חג סוכות שמח
- את מי תרצו לאשפז?

EyeSeeYou

New member
מגשימים חלום לעוגי עוגי../images/Emo70.gif

בריטני ספירס אכן נותרה פנויה, גם היא בעקבות קיילי בחרה לקחת חופשה ולהגיע לביקור קצר בסוכה שלך, אני נחמד מדי...אני יודע.. וראו זה פלא, גם באפי רוצה לנוח
ולכן גם היא תהיה פנויה להגיע להתאשפז אצלך. עברי דווקא נורא התנצל, אבל הוא בדיוק מופיע
ייתכן ונפגוש אותו בהמשך בסוכה האחורית של הקפקא, כן אני יודע..פישלתי מצטער
מר אופה ומר סופר, מסרו כי הם יגיעו רק לאחר שעוגי עוגי יענה על החידון הבא (איזה דמות אתה מבין החבובות) ויפרסם תוצאותו על גבי הפורום, על מנת שידעו בוודאות כי מדובר בעוגי האמיתי. שמע...אני לא מתווכח איתם- יאללה לעבודה
חברי הפורום
מסרו בתגובה כי ישמחו לארח אותך בסוכתם ביום רביעי, אשר במועדון השאדוו. עד כאן "מגשימים חלום לעוגי עוגי"
מיד אשוב עם חלום נוסף...

|ים-של-דמעות-בשתי-עיניו-של-עוגי|

אתה כזה מתוווווווווווווק! עוגי יכול היה לאכול אותך! חבל שלא אמר שאתה החלום שלו! אבל... גוועלט! בסקר החבובות... עוגי יצא הסווידיש שף
!Yuoo ere-a zee Svedeesh Cheff Yuoo ere-a a guud cuuk, thuoogh yuoo cun´t speek Ingleesh fery vell. !Bork Bork Bork ובאשר לבאפי... ממתי הכתבה הזו? העובדה שכתוב שם "ארוסה" ולא "בעלה" מסגירה שהיא ממש לא מהיום... מה גם שחלק מהמידע לא ממש עדכני. אבל תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עברי - אכזבה. נו טוב... נסתדר עם מה שיש לאכול... ובאשר לשאדוו - הממממממממ נשמע טוב...
לאייסי! אתה מלאך!

.m

New member
יאאאאאאא

אז ככה:
ריקי מרטין (הזדמנות מצויינת לערוך את החתונה שלנו)
יניבי (כדי שיכיר את בעלו
)
את כל האנשים שאני אוהבת (אנחנו מקבלים גם צ´קים)
קישקשתא וטלפלא (אלילי ילדות מופיעים בחלק האמנותי של הערב) שמח חג
mai

EyeSeeYou

New member
מגשימים חלום למאי../images/Emo70.gif

ריקי מרטין התרצה לבסוף והסכים להגיע לסוכה של מאי. מאחר ואני לומד מטעויות בדקתי היטב האם הוא הומו או לא (בכל זאת כבר היינו שם פעם לא?) ריקי לא הניד עפעף ושלח אותי לאתר הבא, אכן הוכחות מוצקות - הוא סטרייט
קשקשתא כבר ממש כאן כדי להגיד שלום והנה גם טלפלא ועוד קצת מקשקשתא שבאו לשיר לך שיר. עד כאן מגשימים חלום למאי
בקרוב אחזור עם חלום נוסף..

עודד א

New member
אצל דדי בסוכה

1. לקחו לי כבר את דודי בלסר, אז רז מאירמן זה גם סבבה. 2. לקחו לי את שולה חן, אז בשמחה אני מחליף בקיית בוש (עם ד"ש חם לשרימפיניון
) 3. את כל הגולשים של פורום גאווה (נאמנות לבית), של סקס וזוגיות גאה, של בנים בלבד, גאווה צעירה, זהות מינית, דובים גאים- או בקיצור את כל האשכול. 4. את ICU - בגלל ההשקעה. 5. את ארבעת השבויים שלנו בלבנון (כדי שאף אחד לא ישכח !!!). 6. כמובן - את בן זוגי שיחיה, כי שום דבר בעולם לא שווה בלעדיו

EyeSeeYou

New member
מגשימים חלום לעודד../images/Emo70.gif

דודי אכן כבר מוזמן לסוכה אחרת (של בוסון), אבל רז מאירמן מוכן להגיע לבקשתי, לסוכתך..זאת כל עוד היא לא תערך ביום החתונה שלו עם דנה
ובלי קשר, בהודעה הבא תצורף הפתעה, במיוחד בשבילך...עם מספר נתונים מספריים על הבחור, אתה יודע...כדי שתוכל להתכונן. קיית בוש...מצטער מותק, סוסים ורודים זה בסדר, שולה חן- הבלגתי, אבל היא זה כבר יותר מדי אפילו בשבילי. את גולשי הפורום? תזמין בעצמך - אני לא יכול לעשות הכל אתה יודע
ואותי על ההשקעה...המממ, תזמין אותי ותראה מה זה השקעה
ובסדר נו, גם הבן זוג שלך יכול לבוא, כבר סיכמנו את זה כאן לא? ורגע של רצינות, הלוואי שגם הם יבואו סוף סוף לסוכה שלנו

EyeSeeYou

New member
נתונים מספריים על רז מאירמן

קדימה תתחילו לתפור את החליפה..

Liroy25

New member
גם לירוי רוצה!! גם לירוי רוצה!!!

טוב אז ככה:
את קווין ספייסי! (ותחסכו לי את הביקורת על הטעם)
את הנסיך (בכדי שלא יהיו סצינות על כך שיצאתי עם קווין בלעדיו..)
את טל מוסרי (אהובי הנשכח וחלום ילדות מתוק!)
את סומסומון (כי הגיע הזמן שהילד יכיר את חגי ישראל)
את ציפי שביט (בשביל הצחוקים!) וזהו...

Holy Devil

New member
(רק לירוי, עם ההצתה המאוחרת נשאר

חצי ממומש). ועוד משהו, ציפי שביט? כאב הראש הננסי הזה, עם היכולות הווקאליות לנפץ זכוכיות מבלי להשתדל יותר מדי.? אוי ויי.

למעלה