הנכדנית של בת זוגי, בת 6, וכבר שרה בקול רם בקניון בסטוונגר, עיר מחוז בדרום נורווגיה שירי חג מולד. זמרת גדולה היא לא, אבל אמה וסבתה משוכנעות שהיא כוכבת לעתיד.לכבוד החג קטע קצר אבל ממש טרי, מלפני שעות ספורות, ולמי שלא מכיר זו הזדמנות להכיר את הזמרת הצעירה והמוכשרת אלי שרלוק, נערה אירית בת 15, שהקטע שלה הוא לעמוד ולשיר ברחוב קניות בדאבלין. היא מלווה בצוות שלם ככה שזה לא תחביב כבר.
לכבוד החג ברכנו בשיחת וידיאו את החוגגים אי-שם.לכבוד החג קטע קצר אבל ממש טרי, מלפני שעות ספורות, ולמי שלא מכיר זו הזדמנות להכיר את הזמרת הצעירה והמוכשרת אלי שרלוק, נערה אירית בת 15, שהקטע שלה הוא לעמוד ולשיר ברחוב קניות בדאבלין. היא מלווה בצוות שלם ככה שזה לא תחביב כבר.
אבל איפה כאן המתכון ?לכבוד החג ברכנו בשיחת וידיאו את החוגגים אי-שם.
מצאתי מתכון לעוגיות ג'ינג'ר קלי קלות.
הריח נהדר.
בפעם הבאה תזכירו לי להוריד את כמות הג'ינג'ר.
אבל איפה כאן המתכון ?
א. תודה.בבקשה:
בשביל לחסוך את כל הברברת עד שמגיעים למתכון (מצורף בסוף) הרי הוא כאן, עם הערותי.
עוגיות ג'ינג'ר
בצק:
1/3 כוס סילאן / מולסה
1/2 כוס סוכר חום / סוכר קוקוס
1/2 כוס שמן קוקוס רך (לא נוזלי לא קשה כמו אבן)- מכיון שטעם הקוקוס בשמן קוקוס לא נעים לכולם, המרתי בשמן חמניות
3 כפות רסק תפוחים
2 וחצי כוסות קמח כוסמין מלא (השתמשתי בכוסמין 70%. אפשר להמיר, תציץ במתכון המקורי)
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית קינמון (ויתרתי מטעמי בריאות)
1 וחצי עד 2 כפיות אבקת ג׳ינג׳ר (השתמשתי ב 11/4 כפיות. לדעתי חזק מדי)
קורט מלח, קורט אגוז מוסקט
להקציף כ-3 דקות סילאן+ שמן+ סוכר.
להוסיף רסק תפ"ע תוך ערבול.
לערבב את כל היבשים ולהוסיף בהדרגה לתערובת הרטובה.
ללוש לתערובת אחידה (קמח כוסמין לא אוהב לישה רבה).
ליצור כדור, לעטוף ולקרר כחצי שעה.
תנור בטמפ' 170°. תבנית מרופדת בנייר אפיה.
לרדד בצק לעובי חצי ס"מ ולקרוץ צורות.
לאפות 11-12 דקות.
העוגיות יוצאות רכות ומתקשות כשמתקררות.
קישוט (ויתרתי)
50 גרם אבקת סוכר
1 וחצי כפיות חלב סויה / שקדים אורז
מי לא מוותר מערבב ומזלף בעזרת שקית זילוף.
עוגיות ג׳ינג׳ר טבעוניות • TivonEat
עוגיות ג׳ינג׳ר טבעוניות מעולות וקלות להכנה. טעימות ופריכות שכל הבית מתמלא בריח מעולה. פשוט מתכון טבעוני מעולה לעוגיות גינג׳ר ברד קלאסיות.tivoneat.co.il
בהצלחה
בגדול כן אבל פה זה ממש לא היה בגלל הכותרת אלא בגלל המרכיבים.כולה ללא ביצים.
קל להכנה.
לא שאיכפת לי מה תגיד על טבעונים, גם לי יש מה להגיד עליהם, אבל לפי הכותרת מגיעה ההחלטה?
אני מתכוונת לנסות את עוגיות ההמרה האלה כי אני אוהבת עוגיות זנגביל. בזמנו , לפני שהיה ניתן למצוא באיקאה, הייתי עושה יבוא אישי.כולה ללא ביצים.
קל להכנה.
לא שאיכפת לי מה תגיד על טבעונים, גם לי יש מה להגיד עליהם, אבל לפי הכותרת מגיעה ההחלטה?
בהצלחה.אני מתכוונת לנסות את עוגיות ההמרה האלה כי אני אוהבת עוגיות זנגביל. בזמנו , לפני שהיה ניתן למצוא באיקאה, הייתי עושה יבוא אישי.
סומכת על השיח שאם לא על טבעון, ימצא סיבה אחרת להתלונן.השיח לא יוכל להתלונן על טִבעוּן
סוף סוף תגובה לעניין.סומכת על השיח שאם לא על טבעון, ימצא סיבה אחרת להתלונן
כוסמין מלא.כמובן.לא הלבן.אני דווקא בעד כוסמין.גם לחם,לחמניות,פיתות ואפילו פיצה.ולא אני ממש אבל ממש לא טבעונית.
מה לא בסדר בקינמון?כפית קינמון (ויתרתי מטעמי בריאות)
בגרביים יש כוסמין ?הו הו הו
חג לבן כנראה שלא יהיה לנו
אבל מקווה שכולם עמוסי צ׳ופרים תחת העץ ובגרביים
למרבה צערי, השנה העיר אינה חוגגת והרבה פחות מקושטת מהרגיל.
השנה, אפילו לא זהבגרביים יש כוסמין ?
השנה, אפילו לא זה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.