חג חנוכה שמח

rama69

New member
תודה על...

התובנה והאור שאת מכניסה לחיי, באהבה, אתי

tovabrendel

New member
מתחבר לי...

חדשה כאן..בשבוע האחרון רק קוראת את הנכתב... ההודעה הזו..ממש התחברה אצלי..כמו משהו שידעתי..הרגשתי.. ההזכרות בהרגשה..של ההבזק..הההבנה והתובנה שבאה איתו...וההעלמות.. לפעמים התובנה..נשארת..מוטמעת..הופכת להיות חלק..ועדיין האם האור קורה רק במקרה?? האם אין דרך..לגרום להגיע..במודע??

ברוכה הבאה טובה

האם אין דרך...? לגרום ...להגיע... את שואלת... אני שומעת אכזבה מההעלמות...כן? מה זה מודע? לאן להגיע? ספרי עוד טובה

tovabrendel

New member
לא אכזבה

ההרגשה היא לא הרגשה של אכזבה..אלא הרגשה של לרצות להיות מחובר..למקום ממנו באות התובנות.. ההבזק.. האור..התובנה..מגיעים באקראי.. תוך כדי הליכה.. במצב של התעוררות משינה.. תוך כדי מדיטציה..מילה שנאמרת... אין לי הרגשה שצריך להגיע לאן שהוא..אלא הרגשה של לרצות להיות מחובר למאגר ההבזקים

rama69

New member
התנתקות, אבל

חשוב לציין שלזה אצלי יש התפתחות, בילדות זו הייתה התנתקות, היו אומרים לי שאני חולמת בהקיץ, אבל חלום בד"כ אני זוכרת, ובהתנתקות הזו לא היה משהו לזכור. מאז שאני עושה מדיטציות, מתקשרת, ההתנתקות באה עם אור, אני לא מודעת למה שקורה מסביבי, מנותקת לגמרי ובדרך כלל אם אני מדברת איני זוכרת כל מה שאמרתי, אבל יש תחושה חזקה של אור העוטף אותי, שבוע טוב אתי

rama69

New member
היי,

בהתנתקות הזו אני לא ערה לסובב אותי, אני מחוברת למשהו אחר, מאוד קשה לי להסביר את מה שקורה איתי, את התחושות והתשובות שאני מקבלת, אולי זו התנתקות לטובת התחברות. אור, אתי

למעלה