חג עצמאות שמח למדינה
שימחה?לא לי

Old Girl

New member
איך מתנגדים:

אם הוא ירוץ לבחירות, או לחלופין אם הרשימה מטעמו תרוץ לבחירות - חובה על העיתונאים לבדוק את הרזומה שלו, לדון בהעלמות המס שלו לכאורה, לדון בעסקת הנשק שלו לכאורה עם ממשלת אנגולה. להגיד "הוא עשה לכם מסיבה חינם כי הוא חושב שאתם בהמות ונצלנים" זה פוגע בעיקר באנשים התמימים שכל ה"כיעור" שלהם מסתכם בזה שהם באו למסיבה.

Old Girl

New member
לדעתי הכתב מתנשא

הרבה יותר מגיידמאק (אם הוא אכן מתנשא מעלינו). אם היה כותב שגיידמאק עושה לעצמו יחסי ציבור ולא צריך לאבד את האובייקטיביות שלנו בגלל זה, מילא. אבל הוא דיבר על זלזול במבקרים במסיבה, הציג אותם כבהמות שנוהרות לכל מקום שאפשר לקבל בו דברים חינם. מה כל כך מבזה בלהגיע ביום חג למסיבה ללא תשלום, לראות הופעות ולאכול בזול? זה לא שהם באו בשביל משהו מבזה או וולגרי. לא היו שם קרבות בוץ, לא הייתה תחרות מי מפליץ יותר, לא הייתה התעללות בבעלי חיים - סתם הופעות ואוכל זול. אז הם באו, ראו ואכלו. לא הייתי במסיבה הזו אבל הייתי פעמיים באירועי יום הגאווה. עשיתי בדיוק אותו דבר - אכלתי בזול אוכל פשוט וראיתי הופעות. אני הישראלית המכוערת? ובכן, מי מזלזל באנשים האלה - גאידמאק? לדעתי הכתב. לגבי גידמאק, אפשר לעשות הערכות לגבי המניעים הפוליטיים שלו, אפשר לדבר על חשיבות היחצ"נות לעומת חשיבותו של טוהר כפיים בחברה שלנו, אבל מכאן ועד להגיד שמי שבא למסיבה ללא תשלום הוא התגלמות הישראלי המכוער והמטומטם הדרך רחוקה.

BABELICIOUS

New member
אני לא רואה זלזול במבקרים במסיבה אלא

באלו שחושבים שמגיע להם הכל. מישהי שהייתה שם ביום שלישי אמרה שאנשים כמעט הלכו מכות בתורים לאוכל ולקחו אוכל בכמויות מטורפות ואפילו מילאו כ- 20 ארטיקים בתיקים. העמיסו. סליחה אבל זו בהמיות!

BABELICIOUS

New member
אהה וכמובן שלא לדבר על הזוהמה שהם השאירו

אחריהם. זרקו ת'עטיפות ושאריות על הדשא ופח מבחינתם זה רק אופציה אבל לא חובה.

אישון36

New member
שהדמעות חונקות את גרוני

שאלתי את עצמי...............למה את כל כך גלמודה ? לי יש תשובה מסויימת, לך יש ? אם את רוצה לדעת מה לתקן ? וגם אם לא אני הציע לך למלא את הכרטיס, לפתוח את עצמך להזדמנויות ולפסיק לחשוב על עצמך בקווים של נואשות. אישון. החוויה מותנית בקליטה שלה.

מבצע חדש-אישון, תמיד ראשון.

מזל שיש אותך, אביר ומושיע. לך על זה ותחזיר אותה מחוייכת מאוזן לאוזן, לא נתפשר על פחות.

magenta73

New member
אז זהו.

שאישון תפוס. תפוס פלוס. ומג'נטה יודעת את זה... ואיך שהוא עדיין נותנת לו להעביר אימה על פורום סינגלס קלאב. מג'נטה.... בדק בית?

אישון36

New member
אימה ?

ממש לא. לפחות לא מנסה....אבל חוץ מזה מג'נטה, אם הרווחתי אותך ביושר.......אז מתי ? אישון. מוסיף המון.

עדין לא הרווחת אותה ביושר,מפני שעדיין

לא עברת את ועדת הקבלה ומבחן המיון.

אישון36

New member
אני עובר כל ועדה.

אני נותן בראש מהמובחרים שיש. בדוק. וחוץ מזה הכוונה הייתה להראות לה שיש עולם מחוץ לשלושת מוכי הגורל והחיים שבהם היא רואה את הפוטנציאל העיחידי עלי אדמות.. אישון. צנוע.

מה שאתה ממאן להבין...

הוא שהסיפור כבר מזמן צמח ופרח מעבר למטרתו הראשונית. זה מכבר אתה ידוע בפורום כ-"נותן בראש למג'נטה". סיבות כבר אינן ממין (הא-הא-הא) העניין, לכל היותר תירוצים. גם קלישאות, סיפורי עם ופולקלור התחילו פעם מאיזה מקרה קטן וזניח. אה, כן, וחבר'ה כמוני שלא ידעו מתי להפסיק, אבל להם לפחות היה כישרון. :) :) :)

אישון36

New member
עיצה קטנה

תמיד תחשבי על עצמך כעוברת כל ועדת קבלה. את יודעת דימיון מודרך וכול זה. אישון. וכול זה.

אני תמיד רואה בעצמי כעובר כל ועדה...

עובר, בקלות אפילו, ועדה לאבחון צורך באישפוז רפואי-פסיכאטרי. עובר, בלי למצמץ, ועדה שצריכה להחליט את מי להעיף הביתה בגלל "אה, התייעלות". עובר, בהנד עפעף, ועדה שאמורה להחליט מי יותר מעצבן. כמו שאמרת... אני, ואני אפילו לא צריך דימיון בשביל זה, רואה עצמי עובר. תמיד. :) :) :)

אישון36

New member
גם אני

אבל אפשר לקחת את הוועדות לכיוון השני. משתחרר מבית החולים. ועדת קידום. ובכלל מבחן זה מיצוי הידע ולא הכישלון. אישון. ההצלחה מובטחת.

למעלה