חג עצמאות שמח למדינה
שימחה?לא לי

M o k a 3 2

New member
חג עצמאות שמח למדינה../images/Emo165.gif שימחה?לא לי

שוב לבד וקשה. מנגלים חברים רק זכרונות מכאיבים, מעדיפה לא לחשוב אחורה. איך אתם עוברים את היום?

אם לא היית מדוכדכת משהו...

הייתי מספר לך קצת על הרפתקאות בראיין בעיר החטאים...
אז במקום זאת ממליץ על שיר... להוריד ולהתענג: אסף אמדורסקי - העיר הגדולה...

Old Girl

New member
אם לא רוצים לשקוע בדכאון בחג

צריך לעשות תוכניות. לבלות עם משפחה, חברים, עם חברי מועדון הכושר שלך אם יש מועדון כושר. אם אין אף אדם בעולם שתוכלי לבלות אתו - חפשי מסיבות פנויים פנויות, טיולים בטבע וכד' מראש. כרגע זה כבר מאוחר, אבל בעתיד תעשי את זה, וכל החג יעבור לך בצחוקים ובפעילות.

ס'עמק!

שנמאס ללמוד החלטתי ללכת לחד"כ. התארגנתי ויצאתי, חיכיתי 45 דק' לאוטובוס! בסוף מסתבר שכל האוטובוסים בסביבה עובדים חוץ מזה שצריך באמת! אך מרפי מרפי ה...

לא לימודים כאלו..

לימודים למקצוע. התחלתי בעבודה נוספת ויש המון ללמוד - ענף שלם. לא קל.. ד"א, לפי מיטב הבנתי, לא אצל כולם יש שביתה.

BABELICIOUS

New member
אפרופו גאידמק

הוא מקרה קלאסי של "עגל הזהב" וזה מפחיד. הוא מסמם את העם וזה עובד. זה מפחיד לאללה. זה לא באמת חינם. הצ'ק הזה עוד ייפדה, וזה יעלה לנו הרבה. לא קונה את ה"צדק החברתי" הזה ואת טוב הלב הזה.

BABELICIOUS

New member
היה מי שכתב מאוד נכון על עמישראל

לגבי למה גאידמק משתמש במתנות האלו לסמם אותנו. הוא קלט טוב טוב מה שקונה את העם הזה והוא משתמש בזה. רק שעם ישראל צריך לזכור ואוהב לשכוח זה שאין ארוחות חינם

moi24

New member
הוא ממש רואה אותנו

כמדינת עולם שלישי. כולם צריכים להתעורר ומהר, לפני שיהיה מאוחר מדי.

באז באז

New member
לא יודע איך מסיקים משהו מהכתבה הזו

לא רשום שם כלום... בגלל שפיני גרשון חבר שלו אז הוא מסתכל עלינו מלמעלה?! מה נסגר איתך? קצת ביקורתיות לגבי מה שאתם קוראים! חבר'ה! בוקר טוב! זה שהישראלי הממוצע זה "תביא לי, מגיע לי" זה לא אשמתו של גאידמאק. זה שהישראלי הממוצע ילך מכות בשביל מטר דשא בירקון זה לא אשמתו של גאידמאק. זה שהממשלה לא עשתה כלום בקשר לשדרות זה לא אשמתו של גאידמאק. וככה אפשר להגיד על הכתבה הזו. הכתבה מאשימה את גאידמאק ברפש של החברה הישראלית, WTF?! אני לא אומר שהוא לא עושה את זה בתועלתנות מדודה. כנראה שכן. אבל מכאן לחשוב עליו כאיזה מפלצת שמתכננת לכבוש ולהרוס אותנו? אתם מכאן?! באמת, תפעילו קצת ביקרותיות כלפי מה שאתם קוראים, כי הכתבה הזו היא באמת מתיחת גבולות של הסקה הגיונית. אני מזכיר לכם, לפי הכתבה הזו הוא מסתכל עלינו מלמעלה כי הוא חבר של פיני גרשון... אה כן, ואיל ברקוביץ' עכשיו אני בטוח שהוא כאן כדי להרוס אותנו, המגעיל הזה!

moi24

New member
בלי קשר לכתבה

האמת שבכלל לא קראתי אותה. לא קשה לראות את הזלזול שלו. באמת כל הכבוד על הפילנטרופיות המדהימה והחסרת כל אינטרס, וחבל שההנהגה שלנו לא לוקחת ממנו דוגמא, אבל יש גבול לכל דבר, וכן, גם לכסף ולמחוות גרנדיוזיות שכאלה. אין פה שום קנאה. הבנאדם פשוט קונה את כולנו אחד אחד מבלי שנרגיש, וזה חייב להיפסק.

moi24

New member
נו!

ואיך מתנגדים לדבר הענק הזה? לדעתי כבר מאוחר מדי וזה גדול עלינו. אם רק היו מקשיבים לי לפני שהכל התחיל......

למעלה