חג חנוכה שמח לכל בית ישראל

חג חנוכה שמח לכל בית ישראל../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif

גולשים יקרים!!! מה קורה נשמות?? הכל טוב???? אצלי הכל בסדר גמור ברוך ה'!!! חג החנוכה הגיע ובא, עם הסופגנייה והלביבה!!! בחג הזה כולנו נקווה לניסים ונפלאות, ושהסביבון יסתובב לנו רק לכיוונים של בשורות טובות!!! אמן שאור הנרות בחנוכייה לכולנו יאיר, רק לכיוון של עתיד מזהיר!!! חג שמח לכולנו
עידו

L m a o

New member
לביבה ../images/Emo99.gif

זה החג האהוב עלי- מחר מגיע הפסנתר החדש שרכשתי היום..

../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif חג שמייח!!!

L m a o, מזל טוב על רכישת הפסנתר החדש. אני מאחל לו שפטישיו יזכו להקיש לא רק את המוזיקה של שופן :)

L m a o

New member
נראה לי שנוצר רושם מוטעה

כעת אני באמת מנגן שופן- אבל לא רק. אני גם לא מאזין רק לשופן, ולומר את האמת, יש תקופות שאני לא מאזין לו כלל- אבל אני עדיין מאוד אוהב אותו ואת הייחוד שלו.. אבל אני מנגן שופן הכי הרבה- בעיקר כי יש לו גם הרבה יצירות קטנות וחמודות שאפשר לנגן מהדף :)

L m a o

New member
../images/Emo6.gif

לא רק.. אני מאוד אוהב את הקופצניות של מוצארט, ואת הדרמטיות שלו ביצירות ה"עצובות" יותר, ואת הרצינות השמחה של היידן, ואת הסיבוכים של באך.. אבל נכון, עצוב זה יפה

L m a o

New member
ימאהה U1

היו שם בערך 20 כאלו, אז היה קשה לבחור
אבל בבית, אפילו אחרי ההובלה, הצליל שלו אפילו יותר נעים, בגלל האקוסטיקה..

L m a o

New member
משומש מחנות

מכמה סיבות- א. הוא בתקציב. ב. חדש עולה 35,000- רק תוציא אותו מהחנות, הוא יעלה 15 כי הוא יד שנייה. משומש לא מאבד ערך. ג. הישנים יותר יוצרו ביפן, והחדשים באינדונזיה. ד. ממילא הפסנתרים שוכבים בחנות לא מעט זמן. אם הייתי קונה ימאהה ב35,000 הייתי קונה משומש אני מניח.

jonbaum

New member
מסכים בהחלט

זה ששאלתי אם הוא חדש לא אומר שאני חושב שזה רעיון טוב לקנות פסנתר חדש. אם כבר, עדיף פסנתר שהתשמשו בו כמה שנים - פסנתר שעבר "הרצה" מסויימת. אני דווקא לא חסיד גדול של פסנתרים יפניים (מסקנה שהסקתי במשך שש שנותיי ביפן). מהנסיון שלי יש להם צליל מתכתי משהו, והם כולם אותו הדבר.

L m a o

New member
לא כולם אותו דבר ../images/Emo13.gif

אני בהתחלה התרחקתי מהם, עד שהתייעצתי עם בעל מקצוע. בשל התדמית הזו שנוצרה לימאהה, הם יצאו בזמנו עם סדרת U שבאה לענות על צורך זה.

yonti261

New member
לי יש U2

גם שלי יד שנייה-ילד יפני עשיר ניגן עליו יונתן הקטן ופתאום לא רצה לנגן אז העמיסו אותו על ספינה שהביאה אותו לארץ...הוא בן שלושים אבל נשמע ממש חדש.נראה לי U1 מתאים יותר לג'ז ומה שיש לי מתאים יותר למוזיקה קלאסית.אבל בכלל ימאהה זה טוב.

L m a o

New member
חוץ מזה שהוא מדהים

הייתה לו אישיות מאוד חביבה ומעניינת.

למעלה