אתי יקרה,
גם אני מטפלת ברפואה משלימה, רק שבחרתי בפנג שואי כעיסוק שלי, עיסוק עיקרי, אחרי שנים של רפואה משלימה., בהמשך אולי אפרט מדוע בחרתי דווקא בו מכל המגוון שאני יודעת. ידוע וברור לי מה זה צ'קרות, אני מאסטר רייקי, יודעת איך להזמין אנרגיות, סמלים, מכירה את חווית האור, הבזקי צבעים, קריסטלים, רפלקסולוגיה,הילות, נשימות, יוגה, ועוד הרבה שאין צורך להזכיר אותם כרגע... אני מבקשת ליצור כאן משהו חדש, לא למחזר את הידוע, הכתוב בספרים, וכל מה ששנלמד כרגע כעידן חדש. מכירה את הספרות על כל האנרגיות, אלה שמגיעות מהמזרח, זן, בודהיזם, עידן חדש,ווריאציות שלהם בכל דרך כמעט... אני בורגת הרבה סדנאות וכן הלאה וכן הלאה... אז הנה, אני יודעת על מה שאת מדברת ובכל זאת, מה שאני מבקשה כאן זה מאמץ לצאת מהמוכר והידוע. לעזוב לשניות ספורות את המטפלים והמטופלים ולהתרכז באור, זו המילה שבחרתי בגלל חג החנוכה. נדבר עוד על הרבה מילים כאן, רק מה שכדאי לעשות זה לא "לעטוף" אותן בעוד עטיפות אלא ההיפך, "להפשיט", מהמילה פשוט. לקלף את הפרושים והמשמעויות, ולנסות לראות, אם אפשר לראות את המקור. לא שימושים, לא טיפולים, לא מה אומרים אחרים, אלא כל אחד מעצמו... זה לא קל, ולא מובן מאיליו, אפילו קשה מאוד...