חג חנוכה שמח לכולם

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ברוכה הבאה D:: ובהצלחה! [את תזקקי לזה, הם פריקינג מציפים פה XDD]

Rose131

New member
../images/Emo6.gif כן שמתי לב. לא נורא, שביתה../images/Emo3.gif

תודהD:

WalkingOnWater

New member
היי!../images/Emo110.gif

את מנהלת בפורום דה יוזד נכון? אני אוהההההבבת אותםם...

Rose131

New member
אז למה את לא שם בדיוק?../images/Emo3.gif

אני מחכהD: [הו, זה נשמע כזה פדופילי
]

WalkingOnWater

New member
חחח בקרוב...../images/Emo110.gif

כבר חודשים אני מתכננת... ב-1.1 אני אהיה שם DD:

WalkingOnWater

New member
../images/Emo110.gif

הדלקתם את הנר הראשון כבר? חחח ממש לא... הנרות היחידים שראיתי היו במרכולת ששרון הדליק 2 דק' לפני שאני וחברות שלי באנו... אני אוווווהבת את שרון... אכלת סופגנייה? כהה... 2... למרות שאמרתי שאני לא אוכל... ולמרות שהם היו בלי ריבה כי אני לא אוהבת ריבה... ואני לא אוכל יותר כי זה 100000000000000000 קלוריות... אם כן- עם מה? כלום מה התוכניות לחופשה שלך לחנוכה? לישון ZzZzZzZ את מחכה לנס כלשהו? המממ... לא האם כבר קרה לך נס בחנוכה? קיבלתי עבודה! לסיכום- מה את/ה מאחל/ת לחברי הפורום? שישמינו מסופגניות! DD:

mcfly danna

New member
חג שמייח!!!!!

הדלקתם את הנר הראשון כבר? ברור, בטקס מביך כמו כל שנה ~ההורים שלי לבושים בלבן, וכולם שרים את כל השירים שהם מכירים ולא מכירים, ואמא שלי ואבא שלי רוקדים להם ריקודים שאני מעדיפה לשכוח בזכרוני~ אכלת סופגנייה? היום! אבל זהו, אני לא אוהבת כ"כ... אם כן- עם מה? ריבה! היה די דוחה... מה התוכניות לחופשה שלך לחנוכה? לנוח ולעשות את העבודה במתמטיקה.. את/ה מחכה לנס כלשהו? ברור, שיבוא איזה משיח בצורת יובל המבובל ויעשה שביתת קסמים עם בלונים אדומים ולבנים... האם כבר קרה לך נס בחנוכה? כן, בעזרתי ובעזרת אורי גלר, ניצחתי בחידון חנוכה!!! יש! לסיכום- מה את/ה מאחל/ת לחברי הפורום? שיהיה חג שמח, תאכלו הרבה דברים טעימים כי אני לא אוכל אותם...
XDD סתם, תהנו במפגש ותהנו בחופש... לאב לאב יו!

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gifנר לי , נר לי ,נר לי דקיק ../images/Emo138.gif|סופגנ

לול איזה שיר עלוב
הדלקתם את הנר הראשון כבר? כן, אתמול. נו אבל לא אני פיזית XD. אכלת סופגנייה? לא רק אחת, כבר 2@! וספינג' !!!!1 אם כן- עם מה? ריבת חלב~
מה התוכניות לחופשה שלך לחנוכה? מלייאנטלפיים שיעורים ;; ת"א עם אימו'ש ;; לעשות כבר ת'אתר על הביטלס~ את/ה מחכה לנס כלשהו? כבר קרה. נדמה לי. האם כבר קרה לך נס בחנוכה? XD. ע"ע שאלה למעלה. לסיכום- מה את/ה מאחל/ת לחברי הפורום? תשמינו י'שמנים D: הרבה בריאות,עושר, אושר, לא כושר [כי אתם שמנים
], שכל משאולתיכם יתגשמו |דודה|. אה ושיהיו עוד שנים רבות של הצפות XD.

ShinobiVsMe

New member
../images/Emo6.gif

הדלקתם את הנר הראשון כבר? אהא אכלת סופגנייה? שתיים או יותר חיחע אם כן- עם מה? בלי כלום מה התוכניות לחופשה שלך לחנוכה? כדורסל את/ה מחכה לנס כלשהו? אהא האם כבר קרה לך נס בחנוכה? כמעט לסיכום- מה את/ה מאחל/ת לחברי הפורום? חג חנוכה שמח?

למעלה