חג חנוכה שמח

rama69

New member
האור שלי

האור שלי הוא העצמאות שלי, דרך החיים שבה אני מובילה את עצמי ואת משפחתי, האור שלי זה העבודה שלי בגן עם הילדים, האור שלי זה המרכז הרוחני שלי והלקוחות שלי שממלאים אותי כל יום בתובנות חדשות. האור הגדול של חיי הוא ביתי, בן זוגי ושלושת ילדי. האור של חיי הוא אני. ההרכת אור ואהבה. אתי

בוקר טוב אתי

אני חושבת שאת מתכוונת לכך שאת מוצאת את האור בחיים שלך דרך העצמאות, המשפחה והעסק. מה את אומרת, אור זו תחושה או משהו מוחשי?

rama69

New member
בשבילי לאור יש שני פנים

אור עם תחושה, זה החיים שלנו שכתבתי עליהם, נקרא לזה אור פיזי, אנו משתמשים במילה כמטאפורה להסביר מה עושה לנו טוב בחיים, מה ממלא את ליבנו ואת עצמנו. האור השני הוא אור רוחני שאני מסוגלת להתחבר אליו, אור היורד מהייקום וממלא אותי בכל בוקר כאשר אני מתחברת למדריכים שלי. האור הרוחני נמצא איתי בזמן טיפולים וייעוץ, הוא נמצא איתי במשך כל היום לא משנה בעצם מה אני עושה. וכדי להסביר את זה יותר טוב אספר שבתחילה חשבתי שאני מדמיינת ויום אחד ביקשתי מחברה שתעצום עיניים ותגיד לי מה היא רואה או מרגישה מבלי להסביר לה מדוע. אותה חברה ראתה את האור שמלווה אותי את צבעי הקשת. אשמח לשמוע מכם כיצד אתם רואים את האור. בברכת אור המודעות אתי

אור הוא הבזק

בחוויה/תחושה שלי,אי אפשר להתחבר איליו מתי שרוצים... אפשר לפרוש אותו על הרבה חוויות, כפי שאתם עושים ויש גם לפני וגם אחרי.,, לא אמשיך יותר כדי לא להשפיע או לתת למישהו כיוון כלשהו... אני רוצה לשאול אותך, האם את יכולה להרגיש שזה מגיע?

rama69

New member
אביבה, האור נמצא כל

הזמן סביבנו, אנחנו כל הזמן מחוברים לאור האלוהי, אנחנו יכולים להזמין את הצבעים הרצויים לנו בזמן טיפול בצ'אקרות, אני אכן מרגישה מתי הוא מגיע, אני מטפלת באנרגיה משלימה, כאשר אני מזמינה אותה ומתחברת לאור, לאנרגיה הטיפולית אני יכולה לראות את הבזקי הצבעים המגיעים מן הייקום הגבוה ביותר עוברים דרך צ'אקרת הכתר , עין שלישית, יוצאת קרן אחת וממשיך האור לצ'אקרת הגרון הלב והידיים שלי שאני בטוחה שאת יודעת שיש גם שם מרכזי אנרגיה [מרידיאנים], אשר דרכם עוברות קרני האור. ניתן לספר אין סוף חוויות מה שכן אספר פה זה שהרבה פעמים מטופלים שלי מספרים לי על חוויות שהם עברו בזמן הטיפול, חוויות של התחברות לקרני האור והצבעים שלהם. חג שמח, בברכת אור ואהבה. אתי

אתי יקרה,

גם אני מטפלת ברפואה משלימה, רק שבחרתי בפנג שואי כעיסוק שלי, עיסוק עיקרי, אחרי שנים של רפואה משלימה., בהמשך אולי אפרט מדוע בחרתי דווקא בו מכל המגוון שאני יודעת. ידוע וברור לי מה זה צ'קרות, אני מאסטר רייקי, יודעת איך להזמין אנרגיות, סמלים, מכירה את חווית האור, הבזקי צבעים, קריסטלים, רפלקסולוגיה,הילות, נשימות, יוגה, ועוד הרבה שאין צורך להזכיר אותם כרגע... אני מבקשת ליצור כאן משהו חדש, לא למחזר את הידוע, הכתוב בספרים, וכל מה ששנלמד כרגע כעידן חדש. מכירה את הספרות על כל האנרגיות, אלה שמגיעות מהמזרח, זן, בודהיזם, עידן חדש,ווריאציות שלהם בכל דרך כמעט... אני בורגת הרבה סדנאות וכן הלאה וכן הלאה... אז הנה, אני יודעת על מה שאת מדברת ובכל זאת, מה שאני מבקשה כאן זה מאמץ לצאת מהמוכר והידוע. לעזוב לשניות ספורות את המטפלים והמטופלים ולהתרכז באור, זו המילה שבחרתי בגלל חג החנוכה. נדבר עוד על הרבה מילים כאן, רק מה שכדאי לעשות זה לא "לעטוף" אותן בעוד עטיפות אלא ההיפך, "להפשיט", מהמילה פשוט. לקלף את הפרושים והמשמעויות, ולנסות לראות, אם אפשר לראות את המקור. לא שימושים, לא טיפולים, לא מה אומרים אחרים, אלא כל אחד מעצמו... זה לא קל, ולא מובן מאיליו, אפילו קשה מאוד...

