חג סוכות שמח!

0Pandemonium0

New member
לא, כנראה שלא היו גמדים נורדיים "אמיתיים".

אני חושב שיש שחזורים כאלה, אבל ממש לא בטוח. שמעתי משהו על זה, אבל לא בטוח שזה היה בארץ או לא. נדמה לי שכן. בכל מקרה, אם אתה רוצה לדעת, שנינו מכירים מישהו שיישמח לענות, בטיבול משחקי מילים משעשעים שגם יתרמו רבות למצב-הרוח שלך, ובעיקר שלי. וודאי התכוונת לקרדום.

MetalSinagouge

New member
הבלש LOL...

בכלל באירופה העסק הזה ממש מפותח, יש אפילו מגזיני LARP וכאלה. ראיתי אפילו ביוטוב וידאו של מערכת סייברפאנק חיה מאסטוניה או משו :S

0Pandemonium0

New member
אני לא חושב שהם חיים באיזור סין. למיטב ידיעתי

שבט הפיגמי חי דווקא באפריקה, והוא שבט פרימיטיבי של גמדים שחי ביערות היבשת השחורה.

Gilliana

New member
אני התכוונתי לאלו:

: In the province of Sichuan in Central China, on the eastern border of the Baian-Kara-Ula mountains, a pygmy village was discovered. 120 individuals, ranging from 65 to 115 cm in height, live a self-sufficient medieval life style. They were unfamiliar with any modern technology. Some think their stunted height was caused by high mercury in the soil. Others theorize that genetic configuration is the cause. Chinese authorities do not deny the existence of the "Village of the Dwarfs". However the village is not open to foreigners. It is located a few hundred kilometers east of Bayan-Kara-Ula mountains, almost near the east spur, where the provinces of Qinghai and Sichuan meet.[1] (מתוך הערך Dropa stones בויקיפדיה)

0Pandemonium0

New member
הא, גם הם נקראים פיגמים!../images/Emo2.gif

יכול להיות שזו איזו מילה, אני חשבתי שזה שם של שבט כלשהו. לפי הידוע לי, יש כזה גם באפריקה.

0Pandemonium0

New member
טוב, ביררתי ומסתבר שהפיגמים הם עם שחי בשני

מקומות מרכזיים: מרכז אפריקה ודרום-מזרח אסיה. האפריקנים נקראים נגרילוס והאסייתים נקראים נגריטוס, והם כנראה התושבים המקוריים של מלזיה ואיי אנדמן. זה עם של אנשים שחורים שגובהם לא עולה על מטר וחצי והם חיים כציידים-מלקטים. כפי הנראה אין להם שפה משלהם והם דוברים בשפות המדינות בהן הם חיים, חוץ מהפיגמים של איי אנדמן, שהשפות שלהם לא דומות לשום שפה אחרת בעולם. מרתק ביותר!

Gilliana

New member
בהחלט - ישנם הפיגמים האפריקניים

והמילה "פיגמים" היא מילה יוונית שפירושה ננסים.

0Pandemonium0

New member
חג סופר שמח! חג מעולה!

יש לי חופש מהצבא עד השמיני באוקטובר! כמה רע זה כבר יכול להיות?

Y i f a a t

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo39.gifחג שמח!../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif

מפורום מדע בדיוני ופנטזייה ב NRG http://forums.nrg.co.il/index.php?act=forum&do=forum&forum=77

למעלה