חג סוכות שמח
- את מי תרצו לאשפז?

EyeSeeYou

New member
חג סוכות שמח../images/Emo70.gif- את מי תרצו לאשפז?

שרשרו כאן את האנשים שהייתם רוצים לארח כאושפיזין בסוכתכם, ואנו ננסה להגשים לכם חלום

גלעד יא

New member
אז ככה...

את קיילי מינוג (די ברור למה) את הכבשה דולי (אומרים שלכבשים את הישבן המושלם...) את ירדנה ארזי (רק בגלל שאף אחד אחר לא יזמין אותה, חוץ מקסנאדו) את ביל גייטס (בשביל שדרוג הסוכה והפיכתה למונופול) את סלין דיון (כדי שיהיה אפשר להרוג אותה) את או.ג´יי. סימפסון (כדי שאפשר יהיה להאשים אותו ברצח) ואת החבר שלי, כדי שיהיה שם מישהו שאני אוהב בכל ליבי.

EyeSeeYou

New member
מגשימים חלום לגלעד יא../images/Emo70.gif

קיילי מוסרת שהיא קצת תשושה ולכן הלכה לנוח קצת אצל אמא, ועם זאת לאור בקשתי להגשים לך חלום, ייתכן בהחלט שתפתיע בתור מאושפזת קדושה. ירדנה ארזי, הסכימה להגיע ולהתאשפז בסוכתך, שוב לבקשתי, רק אם יובטח לה כי לא ייעשה ניצול של בעלי חיים. עקב דרישתה של ירדנה ארזי, נבצר ממני להזמין את הכבשה המשובתת דולי, על אף ישבנה המטריף, ואולם זו הסכימה בטובה לשלוח לנו משחק שלה- דולי להרכבה עצמית
אני לא תומך באלימות ולכן למרות בקשתך לא אביא את סלין דיון לסוכתך, ועם זאת אשמח לעזור לך בחבירה לאנשים בעלי חלום דומה...מי יודע אולי זה יצליח בסוף. הקישור בתחתית ההודעה
. עם או ג´יי סימפסון אני מעדיף לא להסתבך...תראה איך הוא נראה
וחבר שלך...המממ...נראה לי שהוא ישמח לבוא מרצונו
עד כאן "מגשימים חלום לחג הסוכות לגלעד יא", מיד נשוב עם חלום נוסף...

גלעד יא

New member
יפה, אבל... (הפולניות מרימה ראשה)

מה קרה לביל גייטס? הוא אמור לממן את כל הקונסטרוקציה הזאת...

xanadu

New member
את שולה חן

כי היא תבוא לכל מקום שיזמינו אותה.

EyeSeeYou

New member
מגשימים חלום לקסאנדו../images/Emo70.gif

שולה חן, האחת והיחידה...היא באמת מאוד נעלבה מאז הוחלפה פינתה ב"זהו זה" ("שולה תעזבי את זה") בפינה "סערה בכוס תה" (זה אצל פופטיץ...). אבל היא הודיעה כי בשל הפינה החמה שנותרה לה בלב, היא תשמח לבוא ולהתארח אם תצליח להתחמק מלוח הזמנים העמוס. אה כן...היא באה בקומבינה אחת עם ספי ריבלין וששון גבאי, אני מתנצל... עד כאן "מגשימים חלום לקסאנדו
" מיד נשוב בחלום נוסף...

EyeSeeYou

New member
והנה החלום המתוקן-את הקודם למחוק

מגשימים חלום לקסאנדו
שולה חן, האחת והיחידה...היא באמת מאוד נעלבה מאז הוחלפה פינתה ב"זהו זה" ("שולה תעזבי את זה") בפינה "סערה בכוס תה" (זה אצל פופטיץ...). אבל היא הודיעה כי בשל הפינה החמה שנותרה לה בלב, היא תשמח לבוא ולהתארח אם תצליח להתחמק מלוח הזמנים העמוס. אה כן...היא באה בקומבינה אחת עם ספי ריבלין וששון גבאי, אני מתנצל... עד כאן "מגשימים חלום לקסאנדו
" מיד נשוב בחלום נוסף...

בוסון

New member
מעינין עוד כמה זמן אני אמתין עד..

אשר יפתיעו אותוי ויעלו כאן תמונה של בלסר .... לא , לא שאני רומז...

.m

New member
שני דברים על שולה חן

1. אבא שלי יצאה איתה כמה פעמים 2. אתמול פגשתי אותה בחתונה, ולמרות שעברו כבר יותר מ-10 שנים מאז "בלי סודות" היא נראית בדיוק אותו דבר
mai

EyeSeeYou

New member
מגשימים חלום לכוכב הלבן../images/Emo70.gif

זה לא היה קל, אני חייב להודות.....אבל לא נשברתי והנה הוא לפניכם
הסוס הורוד והאביר..(זה עניין של טעם)

בוסון

New member
אצלנו בסוכה...

אשר נמצאת בסיטי טאוור , אנו מארחים את דודי בלסר.

EyeSeeYou

New member
מגשימים חלום לבוסון../images/Emo70.gif

ראשית הנה אתר ההתקנה של ICQ, או אם תעדיף את זה MSN מסנג´ר רק תגיד.. סתם למקרה שתחליט להיות חברותי לעולם מסביב לקראת החג - על חשבון הבית
ולגבי דודי בלסר, האדון מוסר כי כעת כאשר מעריצותיו התעצבנו עליו עד מאוד, הוא פנוי וממתין להתארח בסוכתך. עד כאן "מגשימים חלום לבוסון" מיד אשוב עם חלום נוסף......

עוגי ישמח לארח את...

1. מר אופה (דה........) 2. מר סופר (בשביל הערפדים...) 3. את באפי (שתשמור עליו מהערפדים...) 4. את עברי לידר (שיהיה טעים...) 5. את חברי הפורום (כי הגיע הזמן שעוגי יכיר אותם) 6. את בריטני ספירס (כי היא תהיה פנויה אחרי שכולכם תזמינו את קיילי...) 7. מישהו שישתיק אותו (כדי שיסתום ויפסיק לזיין לכם ת´שכל) חג שמח

למעלה