חג חנוכה שמח יקרים שלי

חחח כן אה זה מזה משמיייייין !

חחח מורני את יודעת אם דנה אוהבת סופגניות ??

m o r a m i r

New member
וואאללהה לא יודעת...

היא רזה רצח....אז בדוק היא לא אוהבת.....חחחחחח

מי שגר בתל אביב אני ממליצה על סופגניות

ברח העליה לוינסקי יש מאפיה כל המאפים ברמה השנה המאפיה המציאה סופגניות באפיה פחות שמן גדולות ושחומות כל סופגניה ב 3 ש"ח רירררר אכלתי 4 ליטרוף עכשיו אני יורדת להקפיץ לי שוב וליטרוף.מתוק מתוק לכולכם אחלה מתיקות וחג חנוכה שמח

קוקסינליות בעמ- את מכירה את דנה,היא אוהבת סופ

סופגניות ? סתם עניין אותי לדעת חח :)

ברור דנה חולה על סופגניות רק שדנה לא

ברור דנה חולה על סופגניות רק שדנה לא אכלנית דנה חולה על פרות וירקות וברור שעל הג'חנון של אימא שלה ויצא לי לאכול פעם אחת ג'חנון סוף הדרך>>ויש עוד מאכל שדנה אוהבת מאוד מאוד זה פסטות ברוטב עגבניות דרך אגב אתמול הייתי צריכה לשבת בבית קפה עים חברות שניפגשו עים דנה אני חטפתי מיגרנות ולא יכולתי להגיע פעם בשבוע קוקסינליות ניפגשות בבית קפה עים דנה מדהים וכייף אני כל הזמן מיתרגשת מדנה עד שאני מיתאפסת ומפסיקה לירעוד בימיוחד כשדנה מדברת איתי המילים בורחות לי מהפה ואני מגמגמת רגשות שקשה לתאר..אני תמיד אהבתי את הנשמה הזאת גם כשלא הייתה דנה אינטרנשיונל ביכלל יש לי מגנטיות והערצה לבני מזל דלי אנשים מיוחדים גם החבר שלי מזל דלי >>>רוחות וסערות א פעם לא משעמם בחברתם

m o r a m i r

New member
קוקסינליות בעמ ---- אז את ממש חברה שלה???

או שאתן נפגשות פעם ב.....או שיש לכן חברות משותפות???

לדנה יש חברה אחת שממש קרבה אליה

לדנה יש חברה אחת שממש קרבה אליה הן עושות יחד שופינג,מיסעדות,החברה הזאת גם מלווה את דנה להרבה מקומות הקלטות צילומים וכו' אבל כולנו חברות טובות כולנו מעריצות את דנה אינטרנשיונל יש מצבים שדנה אוהבת מיפגש של הרבה בנות ואני מוזמנת זה עובר מפון לפון פעם היינו רואות את דנה הרבה יותר בתקופות שבהן היא פחות עסוקה לי אין בעיה לצלצל באינטרקום לעלות לבית של דנה ולהזמין את עצמי לכוס קפה אבל אני לא עושה את זה מסיבה אחת שאני יודעת שלדנה יש צורך של הרבה רוגע ושקט אז אני מחכה לפון מחברות כשיש מיפגש שכזה בבית קפה נחמד לא בימיוחד עכשיו ליפני פרסי אמ"י אני יודעת כמה שהיא נימצא במטח בכל זאת חשוב לה להצליח עוד דבר אחד מאוד חשוב דנה שונאת לקקניות

איזה מוזרים כולם..

כבר כמה פורומים בהם קראתי על אנשים שלא אוכלים סופגניות בגלל חשש להשמנה.. אנשים, תתעוררו ! מה קרה לכם??, בחיית אמ אמ של בן-לאדן ..! זה חג, אז לא למה לא לאכול משהו סמלי לחג הזה?? אני מבין קצת בתחום הזה (הרזיות), וזה תמיד היה טיפשי בעיניי - לספור קלוריות. תאמינו לי, זה הדבר הכי מפגר בעולם ! ההפך, רוצים לאכול - אוכלים ! מה אתם חושבים שהכל מתאחסן בשומן?? אני ואמא הכנו סופגניות, ואנחנו טוחנים כל המשפחה בלי שום נקיפות מצפון.. איככסס...אל תהיו בראש הדיאטטי הזה, זה לא בריא ולא נכון בשום צורה.... בתיאבון !

אים אני לא יורדת על סופגניות עד שמיתפוצצת לי

לא מפסיקה כמה זה כייף להדליק נרות חנוכה ולרדת על סופגניות טריות שיצאו עכשיו מסיר הטיגון למזלי יש לי מאפיה מול הבית והסופגניות שלו נחטפות אתמול זללתי 4 היום אמרתי לא מוותרת וקניתי 6 ושיהיה לכם טעות לחשוב ש/תישאר איזו סופגניה בחיים לא דופקת חשבון לקלוריות

שני32889

New member
חג שמח ומדהים לכולם!!!

ולא לאכול סופגניות בכלל בכלל גם לא אחת ביום,במקום אחת אפש'ר לאכול הרבה יותר אוכל וגם בפחות קלוריות אומנם זה טעים רצח אבל מפוצץ בקלוריות,שהייתי ילדה הייתי מטורפת על זה,ואני לא ישקר יש להם ריח קטלני שאתה מת לרדת ע איזה אחת אבל כבר ב3 שנים האחרונות הבטחתי לעצמי שסופגניות אני לא אוכלת,ואני עומדת בזה בינתיים,מקסימום מקסימום אולי ביס אחד מנחום אם הוא אוכל אבל יותר מזה כלום.....אז ראו הוזהרתם חחח

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifוואי, לביבות... איזה אדיר זה!

פעם אפילו אכלתי לביבות כקינוח, לביבות תפוחי עץ עם אבקת סוכר. זה אחד הדברים האדירים, חבל על הזמן

מיקמיק17

New member
שני, חיים פעם אחת...

חנוכה יש רק פעם בשנה, אז מותר לאכול סופגניות....כמובן בלי הגזמה!

m o r a m i r

New member
בלי שום קשר לקלוריות...

אני לא אוהבת סופגניה....ספינג' הרבה יותר טעים.....והכי מגעיל כל השידרוגים האלה....ריבת חלב,וניל, שוקולד....זוועההההה

Brittany

New member
חג שמח לכולכם../images/Emo138.gif

ואל תפחדו מ-
, מותר להיות שמנמנים פעם בשנה

למעלה