חג חנוכה שמח יקרים שלי

חג חנוכה שמח יקרים שלי ../images/Emo137.gif

גולשים יקרים , הערב ערב נר ראשון של חג החנוכה , ואני רוצה לאחל לכולכם חג חנוכה מואר שמח ומרגש עם המון שמחה
חג החנוכה בא להזכיר לנו את היכולת שלנו לעורר ניסים ונפלאות בחיינו , ואת הדרך שלנו להתחבר אל האור הנצחי , מבחינת הקבלה חג החנוכה הוא חג חזק וחשוב , אנו נזכרים ביכולת של אלוהים לשלוח לנו קרני אור שיכולות לחולל ניסים ונלפאות ולהנציח את נס החנוכה הזכור לכולנו לטובה
.... אז שיהיה לכולנו חג שמח מלא באור ואהבה ואכן שנדע ימים של ניסים נפלאות ואושר גדול. תשמרו על עצמכם , תבלו יפה , תצביעו לדנה , ולא לאכול הרבה סופגניות , אחת ליום
.... נשיקות

חג שמח גם עם ניסים וניפלאות אמן

אם פתאום לצד הדרך צצו פטריות מיליון, אם קישטו לי את הדרך כלנית וגם סביון. אם יודעים לפי הריח גם למצוא נרקיס פורח, זה סימן (זה סימן) שיהיה לי (יהיה לי) חג שמח. אז חג שמח גם לכם חג שמח לכולכם ושהחג הזה יהיה הכי שמח. אז חג שמח גם לכם חג שמח לכולכם ושבחג הזה נודה ונשבח. אם ציירתי במחברת כד קטן וסביבון, אם אמי היום אומרת "שיר לי שיר על לביבות". אם בצק מתוק תופח אם השמן כבר רותח זה סימן... אם נרות דולקים הערב בחלון בית ישראל, אם בבית מזמרת מקהלה: מי ימלל. אם "אמן" אני שומע אם ארצי רוותה גשמיה. זה סימן...

מיקמיק17

New member
חג חנוכה שמח ../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif

חג שמח לחברי הפורום המקסימים!

וואווווווווווווווווווו ניקה זאת את או מיתחזה?

ימהממת אים זאת ניקה איפה את אני צריכה דיבור איתך יש לי להראות לך משהו מהממם

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifלא, מאמי, זו לא ניקה

היא אמרה פעם שהיא לא ניקה

SinPancito

New member
../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif../images/Emo213.gif חג שמח לכולם!!

הרבה אור, סופגנוית, ואושר!

m o r a m i r

New member
../images/Emo213.gif חג שמח אנשים יפים

אל תאכלו הרבה סופגניות זה משמין.........

m o r a m i r

New member
../images/Emo24.gifשניייקהההה חג שמח מתוקההה

אל תאכלי הרבה סופגניות!!!!

למעלה