותקף בארה"ב
כל מה שאת אומרת זה נכון למרות שבארה"ב יש, כביכול, הפרדת הדת מהמדינה. אבל למעשה בשנים האחרונות, חג המולד מותקף בארה"ב... אסור להגיד "חג מולד שמח" כי זה עלול להעליב מישהו. תבדקי: אין כתובות של MERRY CHRISTMAS בהרבה מקומות, חנויות, קניונים, וזה אפילו אסור בתקשורת רשמית של הממשלה וחברות רבות. זה נקרא היום "WINTER FESTIVAL". חג המולד היום בארה"ב הוא כלום לעומת מה שהיה פעם. זה מאוד מצער אותי. אני מאשים קבוצה אחת בלבד של אנשים בהרס אווירת החג הזה באמריקה: האתאיסטים. למרות שהם מיעוט קטן מאוד באוכלוסיה, הם טוענים שהם "נעלבים" כשאומרים MERRY CHRISTMAS. אני יכול להבטיח לך שיהודים, בודהיסטים, ומוסלמים לא נעלבים מזה שאומרים "MERRY CHRISTMAS" ... לא שמעתי על יהודי אחד או מוסלמי או בודהיסטי שפעל נגד חג המולד. את שמעת על דבר כזה? אנשים מאמינים מכבדים את האמונה של אנשים אחרים (רוב מוחלט שלהם, ובטח שבאמריקה). כל איש מאמין לא יעיז לפעול נגד אמונה של אנשים אחרים. רק האתאיסטים מרשים לעצמם את זה... כי הם יודעים שלא ניתן להתקיף אותם בחזרה כנגד הדת שלהם... כי אין להם. סתם דוגמא: לא נתנו לאישה זקנה בת 85 בבית אבות ממשלתי לשים מלאך מעל עץ האשוח כי זה "סמל דתי". אבל עץ אשוח זה בסדר. ואגב, לידיעת הציבור הישראלי: אין הפרדת הדת מהמדינה בארה"ב. זה המצאה וטענה לא נכונה של אתאיסטים. החוקה של ארה"ב לא אמרה אף פעם "הפרדה של הדת מהמדינה". אם מישהו יטרח לקרוא את החוקה של ארה"ב וה-AMENDMENT הראשון יכולים לראות די בבירור, שחור ולבן, שרק כתוב שאסור לקדם כל דת שהיא ע"י הממשלה. יש הבדל גדול בין זה לבין "הפרדת דת מהמדינה" שהאתאיסטים טוענים. להגיד MERRY CHRISTMAS זה לא דוחף את הנצרות לתוך הנשמה של ילדים אתאיסטים, יהודים או מוסלמים מסכנים. רענן