את יכולה לאכול קרמבו !
ש *שיר New member 9/12/01 #46 יש לך בצבע אדום? אני באה! אבל האמת? אני הכי אוהבת את הסוכריות על מקל שבצורה של אליפסה (ארוך וצר) עם סוכר לבן עליהן...את יודעת על מה אני מדברת? אני חולה עליהן.. רק שאני מרגישה שזה ממש מביך בגילי המופלג לאכול סוכריות כאלה...
יש לך בצבע אדום? אני באה! אבל האמת? אני הכי אוהבת את הסוכריות על מקל שבצורה של אליפסה (ארוך וצר) עם סוכר לבן עליהן...את יודעת על מה אני מדברת? אני חולה עליהן.. רק שאני מרגישה שזה ממש מביך בגילי המופלג לאכול סוכריות כאלה...
מ מיה :) New member 9/12/01 #50 בטח שאני מכירה! טעים!!! אבללא מצאתי... ואני, בגילי המופלג גם כן, הולכת ברחוב בגאווה עם מקל שתקוע לי בפה. ושיחיו הקנאים
בטח שאני מכירה! טעים!!! אבללא מצאתי... ואני, בגילי המופלג גם כן, הולכת ברחוב בגאווה עם מקל שתקוע לי בפה. ושיחיו הקנאים
ש *שיר New member 9/12/01 #52 ../images/Emo9.gif טוב, אם אני אראה חבילה כזו אני אקנה שתיים, בעצם שלוש: אחת לי, אחת לך ואחת להילית!!
../images/Emo9.gif טוב, אם אני אראה חבילה כזו אני אקנה שתיים, בעצם שלוש: אחת לי, אחת לך ואחת להילית!!
S shelycat New member 9/12/01 #8 איזה כיף לכל מי שיצא לחופשת חנוכה? (הרי לסטודנטים שבינינו היא בטולה). ואיזה כיף לכל מי שמקבל דמי חנוכה? ורק אני לא, בכל אופן חג שמח!!!!
איזה כיף לכל מי שיצא לחופשת חנוכה? (הרי לסטודנטים שבינינו היא בטולה). ואיזה כיף לכל מי שמקבל דמי חנוכה? ורק אני לא, בכל אופן חג שמח!!!!
P pumpkin New member 9/12/01 #11 חג אורים שמח ! ואתם יודעים מה חנוכה אומר לי ? שהשבוע אני מתחתנת ! בנר חמישי
ש *שיר New member 9/12/01 #36 זה באמת כיף, רק שלא תמיד זה יוצא בחנוכה. והפעם בכלל שיחקתי אותה, גם חנוכה וגם יום ששי...