rama69

New member
אביבה יקרה,

אני אמנם מאסטר רייקי אך לא למדתי על כך כאשר למדתי רייקי, בתקופה שבה למדתי רייקי למדנו את דרכי הטיפול, במה הוא עוזר, במה לא לטפל וכן מעט על הצ'אקרות, כמובן הסטוריה וכו'. ברייקי שתיים למדתי יותר על הצ'קרות ודרכי טיפול + סמלי הרייקי, אני לצמדתי עוד בתקופה שלמדו רייקי מסורתי ללא כל התוספות שהיום מוסיפים כדי ליפות ומשוך אנשים, בתקופה זו היו רק שני מאסטרים בארץ. כל מה שכתבתי כאן זה מהתנסויות שלי בלבד, זה דברים שאני חווה מבלילקרא מאמרים של אחרים ואחר כך לכתוב או לחוות. אני עוסקת גם בתקשור ויתכן משמם מגיע אליי כל המידע. את מוזמנת לקרא את המאמרים שלי באמא אדמה או במדריך החודשי כדי להבין אותי יותר טוב. יתכן שלא הבנתי אותך כראוי אך בשבילי האור הוא מה שכתבתי. הוא המקור. תודה לך על מה שאת מביאה לכאן. מצפה להמשך. אתי

אני מעוניינת במה שעדיין לא נכתב

לא נלמד, לא "יצא לאור"... מתי נלמדו הדברים, לא כל כך משנה, העובדה היא שהם כבר ידועים. העצמה לא מתרחשת כאשר ממחזרים את הידוע, העצמה מתרחשת כאשר נוצר משהו חדש, בפנים, בחוץ, מבפנים מבחוץ וכן הלאה. אין לי צורך "להבין", כשמגיעים לכאן הדרך טיפה אחרת מהמוכר אולי נראית מוזרה, לא ברורה, וכל אחד ירצה להביא את מה שהוא מכיר ויודע...וזה הכי טיבעי וברור. השאיפה הכי ראשונה שלנו היא לאיזה שהוא בטחון במוכר ובמה שכבר עשינו... אם נעשה כל הזמן אותו הדבר, נגיע תמיד לאותו המקום... ואין בזה שום העצמה. אז אני כאן לנווט את הספינה הזאת כמו קולומבוס שיצא לאנשהו... והגיע למקום אחר... ותראי איזו מעצמה יצאה ממה שהוא גילה!

rama69

New member
אביבה יש לי אתגר לא

קטן להתחבר לראשוניות שלי בנושא זה, אני יכולה לנסות ברגע שאצמא תשובה אשמח לשתף אתכם, נו ומה קורה עם כל באי הפורום איפה האור שלכם. אור ואהבה, אתי

את יכולה להיות כאן גם כשאין לך

תשובה. תשובה היא לא תנאי השתתפות... אפשר להמשיך ולשתף כשהכיוון הזה ברור. אתגר? כן ראשוניות? בדיוק! נו, מה באמת עם כולם?

rama69

New member
ערב טוב,

אני יודעת שאין תנאים לשהותי כאן כל עוד אני עומדת בכללים, תודה, ועם האופי שלי אני אחפש תשובה, אוהבת אתי

rama69

New member
טוב, אז ככה

בשעות לילה מאוחרות זה מה שיוצא לי... דרך אגב בצ'ט של שלמות פנימית עם אייל דנתי בזה גם. בתחילה חשבתי על הניצוץ האלוהי - אבל שוב זה משהו חיצוני וישנו הניצוץ האלוהי הפנימי שלנו, האור הפנימי שקיים בכל אחד מאיתנו, השותי זאת למעין פנס שאנו יכולים להדליק או לכבות בתוך עצמנו, כאשר אנו מחוברים לאור הפנימי שלנו אנו מדליקים את הפנס. לכן אנו צריכים להתחבר לכן זה לא כל הזמן איתנו, זו הבחירה שלנו. לילה מואר בהרבה פנסים דולקים אצלנו פנימה. אוהבת אתי

rama69

New member
זו תגובתך?

