חג סוכות שמח!

Gilliana

New member
חג סוכות שמח! ../images/Emo140.gif

ומכיוון שאני לא ממש יודעת מה מברכים בסוכות - אסתפק הפעם בכרטיס הבכרה המאוייר.

Master Boo

New member
חג שמח

אני אוהב איך שמאלדר וסקאלי תמיד מודעים לחגים העבריים. כל הכבוד להם.

MetalSinagouge

New member
חג שמח וכו' וכו'.

מתכוונים לבקר באייקון? קראתי שיש גם איזה פסטיבל רנסאנס שיהיה בסוכות.

Gilliana

New member
אני השנה לא אהיה

לשם שינוי, אני לא מרצה באייקון השנה.

Gilliana

New member
גם לא אבקר

יש לי המון דברים לעשות בחול המועד הזה וכבר לא אספיק להגיע לאייקון.

MetalSinagouge

New member
אפשר היה לעשות איזה משהו על התאוריה של

ג'ק וואלה, מה שהוא אמר שבעצם המקורות של יצורי הפולקלור במיתולוגיה הם בחוצנים :)

Gilliana

New member
הבעיה היא לא שחסרים נושאים

למרות שאין ספק שהנושא שהעלית הוא נושא מצויין ולא רק ג'ק וואלה אמר את זה אגב, גם אני למשל טוענת את אותה טענה
(אני קוראת לתאוןריה הזו בקצרה תאוריית "סטארגייט" משום שבסרט/סדרה הרעיון מומחש היטב). האמת היא שגרם לכך מכלול של ארועים ביניהם (בעיקר)באלאגן פנימי של אייקון.

MetalSinagouge

New member
באייקון הנוכחי או באייקונים שעברו?

יש עוד תאוריה שבעצם כל הטרולים\גמדים האלה הם פשוט הומנואידים שלא התפתחו (אני לא בקי בכל המושגים הטכניים, אבל הם לא היו הומו ספיינס) שפשוט שרדו ומהם באו המיתוסים שיש כיום. קראתי גם איזה מכתב של טולקין שבו הוא אמר שהוא ביסס את הגמדים בשר הטבעות על היהודים התנכיים בגלל כל העניין של אומץ לב בקרב וכאלה.

Gilliana

New member
אכן יש תאוריה כזו

מדובר בעיקר בשבט גמדי מסויים מאיזור סין. לגבי אייקון - כעיקרון יש באלאגן באייקון בכל שנה, ותמיד יש תקלות טכניות של הרגע האחרון. השנה עם זאת, נראה שמשהו השתבש שם יותר מכרגיל מכיוון שעד לשבועות האחרונים הם לא היו סגורים על עצמם משום כוון וכידוע - אי אפשר להכין הרצאה מהיום למחר.

MetalSinagouge

New member
אני מתכוון גמדים בלונדינים שאוהבים לכעוס

והרבה זהב, כמו אצל טולקין.

0Pandemonium0

New member
יש גם גמדים נורדיים. אחד מהם אפילו קרוי אלביס

ואני חושב שהוא התחתן עם בתו של תור או משהו כזה, עד שתור עבד עליו וגרם לו להישאר על פני השטח עד זריחת השמש, מה שהפך אותו, כמו את כל הגמדים שנחשפים לאור שמש, לפסל אבן. חוץ מהגמדים יש גם ענקים, שמתחלקים לענקי אש וענקי כפור ואני חושב שעוד כמה סוגים, ובאמצע יש בני-אדם, יורמונגאנד, אלים מגניבים, סלייפניר ויגדראסיל. מיתולוגיה מעניינת ביותר.

Gilliana

New member
אכן המיתולוגיה הסקנדינבית מרתקת

לצערי, אני לא בקיאה בה מספיק...

MetalSinagouge

New member
נכון אבל אם התאוריה תקפה לאיזור של סין

זה אומר שלא היו גמדים נורדים אמיתיים
הייתי רוצה לראות גמד באייקון. אני מוכן להתפשר על הצבע שיער אבל כדאי מאוד שיהיה לו את כל הציוד והכרדום. אגב, יש בארץ דבר כזה של שיחזורי ימי הביניים? (לא בהכרח קרבות, אאל כל השטויות של ליצני חצר, הוצאות להורג, אבירים שיכורים וכו').

למעלה