חג חנוכה שמח לכולם

xXx Lilo xXx

New member
חג חנוכה שמח לכולם ../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif

אז הינה שאלון קצרצר שחיברתי לחנוכה ^^^
הדלקתם את הנר הראשון כבר? אכלת סופגנייה? אם כן- עם מה? מה התוכניות לחופשה שלך לחנוכה? את/ה מחכה לנס כלשהו? האם כבר קרה לך נס בחנוכה?
לסיכום- מה את/ה מאחל/ת לחברי הפורום?
שיהיה לנו חג שמח, ומלא בשמן

חנוכה מלא אור!../images/Emo42.gif../images/Emo28.gif

הדלקתם את הנר הראשון כבר?
[בדרמה. ההורים החליטו שנדליק בעשר ורבע בלילה, כדי שנהיה כוווולם יחד
] אכלת סופגנייה?
[חצי.] אם כן- עם מה? שוקולד. למרות שלא היה לזה הכי טעם של שוקולד
מה התוכניות לחופשה שלך לחנוכה? מפגש, לישון אצל חברות למיניהן, להתחיל ללמוד קצת. את/ה מחכה לנס כלשהו?
תמיד. האם כבר קרה לך נס בחנוכה?
הוציאו לי את התוספתן בחנוכה של שנה שעברה
לסיכום- מה את/ה מאחל/ת לחברי הפורום? אני מאחלת לכל מי שכותב וקורא וגם לאלה שסתם נכנסים לפרסם פורומים/קומונות/בלוגים/מהשלאיהיהשהםמפרסמים חג חנוכה שמח וכייפי ושתהנו, ותשמרו על עצמכם ותהיו בריאים.

אלוש 4

New member
חנוכה מעולה ../images/Emo9.gif

הדלקתם את הנר הראשון כבר? כן אכלת סופגנייה? המון סופגניות יאמיייייי
אם כן- עם מה? בלי ריבה רגילה אני לא אוהבת ריבה
מה התוכניות לחופשה שלך לחנוכה? ת"א|||לנסוע לסבתא יאייי את/ה מחכה לנס כלשהו? אמממ כן בערך האם כבר קרה לך נס בחנוכה? לא נראה לי לסיכום- מה את/ה מאחל/ת לחברי הפורום? שיהיה לכם חג חנוכה מעולה ושמח!!!! ותאכלו סופגניות!!! XD

חנוכה!

הדלקתם את הנר הראשון כבר? יאפ, עם שלל ברכות מגוונות
אכלת סופגנייה? עוד לא, עוד מעט. אם כן- עם מה? עם ריבה כמובן. מה התוכניות לחופשה שלך לחנוכה? לא יודעת, אני חושבת שאנחנו אמורים לנסוע לאנשהו.
את/ה מחכה לנס כלשהו? בהחלט. האם כבר קרה לך נס בחנוכה? לא שאני זוכרת. לסיכום- מה את/ה מאחל/ת לחברי הפורום? בריאות, אושר, עושר, כושר...

הזויה13

New member
חג אורים שמחXDD!!!../images/Emo103.gif|סופגנייה|

הדלקתם את הנר הראשון כבר? יאפD: אכלת סופגנייה? כן *.* אם כן- עם מה? ריבה ואבקת סוכרXD מה התוכניות לחופשה שלך לחנוכה? הרבה מפגשים
את/ה מחכה לנס כלשהו? לא ממש
האם כבר קרה לך נס בחנוכה? נופXD לסיכום- מה את/ה מאחל/ת לחברי הפורום? הרבה אושר וסופגניות ולביבות ונרות ואמן שכד השמן ייפול עליכם וישרוף אותכם
סתםXD אז כלטוב וזה.XD

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo137.gif(<ככה אני אראה בסוף החג../images/Emo122.gif)

הדלקתם את הנר הראשון כבר? יאפ
. אכלת סופגנייה? כן
. אם כן- עם מה? ריבת חלב
. מה התוכניות לחופשה שלך לחנוכה? לראות אנשים וללמוד הצגה שלמה
. את/ה מחכה לנס כלשהו? כמובן
. האם כבר קרה לך נס בחנוכה? הממממ... אולי
><. לסיכום- מה את/ה מאחל/ת לחברי הפורום? חג שמייח, מלא סופגניות ושתקבלו הרבה כסף וכל אחד מוזמן לתרום לי שקל לקופת חיסכון
.

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifבלע.

הדלקתם את הנר הראשון כבר? לא אכלת סופגנייה? כן. ראשונה ואחרונה. אם כן- עם מה? ריבת חלב
של רולדין. אחת הטובות#@@!!#@ מה התוכניות לחופשה שלך לחנוכה? מלא אימונים...כל הזמן..חחח ואולי תל אביב את/ה מחכה לנס כלשהו? הלוואי חחחח האם כבר קרה לך נס בחנוכה? לא ממש D: לסיכום- מה את/ה מאחל/ת לחברי הפורום? חג שמח? D: ~שונאת חגים~

../images/Emo15.gifחג שמח!#../images/Emo138.gif <:

הדלקתם את הנר הראשון כבר? כן אכלת סופגנייה? כןDD: אם כן- עם מה? ריבה, שוקולד, ריקה. מה התוכניות לחופשה שלך לחנוכה? יש יומולדת ומפגש וחברים ומשפחה D: את/ה מחכה לנס כלשהו? נממ לא האם כבר קרה לך נס בחנוכה? יש מצב, לא זוכרת. לסיכום- מה את/ה מאחל/ת לחברי הפורום? חג שמח!# תבלו, תהנו ותשמינווווD:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

הדלקתם את הנר הראשון כבר? אמא הדליקה עם האחים הקטנים ואני הייתי בסלון ליד XD אכלת סופגנייה? לפני שלושה וחצי שבועות.. אם כן- עם מה? ריבהההההה
מה התוכניות לחופשה שלך לחנוכה? לונדון
את/ה מחכה לנס כלשהו? הממממ.. האמת שכן. האם כבר קרה לך נס בחנוכה? אולי XD לא זוכרת. לסיכום- מה את/ה מאחל/ת לחברי הפורום? חג שמחחחחחחחחחחחח

Rose131

New member
^^

הדלקתם את הנר הראשון כבר?כן, בירכתי את וילה
אכלת סופגנייה?לא! אם כן- עם מה?- מה התוכניות לחופשה שלך לחנוכה?
חופשה. עבודה עבודה עבודה? את/ה מחכה לנס כלשהו?מפל של כסף מהשמיים ישר אל חשבון הבנק המתרוקן שלי שבעזרתו אוכל ללכת למנהלת שלי ולהגיד לה "את לא יכולה לפטר אותי! אני מתפטרת!" ואז לנסוע להופעה של דה יוזד עם הכסף. האם כבר קרה לך נס בחנוכה?שמעתי את הקול של וילה, זה מספיק. לסיכום- מה את/ה מאחל/ת לחברי הפורום?שיהנו מהעובדה שאין להם עבודה?D: [חה, אפשר לעשות מזה סטיקר או משהו.]

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifשהיא כחולה?

נועה מחליפה אותי עד יום חמישי הבא בבוקר

חכי, תכף יקלטו שיש עוד ניק בכחול..../images/Emo28.gif

ואז יתפלאו איפה שחר.. [אנחנו פורום של סניליות
]

למעלה