מה דעתך לעניין? אני רק יכולה להוסיף שחשבתי על כל שכל אחד מאיתנו אור קטן וכולנו אור איתן ז"א ש..... אומרים שביאת המשיח מתקרב, והמשיח נמצא גם בכל אחד ואחד מאיתנו אם רק נזכה להגיע לגעת לא רק בחומרכי אם גם ברוח, אם כל אחד מאיתנו ידליק את הפנס הפנימי שלו אז נתחבר אל האור הגדול, זו תשובתי להיום!!!!!! מה תגובתך? ממשתתפי הפורום התייאשתי או שצריך להקפיץ ולהחיות את השירשור, ערב טוב, באהבה, אתי

כן, בטח

מה הפליאה? כבר מתיאשת? הקפצה לא תועיל. כשאין תשובה, אין מה לענות, אז לא כותבים תשובה. בעיני זה עדיף על כתיבה של מה שכבר נכתב... כל אחד בוחר את הקצב שלו, ואולי גם לא... יש שקוראים,חושבים ולא עונים יש שממתינים למה שנכתב כדי לראות אם זה מתחבר אליהם... יש כאלה שחוששים יש שלא מבינים יש שלא מעיזים ויש סקרנים שמאוד רוצים לדעת מה אני אומרת, כדי לראות אם זה מתאים או לא, נכון או לא, ובכלל לדעת מה ה"מנהלת" חושבת. כדי לא להשפיע יותר מדי, וגם כדי לעשות מקום ככל האפשר לכל אחד, נתתי את דעתי לפני מספר ימים, ואני ממתינה לעוד ועוד מחשבות, תחושות, מילים, כשהדגש הוא על משהו חדש. משהו שהאדם לא חשב עליו קודם. זה אומר שקצב השרשורים כאן יהיה יותר איטי אולי יחסית, וזה בסדר מבחינתי. למלא שרשורים, זה לא יעוד, מה עוד שיש לי עוד שלושה פורומים שאני מנהלת בתפוז...בכולם אפשר לראות שריבוי שרשורים אינו קנה מידה לאיכות. לא שאני פוסלת איזהשהו פורום או קנה מידה אחר. ממש לא. רק זו דרכי, כך אני מנהלת אותה, ולמי שירצה להצטרף למשחק, יכול להיות שיהנה ויגלה דברים חדשים. מי שלא, לא... לסיום, התגובה שלי שעוררה אצלך פליאה היתה כמו קריאה כזו של הילדים לחבר למשחק של אחר הצהריים, כי יום לפני כן, כששיחקו ביחד, נהנו... ערב טוב

rama69

New member
אביבה,

אני עדיין מאוד נהינת מן ה"משחק" איתך, כיף לי להתפלפל את גורמת לנו לחשוב, להתפתח, אבל אני בכל זאת אשמח לשמוע מה דעתך על הרעיון של אור בתוכנו. אור ואהבה, אתי

בוקר טוב

אור קורה במקרה ולא היה קודם אצלנו.מבזיק כמו כויה, גורם להבנה/תובנה והולך, נעלם, נגוז... מקומו אינו קבוע ובעצם... הוא נמצא ב"שום מקום"... אני עונה לך למרות שאני חושבת שזה לא הזמן להגיד את הדברים האלה מכיוון שאין מקום לזה עדיין בפורום. זו הסיבה שאני עונה בקמצנות, כי לתת את הפתרון למי שרוצה לחשוב ולהתפתח זה כמו לשים לו רגל בגדול או לשפוך מים לכוס מלאה. אי אפשר לדבר על ג' כשלא דיברנו על א'.אין קיצורי דרך. הדברים נבנים מאוד לאט במקרה הטוב ולעיתים רחוקות. לפעמים גם לא קורים. וזה מתרחש (אם מתארחש)אצל כל אחד ואחד מאיתנו בזמן/דרך/קצב/עוצמה שונה לגמרי. עכשיו, אני מבקשת ללכת איתי, יד ביד ולחכות לזמן שאני נותנת את הדרך, תשובה או לא... אני מזהה את התקרבות ההבזק יודעת איך לא לכבות אותו... רק צריך לתת אמון וזה כל כך קשה! אז סבלנות, הרבה סבלנות, זה שם המשחק... בוקר טוב

למעלה