חג חנוכה שמייח

אור עבורי זה אהבה../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif

להדליק את האור זה להדליק את אור הנשמה. ברגע שאני מחוברת אל הנשמה שלי אני מחוברת אל בורא עולם שעבורי הוא אהבה. בגימטריה אהבה=13=4 אור הוא אחד משמותיו של בורא עולם. אהבה היא סוג של אנרגיה, אנרגיה של שקט, שלום ושלווה. והרי כולנו מחפשים להגיע לשם הלא כן? איך מדליקים את האור? נכנסים לתוך מסע אל נבכי הנשמה...כמובן לאחר שביצענו בחירה אם להכנס למסע. מה המטרה? לגלות את אור הנשמה. באנו אל העולם כשבידנו המאור הגדול והמאור הקטן, עם הזמן שמנו סדין, כחול, שמיכה צהובה, כיסוי כתום, כיסוי חום, וילון שחור, ואחר כך אנחנו צועקים הצילו חושך, מפלצות שגים וכו'... אנו במו ידנו כיסינו את המאור, ואנו במו ידנו יכולים להסיר אותו. אז איך עושים זאת? מחליטים שהולכים לעשות עבודת נפש, ועבודת רוח. הבחירה היא קשה, מלאת חששות פחדים ולחצים. אנו נצטרך להתמודד מול אותם פחדים, וזה לא יהיה קל. ונניח שבחרנו כן ללכת בדרך אז??? ראשית עלינו לאסוף כלים כיצד להכנס לסוג של הרפייה, כיצד להתחבר לכלים שבתוכנו,וכשנתחבר אל הכלים להם אני קוראת: "עץ החיים" או אז נלמד את מפת ההתמצאות ואז בקלות נוכל להדליק את המתגים ולהאיר את כל הספירות וכל 32 הנתיבים שבדרכנו. ביום ש"עץ החיים" יואר יהיה זה היום בו נתחבר אל האהבה האמיתית: האהבה העצמית ביננו ובין גופנו, נפשנו, רוחנו ונשמתנו. אהבה ביננו ובין בני זוגנו. אהבה ביננו ובין כל הבריאה כולה. חג שמח מלא אור ואהבה

מיכל...סטינו...וסטינו חזק...

אני מבקשת איזשהו מיקוד מחשבתי על מילה מסוימת... להסתכל עליה מבפנים, לחשוב על מה שהיא מביאה איתה אלינו לאו דווקא ברמה של ידע אלא ברמות נוספות אחרות שיש לנו... להגיד אור-זו אהבה, זו סיסמא. אנחנו עושים כאן הכל חוץ מזה... אני מקווה... (וגם זה כבר ברמה של סיסמא, ראו כמה זה טריקי) אז קודם כל מדברים רק ב"אני", מספרים את האישי ומיוחד שלי. לא ממליצים על שיטות או דרכים להגיע אל האור...כי זה גם כן אישי לחלוטין...מה שמתאים לך, שלך. לא בהכרח מתאים לאחר. וגם... אור זה אור אהבה זו אהבה... הקשר ביןי שתי המילים לא תמיד ברור ומובן, ובגלל שזו סיסמא עוד יותר קשה "לפצח" את זה, כי זה כבר נכנס כל כך עמוק... שצריך פטיש גדול... ואמר כבר אלברט אינשטיין: יותר קל לפצח אטום מלפצח דיעה קדומה"... גם על המשפט הזה אפשר לדבר הרבה... אז להתמקד, ולדבר כמה שאפשר יותר למרכז, לאמצע... אם אפשר

אני הייתי סופר ממוקדת../images/Emo9.gif

הסתכלתי על המילה אור בבפנים של הבפנים שלה... ואור בשבילי ושוב בשבילי באופן אישי ביותר זו אהבה. וזה לא ידע, זה מה שאני מרגישה ועם הרגשות שלי אף אחד לא יכול להתוכח כי הם הרגשות שלי. את מפרשת את דברי אני לא אמרתי שאור =אהבה זו סיסמא, זה פירושך האישי בלבד. אז "אני" מיכל, מדברת בצורה אישית ומיוחדת לי וחוזרת ואומרת שאור עבורי זו אהבה. את לא רוצה שיטות התחברות לאור זו זכותך. אני חושבת שזכותי לרשום ולאמר כל מה שאני חושבת. מי כאן קובע מה נכון או לא נכון? אין דבר כזה נכון או לא נכון... כמובן מה שמתאים לי לא בהכרח מתאים לאחרים, ושוב אני חוזרת לזכות הדיבור של האדם, כתבתי את שכתבתי, כל אחד מספיק בוגר לקחת את מה שהוא בוחר לקחת. לכל אחד יש זכות בחירה. ושוב את חוזרת לעניני סיסמאות, ופשוט לא ברור לי איך מדברי הגעת לסיסמאות וחבל... זה לא מה שרציתי להעביר. אה ולמדתי עוד דבר חשוב מכל הדיון הזה: אי אפשר להעביר אור במקום שלא מוכן לאפשר לאור להכנס. שבוע טוב

lboy2

New member
חג שמח ומבורך לכל חברי הפורום../images/Emo139.gif

שיהיה לנו חג שמח, מהנה ובטוח
ולאור.. האור כמובן הוא אנרגיה, אנרגיה שממנה ניתן להפיק המון שימושים בחיים לדוגמה: חשמל, צבעים, אפקטים כמו הפוטוסינטזה הצל והקשת בענן וכו'... אני מסתכל על האור בשני מובנים: האחד כאנרגיה שפותחת לנו דרכים חדשים, שמכוונת אותנו לאן ללכת, שמחחממת אותנו, שמבדילה בין הקיץ לבין החורף, שבעלדיה לא היה לנו אינטרנט וטלפון, והכי חשוב את מקור האור העולמי- השמש שהיא העצם הכי עליון, גדול בעל אנרגיות ענקיות. ללא האור החיים שלנו היו מדרדרים בהרבה! האמנם?!? האור יכול להוות אסון, גילוי יתר של האור לגוף האדם יכול לגרום לכוויות ואף לסרטן העור, לעיוורון, לאיתני טבע: שרפות וכו'.. לקשת בענן שנראת לנו יפה וזוהרת אך לפי ה"קבלה" לראות קשת בענן זה מזל רע, הזעה יתרה, התיבשות וכתוצאה מזה ביקור בבית חולים והרשימה עוד ארוכה... מסקנה: כמו לכל דבר בחיים: רגע, אובייקט, תחושה, מושג וכו'.. יש יתרונות וחסרונות שלא ניתן לשקול בין השניים ולראות איזה צד יותר חזק... זהו האור מבחינתי
שיהיה חג שמח ושבוע טוב

טוב, רק ש...

לא שאלתי על יתרונות או חסרונות... אתה יכול להתיחס לאור ככה? בלי כלום שמתווסף לו "בלי בגדים"?... נסה גם לראת את מה שכתבת בעצמך. מה המחשבה שעולה אצלך? חג שמח ונהדר

lboy2

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif המשך לאור..../images/Emo13.gif

אז האור בכלליות= התקדמות, הזהרה, נחישות, גבול.

lboy2

New member
אור- כהתקדמות ובניגוד כגבול

אור בישבילי הוא התקדמות מכיוון שהוא פותח דרכים ודלתות חדשות לשלל תחומי החיים, הוא מאיר לנו את הדרך ומפנה אותנו למקון הטוב ביותר שאנו חושקים בו...אך אור הוא גם גבול,מבחינתי, גבול ממשי ומדומה פה אחד, הגבול המדומה הוא עוצמת האור והיכולות של האור שאף אחד בכל בני האנוש לא הצליח להגיע ליכולותיו- כך שהדבר מהווה לנו גבול מסויים( אמנם כנראה יפרץ מתי שהוא...) והגבול הממשי הינו הגבול אותו אנו חשים ורואים הגבול שאנו לא מסכימים להכנס אליו כי הוא מסוכן, מסובך, מסתורי, לא נחשק, מרתיע... כך ניתן לשלב בין ההתקדמות לאור, שילוב שמצד אחד סותר אחד את השני אך זוהי דרך החיים לפחות שלי... כאשר יש גבולות אך גם התקדמות...

הייתי שרויה בחושך...

התלבטויות, כאב, אי שקט ביום שנדלק האור בתוכי החלטתי החלטה חשובה בחיי, ןבהמשך הביא אותי לרוגע ושלווה ביצעתי, עשיתי את מה שהחלטתי והאור הזה עדיין איתי אולי לא כל כך רוגע ושלווה כמו תובנות אבל חושבת שלכל אחד יש את האור שלו, היכן שמחפש אותו והיכן שרוצה שיהיה...

lboy2

New member
צודקת../images/Emo13.gifרק כל אדם מוצא את האור שלו

בזמנים שונים ולפעמים גם לא במלואו...

למעלה